Jump to content

Creek

Kasutajad
  • Sisu loend

    512
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Creek


  1. Ei, tore video oli küll :P , eriti lõpu osa. Aga, Joker, ma loodan, et sul on autoriõigustega kõik korras, sest muidu tulevad veel suured jamad :D .

    Üks soovitus Marekile: sipelgate söömiseks on üks hea alternatiiv. Võtad pulga, sellise kust sa pinde ei saaks :P , torkad selle sipelgapessa, sipelgad ronivad ise pulgale ja pulga lakud puhtaks ;) . Üks asi mida inimesed võivad šimpansitelt õppida.


  2. enamik peded on kindlasti vanglast tulnud! :angry:

    Kas see on sul kindel fakt või oma fantaasia vili? <_<

    Et hoida ära võimalikud järgnevad "süüdistused", kus võidakse mindki nüüd geiks tembeldada, siis "Ei, ma pole homo."

    Kuid ma ei suuda mõista mõne inimese üüratut põlgust nende vastu, kes on. Selline suhtumine näitab vaid madalat haritust.

    Seda ka: Mis seos on üldse homodel ja tatoodel? :huh:


  3. Kuulge ärge hirmutage noori selle AASTA jutuga... kui kaks kuud trenni tehtud ja tulemust ei ole, siis on see raisatud kaks kuud imo...

    Aasata on tõesti üle pakutud. Kuid see 2 kuu piir pole ka midagi tõsiselt võetavat. See kuna sa tulemusi näed on siiski pelgalt individuaalne. Pealegi, kui inimene peaks olema küllaltki rasvunud, siis on tulemusi raskem märgata.


  4. Enne kui ei avastata myostatiini blokeerimist,selliseid lihamägesid ei näe.Ja loodame ei seda ei juhtu,sest siis hakkaks kulturiste nagu kärbseid surema.

    Wow... Mul on selline tunne, et mõned võtavad mu viimast postitust liiga tõsiselt :rolleyes: . Järgmine kord pean postituses ikka ära märkima kui veits nalja üritan visata.


  5. Väidetakse isegi, et lihase erinevaid osasid ei saa erinevalt kasvatada (nagu rinnalihase alumine siseosa), vaid lihas kasvab igalt poolt ühtlaselt, lihtsalt lihase suurenedes selle geenidega paika pandud kuju tõttu erinevate osade erinev kuju ja suurus tulevad rohke esile. :rolleyes:

    Mingid targad teadlased võivad jah ehk nii arvata, kuid kulturistide kogemused näitavad muud. Kui sa ikka kasutad pidevalt neg kallet surumisel ja pos ei kasutagi, siis ega ülaosa ei arene ka nii kiiresti kui alaosa.

    Teema algataja probleemile võib lahenduse tuua, kui treenida rinnalihase alaosa harjutustega, mis avaldaks pinget ka veel siis kui käed on juba sirgelt ees. Näiteks plokkidega lendamine.


  6. Enamus mu lemmkuid on siis juba ära nimetatud, nii et ei hakka neid üle kordama. Puudu on aga selline tore kollektiiv nagu BobaFlex. Nende 3 parimat lugu (isiklik arvamus - toim) oleks "Warriors" (eriti just see lugu), "Midnight Nation" ja "Tears Drip".

    Kahjuks leitsin netist, hea kvaliteediga, ainult viimase. Enjoy :rolleyes: -

    EDIT: Video on ka mingi kahtlane aga ärge pöörake tähelepanu. :)


  7. Ei ole küll kohanud kedagi, kes arvaks, et jõusaal on mõttetu. Sõprusringkonnas pigem imetletakse selle poolet, vähemalt meespool on seda välja öelnud ja on mulje, et ka naistele läheb peale minu "uus" keha. Igaljuhul meeste respecti olen sellega saanud... ühesõnaga tõstab see kergelt sellisesse alfa-isase rolli... ja kas pole mitte looduse poolt juba seatud, et nn alfa-isane on alfa-emasega.

    NB! Mis mõttes maratoonareid siis siin madalamaks peetakse? Siin foorumis on au sees kõik, kes tegelevad spordiga!


  8. mind hakkas ka se huvitama...Tahaks küsida milline on trenni riietus,kas peab olema kimono või tavalised spordirõivad

    Pole ise käinud, aga plaanis hakata sügisest käima (Tartus). Esimesed 3 kuud pole kimanod vaja, tavalistes spordi tõivastes võid tulla. Peale baaskursust läheb aga vaja.

    Parandage mind, kogenenumad, kui eksisin millegagi.


