Jump to content

Hummer

Kasutajad
  • Sisu loend

    137
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Hummer

  • Tase
    Kasutaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.amazon.ee/rater/index.php?username=Hummer&phid=50

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    U.S.A.

Viimase Profiili Külastajad

3 195 profile views
  1. Öine toitumine

    Oletame, et on tüdruk, kes tahab alla võtta ja tema mõistlik päevane kaloraaz on 2000kcal. (u. 500g glükoosi) Kuna tal on päev kiire ja pole aega süüa, siis ta sööb õhtul enne magama minekut pool kilo glükoosi. Kas see on OK?
  2. EI OSKA VALIDA

    Päris hea reklaam. Aga mida see majanduskriis siia puutub? Majanduskriisis kannatavad ainult rumalad, kes oma rahaga midagi mõistliku peale ei oska hakata. Ja õige kah - lollidelt tulebki raha ära võtta (nagu öeldakse). Ja ilmselt selle eest Reform seisabki.
  3. EI OSKA VALIDA

    IRL ja tasuta haridus nemad ju lõpetasidki näiteks õppelaenude kustutamise. Mis on meie majanduse tuksi keeranud? Tulumaks ei muuda nii palju kui käibekas. Käibekast sõltuvad kõik hinnad lõpptarbijale. * Kütuse aktsiisid - on sul auto või pole, see polegi oluline. Samuti see, kas sa ostad kütust tanklast, "mustalt" või kasutad "sinist" Kõik mida sa ostad vajab transporti (ja transport kütust), seega kaudselt maksame ikka kõik kinni. Rooma riigi õitsengu tipul mõtles kindral Nero enda arvates välja geniaalse lahenduse, kuidas rikkust ilma tööd tegemata ja väärtust loomata lõputult juurde tekitada ning oma pillavat eluviisi jätkata. Nero otsustas sulatada üles hõberahad ja vermida uued, milles oli poole vähem hõbedat. Näis, et nüüd saab Nero kulutada poole rohkem. Esialgu saigi. Seejärel kordas valitseja oma kübaratrikki veel mitmeid kordi, kuni müntide hõbedasisaldus oli 4% esialgsest. Nero sai oma ihasid rahuldades raha lõputult kulutada, aga Rooma impeeriumi jaoks oli see hävingu algus.
  4. EI OSKA VALIDA

    Huvitav, et te kohe närvi lähete. Ja hakkate ründama. Ma tahan ainult öelda, et las igaüks teeb oma valikud nagu heaks arvab. Ja sellega olen ära teeninud teie pahameele. Huvitav, mis teil vaba tahte vastu on? PS. Jumal666, minu IQ on üle 150, aga kas sina 100ni üldse küündid? Idioot on vaimselt 3-4 aastase lapse tasemel olev täiskasvanu. Seega ka kirjaoskamatu ja vajab elus toimetulekuks kõrvalist abi. Seega ilmselt ei ole siin foorumis idioote. Ilmselt sa ei teadnud lihtsalt selle sõna tähendust.
  5. EI OSKA VALIDA

    Sinu jorina järgi tuleb veel välja, et sa kardad lisaks Keskerakonnale veel ka lasnamäe seltsimehi. Aga ära karda - Keskerakond on ka enne võimul olnud ja ei muutunud me venemaa osaks ja ei muutu ka edaspidi. Pange tähele venemaa on varsti NATOs ja Euroopa Liidus siis oleme jälle "sõbralikult koos" ja käitleme sama raha.
  6. EI OSKA VALIDA

    Sa oled ilmselt üks neist, kes kardab Keskerakonda.
  7. EI OSKA VALIDA

    Huvitav, et see teema mõnele (eriti Reformi fänniklubile) ikka nii hinge läheb, et kohe nii agressiivselt ründama kipub.. Võtke vabalt rahvas. Keda kotib? Valige või mitte - ÄRGE ÖELGE TEISTELE KEDA NAD VALIMA VÕI MIDA TEGEMA PEAVAD - meedia on seda si*ta niigi täis. Las igaüks teeb nagu heaks arvab. Varsti kaovad reklaamid ära ja unustame selle jama jälle mõneks aastaks ära. Ja nagu aeg näitab - elu ei muutu nagunii valige või ärge valige. nightq sa oled päris rumal kui sa ei tee vahet kehtetul häälel ja valimata jätmisel. Kallid sõbrad - kui me ei saa oma raha ja kullakatet tagasi siis investeerige ise püsiväärtustesse mitte pensionisammastesse.
  8. EI OSKA VALIDA

