Jump to content

Herman

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Herman

  • Tase
    Algaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://jeti88.blogspot.com/

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Saaremaa
  • Interests
    Sport
  1. Harjutused

    http://www.aegmaha.com/?id=11039
  2. Metsajooks

    2 tundi jooksu on tavaharrastajale päris karm ikka. Eriti jõusaali kõrvalt. Minu soovitus oleks üks kord nädalas joosta natuke rohkem kui praegu, näiteks 12 km nädala lõpus madala pulsiga. See mida praegu teed on ok minu arvates.
  3. treeningkava

    Tervist Olen päris tükk aega seda foorumit lugenud ning mõtlesin et viskaks oma treeningkava ka siia korra ja kuulan mida tarka teistel öelda on Vanus: 19 kaal: 71-73 pikkus: 178 Jõusaalis olen aktiivselt (vähemalt kord nädalas, viimane aasta 2x) käinud kaks aastat. Enne seda sattusin 1-2 korda kuus jõusaali. Toitumist jälgin nii palju et toitun võimalikult mitmekesiselt ning väldin kiirtoitu vms. Peale 20:00 õhtul üldjuhul ei söö enam. Treeningute eesmärk on olla heas vormis ning tunda sportimisest mõnu. Osalen ratta-, jooksu- ja triatlonivõislustel. Esmaspäev: Jõusaal: 1) rinnalt surumine 2) selja lailihas 3) õlg 4) alaselg 5) triitseps 6) biitseps 7) kõht 8) trapets 9) käsivars 10) kõht ujumine: 1000m Teisipäev: Rattasõit: 60-70 km Kolmapäev: Puhkus või ratas: 30 km + jooks: 9 km (oleneb kuidas eelmisest päevast taastunud olen) Neljapäev: Rattasõit: 60-70 km Reede: Jõusaal: 1) poolkükid 2) reiesirutajad 3) säär 4) alaselg 5) jalgadega surumine 6) kõht 7) reiepainutajad 8) kõht (kui ei ole eelmisest päevast hästi taastunud jätan jõusaali ära või teen sama mis esmaspäeval) jooksmine: 8 km Laupäev: jooksmine: 11 km Pühapäev: puhkus Mida ma veel oskan öelda... 1000m ujun umbes 20 minutiga 10km jooksen 40 minuti kanti rinnalt surun 90 kg enne jõusaali teen 10 minutit sõudeergomeetriga soojaks selle reedese jõusaali kohta ütlen veel nii palju et seda kartust mul pole et kui alakeha päeva vahele jätan et siis ülakeha alakehast nö. suuremaks läheb (või kuidas seda nüüd öelda) sest rattasõiduga saavad jalad päris hea koormuse ning suht paksud jalad on mul
  4. Jalgrattasõit

    20 km 2-3 korda nädalas on algajale täiesti ok. Ise alustasin 2 suve tagasi samamoodi. Praegu sõidan nädalas 2x60-70 km trenni + muud sõidud teen ka rattaga suvel. Tulemus nii palju et jalg läheb päris paksuks ning vastupidavust arendab ka hästi. Enda taustast veel nii palju et nädalas 2x jõusaal, 1x ujumine, 2x jooks, 2x jalgratas. Kaalun 71-73 kg, pikkust 178 cm, vanust 19. Ära kindlasti piirdu ainult rattasõiduga. Nagu eelpool juba mainiti, et proovi ka jõusaalis käia - 1x nädalas on täitsa ok. Kord nädalas natuke ujuda ja metsas joosta ei tee ka paha. ja muidugi ka seda et areng tuleb puhkusega nii et ära üle pinguta ja õpi oma keha kuulama.
  5. Käsivars

    neid kaelatugesid kasutatakse turvaeesmärkidel. Kusjuures sõitjad kurdavad et need on ebamugavad nii et koormust nad vaevalt vähendavad.
  6. Käsivars

    Schumacheril näiteks oli spets masin millega ta kaela treenis. Kunagi oli ühes päevalehes pikem artikel Schumist, kus seda mainiti.
  7. Kepikõnd vs. jooksmine

    sama hästi võin ma väita et sa käid jõusaalis kuna ei saa curlinguga hakkama. Selle peale oled mõelnud et võib olla nendele inimestele lihtsalt meeldib kepikõnniga tegeleda? Sina naudid jõusaalis käimist, nemad naudivad kepikõndi ning kolmandad naudivad curlingut. -ma ei ole kunagi kepikõndi proovinud. curlingut ka mitte-
  8. Kepikõnd vs. jooksmine

    kepikõnd ja suusatajate imitatsioon on kaks erinevat asja
  9. dilemma

    sa oled alles 4 kuud saalis käinud. Miks sa juba tahad mingeid lisandeid võtta?!?!
  10. hetkel: 4x nädalas jooks, 2x nädalas jõusaal, 2x nädalas ujumine, kokku ca 8-9 tundi suvel: 4x nädalas jooks, 3x nädalas ratas, 2x nädalas ujumine, 1x nädalas jõusaal, ca 13h
  11. kõik ei taha kulturistideks saada.
  12. Ujumine peale jõusaali

    kurat ja ma mõtlesin miks mõnikord ujumise ajal pea hakkab valutama. Tarbin küll alati vedelikku aga ma ei jälgi täpselt kui palju. Janu järgi tavaliselt. Peab siis katsetama.
  13. kui muud juttu ei oska suust välja ajada kui ainult "krt joogid on otsas" siis mina ütleks küll inimese kohta alkohoolik. See on minu arvamus ja mina sellises seltskonnas küll vist kaua ei viibiks. Aga kus jookseb mitte-alkohooliku ja alkohooliku piir?
  14. # Tugevat kanepijoovet iseloomustavad järgmised ilmingud: väärastub nägemiskujutus, moondub tegelikkuse tajumine, käitumine on irratsionaalne, tekivad skisofreeniale sarnanevad sümptomid. # Kanepisõltlase tüüpilisemad kehalised tagajärjed: valgete vereliblede, siit tulenevalt immuunsuse vähenemine, nina- ja suu limaskestade haigused, üldine halb enesetunne, peapööritus jne. Meestele toob kanepisõltuvus peale muude ebameeldivuste ja tervisehäirete kaasa areneva impotentsuse, naistele häired menstruatsioonis, iseeneslikud abordid ja vastsündinu väärarengu- lapse väike sünnikaal, arengupeetus, väärastunud nägu. # Kanepitarvitaja paistab silma järgmiste tunnustega: suured või laienenud silmapupillid, silmavalgeis veresooned, rippuvad silmalaod, hajevil olek, keskendumishäired, ajutine muretus ja ilmaasjata kihistamine, raskematel juhtudel ülearune murelikkus ja agressiivsus. # Kanepi liigtarvitamise vaimsed ja sotsiaalsed tagajärjed on: äng ja rahutus joobeajal, lähimälu nõrgenemine, ükskõiksus ümbritseva suhtes, depressioonid ja enesetapukatsed, kanepipsühhoos e. sarnasus skisofreeniaga ning isiksuse üldine degradeerumine: NARKOMAAN ON KAOTANUD HUVI KÕIGE VASTU, TEDA HUVITAB AINULT, KUST SAADA JÄRJEKORDNE ANNUS! EDIT: Ise olen 100% narko vastu. Mõnuained ja sport ei käi mitte mingil juhul kokku.
  15. Hädas põlvedega

    Sergei Voronetski, 3 aastat tagasi oli tema vastuvõtt veel Kadrioru spordikeskuses, eeldan et pesitseb veel praegugi seal kuid kindel ei ole.
×