Jump to content

Kaspar90

Kasutajad
  • Sisu loend

    239
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kaspar90

  • Tase
    Kasutaja
  1. Tere, Vabandan ette, kui teema olemas ja otsingut ei tihka kasutada. Palun soovitage hea inventaariga jõusaali Tallinna kesklinnas või Kristiine kandis, kus on soodsa hinnaga 1x või 10x pääse. Kuna külastan jõusaali nädalas ca 2 korda, ei ole pointi maksta kuumaksu. Ette tänu!
  2. Jooksmine

    Kui soovid tõsiselt jooksmisega algust teha, siis on võimalik tellida endale personaalne treeningkava, mis lähtub vaid sinu vajadustest ja eripärast. Plaani koostab ülikogenud maratonimees Margus Pirksaar. Uuri lisa: http://www.e-treening.ee/personaalsed-kavad/1_jooks
  3. Minul kusjuures sama probla jalapressiga ning olen harjutuse kavast välja jätnud. Ja ei saa öelda, et ei oleks aeroobset piisavalt teinud. Ehk aga on Kirbu pakutud variant üsna reaalne, sest tavaliselt käepidemeid armastan pigistada küll.
  4. Millal trenni teha

    Tipp-psühholoogid ja ajajuhtimisgurud soovitavad teha esimese asjana päeva kõige tähtsama ülesande. Kui sinu jaoks on tähtsaim eesmärk trenn, tee see hommikul, mil sul on enim energiat.
  5. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ei ole siin midagi, peate ikka Jussi viinereid kanafileele eelistama.
  6. Jooksmise kava

    http://www.e-treening.ee
  7. Ergomeeter

    Arendab siiski sinu (jõu)vastupidavust.
  8. Kas kulturismi kui spordi maine on pidevate dopinguskandaalide tõttu teie silmis langenud? Ei. (26.8% / 314) Jah. (18.6% / 218) Ma pole kulturismi kunagi spordiks pidanudki. (54.5% / 638) See viimane on kõige ahvatlevam löök laelapea pihta. Kulturism pole sport!
  9. Minuarust on täitsa imelik seda konnatiigi mudaloopimist vaadata. Kord-kaks aastas saadakse kokku, tehakse sõbralikku nägu (EMV, EKV ja suvelaager k.a), virtuaalselt tambitakse üksteist mutta. Nõustun ka Ailega. Õhtulehte ei soovita samuti kellegil lugeda, v.a juhul kui meel on tõesti väga hea ja tahakski vahelduse mõttes "head kollast sitta" lugeda. Ajakirjanikud on hetkel need, kes kerisele ainult vett peale loobivad. Pull on ka see olukord, et tegelikult on teema peategelane hetkel hoopis Argo Ader. Sujuvalt on aga ajakirjanduses ja ka siinses foorumis peategelasteks tõusnud hoopis K ja K. Huvitav asjade kulg! Igatahes, fakt on see, et kulturism on saanud taas suure löögi osaliseks. Imelikumalt on hakanud vaatama selle peale sellest alast kaugel olevad inimesed. Kindlasti on hirumunud ka nö. algajad ise (nagu joker ennist mainis). Paljudel noortel jääb nüüd esimesed valgupulbrid ostmata, sest emmed ja issid selliste "steroidide" jaoks võsukesele raha ei anna. Edu, jõudu, jaksu ja eelkõige sõbralikkust üksteise suhtes!
  10. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Võistlusvormi väline Imre Vähi?
  11. PALJU ÕNNE ROTTER

    Õnne!
  12. Abs treining :P

    http://www.runnersworld.com/video?moreUrl=...3638280?src=rss Siin ka mõned harjutused. Tooli harjutus koduses tingimuses päris huvitav.
  13. eesti noored

    Olge nüüd, Tartu tudengielu, mis teha.
  14. Nägin isegi Otti poolajal kojamehe küljes rippumas.
×