Jump to content

mull

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mull

  • Tase
    Algaja
  1. Blondiinid jõusaalis :(

    seda arvad ainult sina! ok, ehk on mõni veel
  2. Küsimus Extrem XXL kasutajatele!!!!

    tavaliselt peaks see olema 30 g ehk 1 dl. sheikeril on dl mõõdik peal.
  3. Blondiinid jõusaalis :(

    Iga masina peal ju vastavad kleepsud juhendiga olemas. Täpselt ka näidatud, millise lihase treenimiseks mõeldud. Kui päris ise ei julge kohe proovima-küsima minna, hoia silmad lahti ja vaata, kuidas teised seda kasutavad. Ja seda nüüd küll ei tasu arvata, et keegi pahaks paneb, kui abi lähed küsima.
  4. mure motivatsiooniga

    Mul on päris nii ära sõitnud, et jõudsin punkti, kus mitmel korral trenni minnes vahetasin juba riidedki ära, aga saali jõudes ei suutnud pisaraid tagasi hoida. Selline kohutav tülgastus nii trenni kui kogu muu värgi ees. Läksin siis tagasi garderoobi ja hüsteeritsesin seal veidi (tead küll, naiste värk ), ei suutnudki trenni teha. Kuna tol ajal treenisin kõvasti, siis sai see vist ühel hetkel lausa sundmõtteks. Trennivabu päevi oli nädalas üks, kogu aeg käis andmine. Sel ajal elasin ka teiselpool maakera, mis tähendas ka seda, et kõrval polnud ühtegi lähedast inimest ega head sõpra. Loomulikult polnud stressiallikaks trenn, aga kõik kokku viis mind sinnamaani, kus isegi sport hakkas tunduma vastumeelsena ja kogu muu vihaga maailma vastu kadus ka arusaamine, miks ma seda üldse teen.....Loomulikult võtsin ennast kokku ja jätkasin trenniskäimist (ei mäleta, kas ka koormust vähendasin). Mu point on, et kui emotsionaalses plaanis pole kõik korras, siis ei tule ka trennist midagi välja. Kui mõnel päeval on mingi eriti hingepiinav olukord, siis ei suuda ka trennis ennast välja lülitada, sest probleem istub sul peas kinni. Samas on mõnel päeval niivõrd positiised emotsioonid, mis annavad poweri, millega kas või saaliseinad maha lammutada
  5. RevalSport

    Ise olen kasutanud Revalit tihedalt juba kaua, aga ei tea küll kedagi nimepidi.... Loomulikult on näod samad, aga see veel ei tähenda, et seal aktiivne sotsialiseerumine käiks. Igaüks teeb oma asja. Ega ei astu ikka lambist ligi küll. Võimalik, et Sul käivad need asjad teistmoodi Mis treeningkaaslasesse puutub, siis eelkõnelejatega sarnaselt pole ka minu meelest iga minut ninapidi koos olla.
  6. RevalSport

    praegu torkas pähe mõte, et ehk on teatud kapid meelega vigastatud, mida siis rüüstamas käiakse? tasub kohe alguses kontrollida.
  7. RevalSport

    Vaevalt, et virutab. Mina ei viruta Minuga võib küll koos trenni teha Muidugi on ilus vaadata, kui naisel on trimmis keha, aga seda võib ka omaette mõelda, mitte vaikselt pobiseda ja kõvatada Sry. Mr. Mesit peaks vist küll iga foorumlane teadma. Kui siin ringi surfid, eks jääb silma ka.
  8. RevalSport