    Mind ei koti ei Ansip ega majanduslangus - kui ajud töötavad elad alati hästi ära. Ülejääva raha investeerin kulda ja vaatan, kuidas selle väärtus kasvab. Ja ainult lollid kannatasid "majanduslanguses" - minu investeeritud kulla hind ainult kasvas!
  9. EI OSKA VALIDA

    Vangla jutt oli analoog valimistega. Mina olen üks neist kes su*u võtma ei hakka, kuigi enamus siin seda soovitab teistele. Näiteks härra riigiteadlane on olukorraga väga rahul ja ei virise... head isu. Mina valima ei lähe (muidugi kehtetu hääle andmine oleks patriootlikum) aga lihtsalt ei viitsi minna. Minul on POHHUI teie, kes valite pärast ise virisete.
  10. EI OSKA VALIDA

    Vanglas juhtus selline lugu: 3 meest (nimed suvalised), Edgar, Andrus ja Villu käskisid kõigil teistel vangidel teatud aja tagant neilt s..u võtta. Ja andsid valida kellelt tahad võtta. Enamus mehi olid arad ja valisid. Kes Edgari, kes Andruse ja kes Villu. Neile küll ei meeldinud aga nad kartsid, et kui nad ei vali Andrust või Villut siis peavad ikka Edgarilt võtma, sest tema on kõige tugevam. Aga oli ka julgeid mehi, kes ütlesid "Minge peesse! Meie ei võta!!"
  11. Võsa sai peksa.

    Võsareporteri võttegrupp läks täna vestlema üürnikuga, kes korteri omaniku väitel talle üüri ei maksa, aga välja ka ei koli. Planeeritud intervjuu asemel hakkas napi sõnavaraga üürnik asja selgitama kehakeeles – lõi jalaga Võsal mikrofoni käest ning andis peksa saate toimetajale. Toimetaja vajas arstiabi, kaamera ja helitehnika on rikutud. Politsei algatas kriminaalasja. http://www.reporter.ee/2011/01/14/marus-uu...-paugutamisega/ Paistab, et meeste poliitilised vaated ei sobinud kokku: Eduard Hodakov 35605180324 Erakond Isamaa ja Res Publica Liit 80243584 Registrisse kantud 17.05.2005 PEETER VÕSA 36712280215 Eesti Keskerakond 80053370 Registrisse kantud 08.01.2007 Allikas: https://ariregister.rik.ee/erakonnad2.py/search Keegi teab veel lisada: Teadja! 15.01.2011 10:54 SEE ÜÜRNIK, KES LÄKS KALLALE, ON EDUARD HODAKOV!!!! Sõidab piraattaksojuhina, tumesinise Ford Mondeo universaaliga, katusel on valge plafoon-rent juhiga, reg.nr. on 439 ESL, olge väga ettevaatlikud selle mehega, ta on vaimuhaige ja võib igal hetkel kallale tulla!!!!
  12. Takaks ka 300,- krooni (ehk siis $30,- ) eest tellida proteiini kus stanakas juba sees on. Kas keegi teab mis nimega see on?
  13. Obama ja majanduslangus.

    Kes tahab teada majanduslanguse ja Obama kohta tõde teada sellele väike filmike. http://video.google.com/videoplay?docid=75...+deception+full
  14. Tagumiku tõusmist on väga kerge tõestada. Kui mina koolis käisin siis sidus kehalise õpetaja 5kg ketta paela otsa ja see pael läks tagumiku alla nii et ketas jäi õhku rippuma. Kui siis surumisel see ketas maha kukkus ei läinud arvesse.
  15. Lugedes siin Hr. Jokeri hirmsast arengust tekib juba kahtlus, ega pole tegu järgmise Colemaniga.???? Huvitav oleks teada milline see suur areng siis on? Et kui palju on aastaga ntx. mingid näitajad muutunud?
×