Jump to content

Metalstorm

Kasutajad
  • Sisu loend

    74
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Metalstorm

  • Tase
    Värske olija
  1. Mida teie arvate?

    Teema on selles, et miks mehi figureerib spordis rohkem kui naisi? Miks mehed on rohkem tasustatud, näiteks kasvõi olümpiakulla võitmisel. Kas mehed treenivad/võistlevad selleks, et vastassugupoolele meeldida? Võtame näite, et sa võid olla kasvõi seitsmekordne maailmameister aga kui nende võitudega ei kaasne rahaline preemia siis vaevalt, et sinu ümber tiirleksid noored näitsikud. Tiger Woods on väidetavalt rajalt maha võtnud 121 naist. Vaevalt et see on sellepärast, et ta on golfis number 1. Hugh Heffneri ümber vaevalt, et oleks nii palju ilusaid naisi kui tal poleks rämedalt pappi.
  2. Mida teie arvate?

    Kuidas sport saab kaasa aidata muutmaks eelarvamusi ja kultuurilisi stereotüüpe mis on seotud soolise ja rassilise erinevusega spordis?
  3. Valu rinnalihases peale surumist

    Et siis paar nädalat ei teinud üldse trenni või ei teinud ainult rinda?
  4. Valu rinnalihases peale surumist

    Voi kurja Päris karm kui viis nädalat midagi teha ei saa. Kui mul õigesti meeles on , siis kaks aastat tagasi tekkis mul sama vigastus, kui maksimumi suruda proovisin. Täitsa masendav.
  5. Tere! Proovisin täna lamades maksimumi suruda. 150-ne juures tundsin, et rinnalihasesse lõi kaenlaaugu lähedal hästi väikese valu, panin 160 peale, surusin sellegi ära kuid valu läks suuremaks. Nüüd on nii, et isegi 50- ne kiloga on valu lihases. Oskab keegi öelda, mille ma nüüd ära rebestasin ja kaua selline vigastus paraneb.
  6. Ettan

    Rootsi laeva pealt sai kord ostetud aga nüüd otsas ja pole kusagilt saada. On olemas üks sait www.swedish-snus.com kus pakutakse üle saja erineva margi aga kuna ma pelgan välismaisetest netipoodidest tellida siis olen ilma. Kustkohast teie snussi hangite.
  7. Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S

    Mina isiklikult tulnukatesse ja sellistesse asjadesse ei usu. Kõik, mis on väljaspool Maad ja selle atmosfääri mind ei häiri. Mõtle nüüd natuke, kui suur on universum. Kas sa tõesti arvad, et maa on ainuke planeet kus on elu? Vaevalt küll.
  8. Eesti Vabariik 90

    Head Vabariigi aastapäeva!
  9. Toidulisandid, mida soovitate?

    Muscle + ja teised Fasti tooted on tõepoolest kiidusõnu väärt
  10. Käsi kipsis

    Mul sama teema, parema käe väike sõrm, kuid sõrmedest on ainult pöial vaba
  11. Käsi kipsis

    Sul oli siis väheke karmim murd. Mul kõigest väike (viies) sõrm aga pool kätt kipsis. Huvitav kas on mingi vahe ka käe nõrgemaks jäämisel et kas on ainult sõrmeluu või suurem luu, näiteks küünarvarre luu.
  12. Käsi kipsis

    mul on 1,5 nädalat peal olnud, õnneks ei haise veel, täna pandi arsti juures uus side peale ja röntgen näitas et kasvab normaalselt kokku õnneks.
  13. Käsi kipsis

    Aga kuidas on toitumisega see kolm nädalat. Pole vist mõtet samasuguseid koguseid toitu tarbida kui trenni ei tee või kuidas?
  14. Käsi kipsis

    Tänud vastuste eest! Proovin siis kergelt aeroobset ja natuke ka jala trenni teha.
  15. Käsi kipsis

    Tere! Juhtus nii, et käsi kuuks ajaks kipsis. Arst ütles, et joosta ja velodrenazööril sõita ei soovita kuna kipsi alt läheb higiseks ja võib mingi põletiku sisse lüüa, raskuste tõstmisest rääkimata. Kas on üldse mingi võimalus, mingid harjutused, kuidas saaksin kas või natukene vormi säilitada. Täitsa masendus tuleb peale kui mõtlen et ei saa kuu aega trenni teha ja peale kipsi maha võtmist ei tohi ka ju umbes kuu aega rauda tõsta.
×