Jump to content

Int

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Int

  • Tase
    Vaatleja
  1. Lemmikmuusika.

    Üks vankumatu lemmik - Manowar Die for Metal Väga tasemel video. Vaadake kindlasti! Kunagine intervjuu
  2. film "300"

    Barbell, see et see oda lõpus ainult riivas seda paha meest Xerxest oligi nii mõeldud. Leonidas ütles ka et "and before this battle was over that even a god king can BLEED" Xerxese orjad pidasid teda jumalaks aga nüüd nad siis nägid kuidas tal mokast verd voolas.
  3. film "300"

    Selline kodanike kasvatamise süsteem nagu oli omal ajal Spartas, võiks olla ka Eestis
  4. Rind

    Mina näiteks teen rinnale umbes 5 harjutust mõnikord ka 6. Muudan harjutuste järjekorda ja vahest vahetan mõne harjutuse teise vastu, et keha ei harjuks ära. Põhiline et terve rind saaks läbi tehtud. Areng on hea.
  5. Kus trennis käid ja kus elad???

    tallinnas ja seidell sport
  6. Uus kava

    Jajaa nalja peab ju saama Aga siiski yamikazi, ma olen jah Ott Kiivikase viie päeva kava vaadanud ja üleüldse uurinud igasuguseid kavasid ning muud infot trenni tegemise koha pealt, aga siiski ma tegin selle kava ise. Ma ei saa enamus kavasid kasutada, sest ma teen trenni kodus, seega pole mul masinaid ja erilisi pinke millel harjutusi sooritada. Ma ei saa isegi aru miks ma biitsepsile nii palju harjutusi toppisin. Ja jalgade kohta seda, et mul on niigi kehalise tunnid jooksmist ja jalgpalli täis, kodus sõidan ratast. Kuid tahan küsida, et kas on mõtekam lisada harjutusi kui seeriaid?
  7. Uus kava

    Niisiis tegin kodustes tingimustes treenides siis lõpuks kindla kava valmis. (muidu treenisin nii nagu juhtus, muidugi ühel päeval rind, teisel selg jne) Ootaksin kogenumate arvamusi ja muidugi soovitusi mida ümber paigutada, mida muuta. Olen trenni teinud kodus, sest oli vaja raha kokku hoida. Mai kuu veedan aga jõusaalis, siis lähen maale metsa tegema ja maju ehitama, kuid üritan ka seal trenni teha. Kava siis: _____________________________________________________ 1.Esmaspäev - Rind, kõht Lamades kangi surumine 5x5-12 Lamades kangi surumine kaldpingil 5x5-12 Butterfly 5x8-12 jalgade tõsted rippes 3x10-20 keretõsted maas 3x10-20 jalgade tõsted maas 3x10-20 _____________________________________________________ 2.Teisipäev - Selg, trapets, alaselg Jõutõmme=üle nädala. Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu 4x6-12 Lõuatõmbamine lai pealthaare 4x6-12 Lõuatõmbamine kitsas althaare 4x6-12 Trapetsile õlakehitus kang ees 4x6-12 Alaseljale keretõsted maas 4x6-12 _____________________________________________________ 3.Kolmapäev - Jalad Kükke kang turjal 6x8-12 Istudes säärte situtamine ette 6x8-12 Lamades säärte painutamine taha 6x8-12 _____________________________________________________ 5.Reede - Õlg, triitseps Istudes kangi surumine eest 6x8-12 Istudes kangi surumin tagant 6x8-12 Lamades prantsuse surumine 6x8-12 Lamades althaardega prantsuse surumine 6x8-12 _____________________________________________________ 6.Laupäev - Biitseps, käsivars , kõht Seistes küünarvarte kõverdus kitsas haare 4x8-12 Seistes küünarvarte kõverdus normaalne haare 4x8-12 Seistes küünarvarte kõverdus lai haare 4x8-12 Seistes küünarvarte kõverdus althaare 4x8-12 jalgade tõsted rippes 3x10-20 keretõsted maas 3x10-20 jalgade tõsted maas 3x10-20 _____________________________________________________
  8. Triitseps

    Tänud!
  9. Triitseps

    Tere Mul on kaks küsimust, millele oleksin tänulik vastuste eest! 1.Mis vahe on laial ja kitsal haardel kui ma teen plokil allatõmbeid triitsepsile? 2.Mis harjutus kaasab töösse kõige enam just õlavarre kolmpealihase (Triitsepsi) keskmist pead?
×