  9. Ega sa mingit toidulisandit ei tarbi, kui ei tarbi siis soovitaks sest siis taastub kiiremini ära ja saab tihemini treenida.(peale trenni valgukoks peale ja ongi kogu moos) :D

    Taastuda aitab ennekõike korralik toitumine ja piisav puhkus. Loomulikult aitab sind ka see shake kui toitumist ta ei asenda.

    Ei pea eriti mõttekaks üht lihast mitu korda nädalas treenida, arvestades, et trennis võetakse lihas ilusti läbi (eranidk oleks siis fullbody- ja kahepäevakavad. Minimaalselt tuleks lihasele puhkust anda 5 päva (isiklik arvamus).

    EDIT: Yey! Postitus nr 500!


  10. Tere,

    Esiteks sooviks teada, kas rasvaprotsendi langetamine ning lihaste suurendamine toimuks paremini kas tavalise korraliku toitumiskava või toitumiskava ja toidulisandite kasutamise korral?

    Teiseks tahaks teada, mis kahju võivad toidulisandid (täpsemalt kreatiin ja proteiinid) kehale ja organismile teha?

    Ettetänades

    Seda, kas toitumiskavva lisada ka toidulisandid aruta selle treeneriga, kellelt sa toitumiskava said/saad.

    Proteiin on nagu tavaline valk mida saad toidust. Nagu iga tavalise toidugagi, siis ka proteiini(pulbri) liigsel tarbimisel tekivad kõrvalmõjud, kuid need pole püsivad.

    Kreatiin on samuti ilma mingite ohtudeta, kui seda jällegi üle ei tarbi. Üle tarbides (tõsiselt ületarbides ikka) tekkivat probleemid... mhkhm... väikemehega.

    Kreatiini kohta leiad infot kui paned www.fitness.ee pealehel otingusse "kreatiin". Artikite seast leiad mitmeid, mis räägivad kreatiinist.


  11. suve algul sain 100 vabalt ning tegin 90ga 3 meseid ,nüüd saan 95 üless ja ikka 90ga 3meseid kuid 100ei tule B)

    No ju on vorm langenud. Kui oled suvel halvemini toitunud või trennist viilinud, siis küll see ka oma mõju avaldab. Probleem võib ka olla selles, et keha pole piisavalt puhata saanud. Kui järgi mõelda siis võib asi olla ka selles, et sul oli nüüd seda maksimumi proovides lihtsalt halvem päev ja kui varsti uuesi proovid on kõik korras.


  12. okei. see kaela värk on jah suht nüme :S

    aga see oleks siis normaalne kui ma teeksin kaks surumist ja kaks lendamist ? :)

    Põhimõtteliselt jah, üks lendamis harjutus õla tagaosale ja teine keskosale. Kuna õla esiosa on kahest ülejäänud peast veits suurem siis võib sellele lihasele ka paar seeriat rohkem teha.

    Minu tavapärane õlatreening:

    Ettekallutatult lendamine õla tagaosale 3*8-10

    Seistes lendamine õla keskosale 3*8-10

    Istudes kangi surumine rinnalt 2-3*6-10

    Istudes hantlite surumine 2*10-12

    Seda, mis järjekorras õla ei päid treenid oleks soovitatav varieerid. Ei pea tingimata kõigepealt treenima õla eisosa. Nii arenevad kõik õla osad vardse(ma)lt.

    Kui jõusaal võimaldab, võiks harjutusi varieerida: eri trenažööre kasutada jne.


  13. Mulle ei istu eriti see küljele lendamine :9 Meeldib rohkem suruda :)

    Tänan sellest leheküljest on mulle nagu väga palju kasu :)

    No kogu aeg ei saa ju suruda. Kuidas sa mõtled treenida õla kesk- ja eriti veel tagaosa surumisega?! Lendamised on väga head harjutused.

    Ehk segab sind nende lendamiste juures see pinge, mis tekib kaela? Endal vähemalt see segas, selle peale ei oska muud öelda kui, et "SUCK IT UP"! Endal aitas miudugi veits kui hakkasin kaela tagaosa treenima.


  14. Suured suured õniitlused, tervist ja jaksu maailma ühele suurimale legendile.

    Sorry, Arnie, selle kerge hilinemise pärast :) .

    http--forums.fitness.ee-uploads-monthly_06_2007-post-22-1181411511.jpg

    Vabandust tahtsin seada nii, et link nupu vajutusega avaneks, aga viskas errori ette. Kui teha väike copy-paste siis saate pilti vaadata, kes viitsib.

×