Jump to content

Ertai

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Ertai


  1. HIITi mõte peaks olema lihtsalt kõrge intensiivusega intervalltreening, nagu ka nimi ütleb.

    Mis liigutusi tehes sa selle saavutad, ei tohiks üldse kellegi ette kirjutada olla.

    Täpselt. HIITi puhul annad nii nagu torust tuleb, kordusi lugeda või midagi taolist- täiesti mõttetu, keskendu sellele, et paned täiega. Eesmärk on maksimaalselt tööd teha.


  2. Kaklusi pole võimalik vältida ja enamasti tulevad need ise sinu juurde, kui näitad välja hirmu. Aga seljatagant sucker punchi vastu pole midagi teha, aga kui tuleb mingi suvaline tont rääkima, võiks hoida mingit vahet temast.

    Olen 23 vähem kui nädala pärast ja mingeid madinaid oma elust nagu ei mäleta, et väga olnud oleks. Väiksena vb pigem mingid rüselused.

    Ühesõnaga ootan vist, et kõik tuleb kuhjaga mulle kaela ja näkku ja makku. Kuri värk.

    Ja kaklusi on võimalik vältida küll, kas just kõiki, aga enamus peaks olema kindlasti välditavad. Kui vähe jamadesse satud on võimalik, et elus lõpetad 0-2 kakluse peal :P

    Ja ma pole selline tüüp, kes näeb, et keegi saab kambakat vmt ja kõnnib minema, aga on joppand siis ?

    Mul sõbrad/tuttavad muidugi kõik väga tugevad poisid :)


  3. Need on ikka erilised uroodid,kes lähevad välja plaaniga keegi siruli lüüa ja sellest naudingut saada.Karma,bitches-ühelhetkel tuleb nii või naa tagasi,loodan vähemalt.Endal üle poole aasta juba gaasiballoon taskus,teine juba kui täpne olla ning kõige suurem seekord,mis poes oli.Ostetud sai peale seda kui bussipeatuses purjus sõpra kantseldasin ja kaks purjus,tõenäoliselt ka pilves venelast huijama tulid.Küsisid suitsu ja siis panid oma pakki ning irvitasid näkku,mõneaja pärast näitasid oma ballooniga õhupüstolit ja üritasid niisama kõvad mehed olla.Siiani on gaas iga jumala kord töödanud ja ptui ptui ptui et ta ka edaspidi töötaks.Ise pigem hoian kaklustest eemale,lasen gaasi ja jooksen ära.Pole just kõige machom aga noh mis teha.Lapsi ei peksa,siiani on alati vastaseid rohkem olnud ja vähemalt samasuured või suuremad.Ideaalne oleks et se gaasiballoon säilib mul elulõpuni nii et ma seda kasutama ei pea aga tõenäoliselt kuskil mõni kukk saab ikka mekkida,kui ma just koduaresti ennast ei pane.Tegelikult nõme teema,ainuüksi nende sündmuste meelde tuletamine viib mul tuju kehvaks ja ma lähen parem teen midagi süüa :o Ei mõttetule vägivallale! :P

    mehed, mis linnades te elate, et elu jooksul mitmetesse sellistesse (ohtlikesse) olukordadesse sattunud olete :o

    mingid depressiivsed eesti väikelinnad või hoopistükkis Tallinn :huh:

    Imelik, ise pole kunagi tänaval kakelnud (ühes hoovis sai veidi maadeldud 10 aastaselt :lol: ), veidi tülitamist on ikka olnud, aga pole isegi tõuklemiseks läinud. Ja ma käin linnas (Tartus) õhtuti/öösiti väga palju ringi.

    Või on see mingi kõvem eneseuhkus või adrenaliinilaks, miks ei lase olukorda võimalikult "igavalt" lahendada :P ?

    (kusjuures, ma olen ka uhke ja pähe endale kindlasti ei laseks astuda)

    Loodan, et iroonia ei külasta mind lähinädalatel nüüd :P

×