Jump to content

Biceps - Rind

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Biceps - Rind

  • Tase
    Vaatleja
  1. WW Passazi (Aia tn.3)

    Kõik All - Starsi ja My Diet tooted -50%!!! Kiirusta - kuni kaupa jätkub. Pood asub Tallinnas Aia tn. 3 Ilusaid Pühi kõigile. Hea võimalus kõigil All Stari tooteid odavalt saada
  2. WW Passazi (Aia tn.3)

    Täna on WW Passazi (Aia tn.3) teisel korrusel pood avatud kella 13.00-20.00
  3. TORMIHOIATUS!

    Ei, kahjuks pole. Küll aga on igasugu muid vigureid. Tasub läbi astuda.
  4. OOTAN JOOMA

    No nii, kõik kes varem tööpäeva lõpetavad, ootan Pashaazi Muscle + jooma, kannutäis juba vahutab.
  5. Kreatiini tarbimine

    MUSCLE+ ( saadaval WW Passaazi kaubanduskeskuses 2. korrusel) sisaldab juba kreatiini, kusjuures praegu on seal pakkumine, et ostad 2, saad 3nda tasuta ( üks pakk on 1.3kg) - nii et suhteliselt hea rahaga saad nö. 2 1s päris pikaks ajaks! =)
  6. ?eik piimaga

    Kes kardab? Sheik piimaga (mina kasutan 1.5%st või rasvavaba) on hommikuti isegi väga hea ja kasulik - imendub aeglasemalt ja kõht püsib kauem täis! Peale trenni aga veega, sest see on rohkem käepärast ning siis imendub see ka kiiremini, mida lihased just taastumise alustuseks vajavadki! =)
  7. Rasvaprotsent naisel

    Valgujoogid puutuvad siia niipalju, et aitavad lihastel areneda ja taastuda - mis on väga tervitatav, kui inimene jõusaalis korralikult treenib!
  8. Rasvaprotsent naisel

    Su rasvaprotsent ongi madal - naistel vanuses 15-25 oleks normaalne rasvaprotsent vahemikus 15-23, ehk siis keskmine oleks nii 19, Sul aga miinimumi lähedane, nii et palju õnne! Räägid, et käid korralikut jõusaalis - kas peale treeningut taastavaid-arendavaid valgujooke ka kasutad? Kui huvitab ja tahad paremini ja kaugemale edasi areneda, soovitan WW Passazi kaubanduskeskuses 2. korrusel olevat uut Robocopi poodi, kus Sulle soovitatakse vastavalt Sinu eesmärkidele väga kvaliteetseid ja kasulikke tooteid! =)
  9. TORMIHOIATUS!

    Väga kõva asi - tublid poisid, jätkake samas vaimus !
×