Jump to content

rusikas

Kasutajad
  • Sisu loend

    224
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rusikas

  • Tase
    Kasutaja
  1. surumine

    Ma sain üle web-i su meili kätte. Seoses kolimisega mul meilid ei tööta veel. Kui sa kirjtud mulle siit sõnumi (koos küsimustega), siis saan selle kava koos teiste harjutustega ja teiste trennipäevadega saata.
  2. kava?

    1.päev Kas surumine on kõikidel pinkidel või vaheldumisi? Kõikidel pinkidel on kindlasti palju. Võtaksin sisse lisaks ühe rinnavenitus harjutuse Kitsa haardega surumise jätaksin ära. Surumist on niigi palju nädalas. Teeksin selle asemel kas rööbaspuudel kätekõverdusi või prantsuse surumist. Või suruksin hantlit kuklatagant. 2.päev on kuidagi pikk ja imeliku jaotusega. Kõigepealt selg, siis biitseps, siis uuesti selg. Jätaksin sisse 4-5 selja harjutust. Nii et ülaselg, kui ka alaselg saaksid piisavalt koormust. 4.päev peaks olema sunteliselt kerge rinnale, sest muidu on raske taastuda esmaspäevaks. Õlga teeksin ka tunde järgi, sest õlg nagunii töötab ka esmaspäeval. 5.päeval teeksin jalale kindlasti rohkem. Kas jalapressi või väljaastega kükki teeksin lisaks. Samuti reie tagaaosale. Kõhtu teeksin ka süsteemsemalt: ülakõht, alakõht, küljed. Päris palju tuli...
  3. kava?

    Küsiks ikka traditsioonilise küsimuse - mida selle kavaga tahetakse saavutada? Mis on treenija eesmärgid?
  4. rinnalihas

    MatiUne - loe eelnevaid kommentaare. See asi on juba läbi käidud.
  5. rinnalihas

    Rinda ja biitsepsit ei tehta koos sellepärast, et rinnapäev koormab nagunii triitsepsit. Milleks siis võtta veel lisapäev ja teha seda uuesti. Kõik see raskendab omakorda taastumist. Sellepärast tehakse reeglina rind ja triitseps koos.
  6. rinnalihas

    Reeglina tehakse rinda koos triitsepsiga. Oleneb programmist. Vahest tehakse rind+käed. Rinda ja ainult biitsepsit koos ei tehta. Kuna rind koormab nagunii triitsepsit, siis on mõtekas triitseps otsa teha. Liblikas on masin - ma usun, et siin kuskil harjutuste pangas on ka. 30 min. kõhtu on ka ilmselgelt palju. Piisab täiesti kahest päevast nädalas. Selle aja jooksul saab rahulikult teha läbi üla-ja alakõhu ning küljed.
  7. Rinnalihase kava

    Said kätte!?
  8. rinnalihas

    Hea, et su rind sai koormatud. Mul tekkis kaks küsimust: 1.Miks sa ühtegi rinnavenitus harjutust ei tee (liblikas, trosside ristivedu)? 2.Miks sa rinda teed koos biitsepsiga?
  9. rinnalihas

    3h on ikka väga pikk trenn. Nagu 60-70aastate kulturistidel. Kas sinna läheb ka aeroobne sisse?
  10. rinnalihas

    Arengu seiskumiseks võib olla väga palju erinevaid põhjuseid, mitte ainult need 3. Tähtis on sügav ja objektiivne analüüs, et välja selgitada oletatav põhjus. Sellepärast on raske seda teha neti teel. See kõik on rohkem kompimine.
  11. rinnalihas

    Vaata wilsoni küsimust, selle peale räägiti supersseeriatest. Küsimus oli rohkem arenguseiskumises.
  12. rinnalihas

    Sa võid vabalt kõiki teha. Siin pole mingit reeglit, saab teha täpselt nii, et kõige paremini läbi võtab.
  13. rinnalihas

    Need on vahelduseks. Jõutsüklis neid ei tehta. See "ehmatab" lihast ja selle eesmärk on ennast tühjaks tõmmata. Tihti tehakse neid siis, kui areng on peatunud. Eks nende mõju saab hinnata. Ise olen neid teinud mingi periood - näit. 2 kuu vältel.
  14. EKV 2005

    Organiseeritud oli väga hästi. Tundub, et Salme on kulturismivõistlusteks parim koht, võrreldes TTÜ või Sakalaga. Töö noortega on käima läinud. Osavõtjate arvult üks viimase aja arvukamaid. TV-d ei näinud?
  15. junior

    enemy - tõmba lihtsalt tagasi! Su jutt on juba piisavalt ebapädev.
×