Jump to content

Aero

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Aero

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.04.1989

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. poolteist kuud ja 7 kilo... Ja Reljeefsus sõi rasva ära
  2. Energia lugemine

    djuud.. mis need mõnikümmend vahet teevad kui sa päevas ligi 3000 kalorit niikuinii ära sööd ?!
  3. Linnugripp ja muna

    Saunal ja toiduainetel on nagu pisike erinevus tegelikult hävib linnugripp juba 50 kraadi juures kuumutamisel mingi aja (toiduainete, mitte enda kuumutamisel )
  4. ikka massi?

    ma ei ole küll ekspert, aga julgen väita, et ka pakil on mingisugused juhised peal..
  5. Midagi humoorikat

    vastikult edev klutt oli seal viimases. Poosetab kaamera ees amatöörlikult kuidas ta kangi tõstab ning siis kui akvaariumi sodiks lööb, siis lööb ta "pussy" - lik tõeline loomus välja. hale.
  6. VIDEO: Furious Angels

    jutt suht õige, olen näinud poksijaid, kes õpivad poksimist selleks, et tänavakaklustes oskust juurde saada ja tänaval mõõtu võtta ja näidata, kes kõva kutt on. On ka erandeid, kes selle ringi jätavad ja võtavad seda ainult kui sporti.
  7. kätekõverdused 30 sekundi jooksul

    Mees, loeb ikka mitu korda järjest oma rütmiga jõuad teha. Kiirus rikub tehnikat ja see mõttetu rapsimine pole miskit mille üle uhke olla.
  8. Magusa isu

    Söö regulaarsemalt väikeste vahedega, siis veresuhkru tase püsib stabiilsena
  9. Pumba effekt

    veresoonte nö. paiste ja käe punaseks minek läheb äkki käe rippasendist ja imelik tunne tekib toonusest ja lihase venitusest, sest see istes biitsesps venitab päris mõnusalt. ma pakun.
  10. Jää või keset trenni magama

    Haigutamine seostub siiski sellega, et vaim ja keha on väsinud ja vajud suht oma mulli ning ei jõua eriti hingata, siis organismi kaitserefleksist "ahmid õhku" ehk haigutad. Jooksmine soojenduseks, jooksed suht higistamapanevas tempos, hingamine on siis juba hädavajalik, vaevalt siis mingid haigutused vahele tulevad
  11. Rinnalt surumine

    kasvav püramiid? suurenda raskusi.
  12. Prantsuse surumine ja Skullcrusher? On see üks ja see sama? Kui ei, siis mis vahe neil on ja kumb on efektiivsem?
  13. Mõned küsimused.

    seda vaja oligi. Aitäh!
  14. Mõned küsimused.

    Mis oleks kui ma kangi ise klots klotsi võrra rohkem suruma hakkan? Et algul vähe ja järjest sügavamalt hakkan päev päevalt suruma?
  15. Ülekoormus

    Lisatrenn on selline muhe õhtune või hommikune kätekõverdused ja pargis lõuatõmbed. Mu treeningu eesmärgiks on JÕUD, mitte kulturistlik kehaehitus või massikasvatamine. Jõudu tahaks, et lõuatõmmete seeriate arv oleks suurem, jõuaks rohkem kätekõverdusi teha ja et jõuaks rohkem rinna pealt suruda ning veelgi. Kuidas lisakätekõverdused, -lõuatõmbed ja -rööbaspuudel surumine seda mõjutab, nõrgemaks ju ei tee? või mis?
×