Jump to content

StaiN

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

StaiN

  • Tase
    Vaatleja
  1. olen kõhna

    Tegelikult jah ole rohkem õnnelik. Muidu proovi rohkem süüa ja kui tahad kõhtu ette, siis joo õllet (saad kohe ÕLLEkõhu ette), aga see pole eriti sarmikas.
  2. Siiani on küll hea maitsega mul olnud. Ei tea mis värk sul on???
  3. Kui äkki teeks nii, et näiteks Marek Kalmus ja Ott Kiivikas registeerivad end nende nimede alla (MArek Kalmus) ja (Ott Kiivikas) ära ja keegi teine ei saa täpselt neid samu nimesi kasutada, et kui tuleb lihtsalt (Kalmus) või (Ott), siis teame, et ta on vale.
  4. Jah, mida siis muudetakse???? Ja ikkagi pooldan ka seda registeerimis värki.
  5. Ega see mõte on päris hea jah, et oleks nagu registeerimisega, aga siiamaani on minu küsimustele vastand ÕIGE Marek Kalmus (kontrollitud värk).
  6. Aga soovita mõnda "kõrge valgusisaldusega hüdrolüüsitud variant" (kas näiteks Proteiin No 1 või mis täpsemalt) ja kuidas ma saaksin Rain Karu käest osta???? On tal mõni pood või telefoni kaudu, või mis????
  7. Ottile ja Marekile

    Kaua te olete muidu kulturismiga tegelenud????
  8. Marek Kalmusele küsimus

    Ma arvan, et sina oled inimene, kes teab nii üht-teist ja ka kõige usaldusväärsem. Niisiis ma olen 17 aastane ja varsti saab aasta täis trennis käimisest. Mõtlesin, et peaks neid lisandeid ka proovima. Mida sina soovitad (kreatiini, proteini või midagi muud) ja kust saaks Tartust seda sootsa hinnaga osta????? Aaaa ja üks asi veel, mis vahe on ültse kreatiinil ja proteinil???????Ootan vastust.
×