    Esimeses saalis on pidevalt mingi hantlite ja kangide meri. Iga naine just ei jõua neid 40-seid ja 50-seid kange lae alla oma kohale tagasi tõsta. Sumpa siis seal ringi. Ükskord läks nii halvasti, et jalad jäid kusagile kinni ja kere oli sinikaid mitu nädalat täis, kuna maandusin maoli kogu selle kraami otsa. Ikka seda on ka nähtud, et kui mehed jätavad trenažööridele suured kettad peale ja mõni õrnem naisterahvas tahab masinat kasutada, ei tee musklimehed väljagi, et võiks aidata need 30-sed kettad maha tõsta. Kommenteerivad tissi ja vahivad niisama, selle asemel, et minna ja abi osutada. Pigem läheb appi mõni tugevam naisterahvas kui Eesti mees (vabandust, see muidugi ei puuduta kõiki). Teine teema, mis tõeliselt häirib, on ahisamine. Ise puutun sellega kokku vaid kaudselt, laviini all on sõbranna, kellega tihti koos trenni teeme (Revalis siis). Taevalik keha pole just alati õnnistuseks...Sosistatakse, passitakse, kommenteeritakse poolvaljul häälel. Mitte midagi negatiivset, aga sõbranna kaalub tõeliselt klubi vahetamist. Suuresti tänu Mr.Mesile, aga loomulikult leidub veel teisigi maarjamaa pullikesi, kellel kohe ninasõõrmed vahtu ajama hakkavad. Oleks rumal arvata, et kusagil mujal sama asi korduma ei hakkaks, aga....Tuleb vist lihtsalt ligi astuda ja asjad selgeks rääkida. Vabandust, ei jäta mindki külmaks veetlev naisekeha, aga kuidagi võiks ju ennast taltsutada...
  9. RevalSport

    ega see pole inimene väljaspoolt. peab omama revali kaarti, et sisse saada. vaevalt, et mingi pätt hakkaks ühekordset pääset ostma, et garderoobis vaikselt nugistada. eks see mees teadis ka, millal on vaiksem aeg, kus rahvast nii tihedalt ei liigu. peab ikka raudset närvi olema, et mitte lasta ennast häirida faktil, et iga sekund võib keegi sisse astuda.
  10. Valusad videod

    ou fakk...... kas ka nii suureks võib minna?
  11. RevalSport

    viimasel ajal on seal päris palju parandatud - ventilatsiooni, praegu seisavad koridoris uued kapid (mis eeldatavasti lähevad meeste riietusruumi), müntidega kapisüsteem on ka parem kui endine. hommikuti näeb väga tihti remondimehi, kes on tulnud mõnda trenažööri kasutama. üleval kardiosaalis nad vist siiski ei käi loomulikult on mitmeid asju, mis veidi häirivad. näiteks jõusaalis küll kuuleb muusikat, aga üleval on tavaliselt täielik vaikus. naiste saunad on tihti väga kõikuva temperatuuriga (ükskord sulasid mul leilisaunas plätud 2 minutiga kahhelplaatide külge paljast nahka niisama kusagile vastu panna ei kannatanud). vahel dushist ainult niriseb vett. kui ise leida sobivad lahendused (võtta kaasa oma muusika, leilisauna mitte minna ja enne trenni algust pesuämber vett täis lasta ), siis pole midagi viga. mulle sobib. hoian ennast tippaegadest eemale, käin kas hommikul enne tööd või õhtul vastu sulgemist. tüdrukud leti taga on ka omaks saanud. ma arvan, et asi võiks mõnevõrra enam paraneda, kui külastajad ise rohkem tagasisidet annaksid (nt katkistest masinatest ja muust probleemidest). kõike ei jõuta ju alati ise üle kontrollida.
  12. Kreatiini tarvitamine

    laadimiskuur (nagu mainitud päevas 4xpäevas, kokku u.20 g, laadimiskuur kestab 5 päeva) tehakse ära kreatiini tarbimise algustamisel, millele järgneb ülalpidamisfaas, kus vähendad kogust 5-10 g-ni päevas. need, kes soovitavad kuuridena võtta, ütleksid, et peale 5-6 nädalat võiks teha 2-nädalase pausi, mõned jälle arvavad, et tsükeldamine ei anna mingeid eeliseid. parema tulemuse annab tarbituna koos süsivesikutega.
  13. haigus

    kodus istudes võiks ju tõesti kasutada head võimalust normaalset toitu nautida iseasi kui palju seda isu on....
  14. Jobusid rohkem kui rubla eest!

    venib nii kiiresti ja palju kui vaja (s.t venitatakse). mõni võtab ju ka 2-3 kuuga 20 kilo rasva juurde.
  15. Unehäired

    ehk on põhjus hilises trennis?
×