Jump to content

PT London

Kasutajad
  • Sisu loend

    1 110
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by PT London


  1. '

    On sul miskid tohtri tunnistused, või oled lihtsalt tark sellel alal?

    Küsin, kuna endalgi jama põlvedega...

    Yle 6a kogemusi, edukaid juhtumeid on palju, aga m6nikord tuleb t6deda et miski liigutus pole teile looduse poolt määratud! Ma peagi annan oma tegemistest p6hjalikumalt teada ja hakkan kliente vastuv6tma...syr Preili J. teema kaaperdamise pärast, see k6ik õilsa eesmärgi nimel :D


  2. See on üks tihe viga algajatel. Tehakse trenni, süüakse hästi, jõunumbrid suurenevad.. aga ei kannatata oodata, kuni lihas järgi jõuab, hakatkse halama et lihas ei kasva ja keeratakse treeningkava täiesti untsu.

    Aga loomulikult võib peale puhkust väiksema kaalunumbriga rohkem suruda. Organism on puhanud, ja tegelikult pole seal midagi väga müstilist.

    PT- nõustun, et keemikute näiteks toomine on vale ja olen seda ka varem selgelt väljendanud, aga ei suutnud vastu panna kiusatusele eelpool nimetatud härrat "naturaaliks" nimetada, kuna ta on "mr natural something". :)

    Saan aru et sa vist teda naturaaliks ei pea :D ?

    Teda kindlasti mitte, kui yldse kedagi :D


  3. Jõud kalkuleerub tegelikult lihaseks ümber. Jah, mingi jõud tuleb närvisüsteemi adaptatsioonist, aga tavaliselt järgneb sellele lihase kasv. Seega tegelikult kui jõud suureneb võib öelda, et lihas ka.

    Voodomagic, PT: Rääkides sellest nädalate kaupa toitumise jagamisest siis see maailmakuulus "naturaal" Layne Norton ühes videos rääkis, et tal on nädalate kaupa jaotatud, et üks nädal plusskaloraaž ja teine nädal miinuskaloraaž.. tal vist oli mingi süsteem veel, aga täpselt ei mäleta.. ka huvitav idee tegelikult ju, teoorias vähemalt. Väidetavalt peaks toitainete omastatavus paranema peale kerget miinuskaloraaži. 1000kcal miinuses on muidugi veidi ränk.

    Ma ei saa abs aru miks neid "naturaale" vaja näiteks tuua...

    FAIL ytlesingi kuna jutt 1000kcalst, aga samas kas -1000...4000st?


  4. Tundub, et täna olin jälle tegus. Teil on otseühendus Arcticu jooksulindiga :)

    Ja mina, kui pōlvehaige, annan teile enese peal toimivat nōuannet. Jooksulintidel on kallaku muutmise vōimalus - incline - , nimelt kui Sinulgi pōlved joostes valutavad, järgmine kord tōsta kallakut 2% vōrra. Minule sellest piisab, ja ei hakka pōlved tulitama. Proovige!

    Aga nüüd keha juba soe, seestpoolt huugab kuumust, saab tempot tōsta, telefon ära ja jooksma!

    Ja pühapäeval ehk siis 10km Tallinna Sügisjooksul. Elame, näeme :D

    Ma soovitaksin minuga konsulteerida p6lvehaigetel, vahest piisab ka vastus medialise aktiveerimisest, et p6lv terveks saaks...on ka teisi lahendusi, kellel tuhar ei tööta jne :D


  5. Rikkus... hah. Mis see eine siis ka maksab. 30-40kr max. Päevas söön on 200-300g valke ning toiduraha päeva kohta mingi 80-90kr max. See ka mõni rikkus. Keskmine teismeline sööb arvatavasti suurema raha eest kui mina. ;)

    Antiikmööbel ikka jah. Ilma selleta pikka pidu pole. Tee mis tahad - kui plaan suureks poisiks saada siis tuleb ka vastavat kütust kasutada. ;)

    Kindlasti mõned lasevad oma "tarkade treenerionude" sõnad käiku, et pole vaja seda valku niipalju sisse kühveldada... aga millegipärast ei ole eesti pinnalt neid suuri poisse eriti leida ka. Kõik närivad päevas napilt oma "nii öelda" valguvajaduse kätte ning ajavad vaevaga 100kg numbrit taga. :D

    ffs võtad sa oma suured roosad prillid millalgi eest ära ka, kõik su suured onud polegi nii suured, kui rasva% alla 10ne lasta, va mõni vanem.


  6. No mida, naine treenib aeroobselt ja mina anaeroobselt juba mitu aastat, seda ikka võtsid arvesse...ütlen veelkord et ma polnud sellist trenni juba aastaid teinud ja jooksmist pole kunagi harrastanud! Tol ajal treenisin u 6-8h nädalas(45min oli trenni pikkus), see andis aeroobset vastupidavust ka mida sa väitsid et kangitrenn ei tee!


  7. Sellest saab tõesti südame"tugevust"

    Aga maht kuhu jääb? Miks on ainult jõudu tegevatel meestel nii kõrge pulss? Paljudel kõrge vererõhk? Madalam VO2 max? Vähe anaeroobset?

    Tsiteerin raamatut "sport füsioloogi vaatevinklist": intervalltreeningule peab eelnema aeroobne baas.

    See artikkel polnud siiski päris südame seisukohast ka, olgem ausad. Rasvapõletus on vähe teine teema, selles suhtes võin nõus olla.

    artikkel aer+anaeroobne

    Nagu näha, parandasid aeroobne ja anaeroobne treening erinevaid näitajaid, niiet väita et jõutreening asendab aeroobset.... Kõike ei saa võtta ainult rasvapõletuse ja lihasekasvatuse seisukohalt.

    peaks vist ka selle smaili panema: :D

    Ma tean et see pole võimalik...aga ma treensin vaid raskustega ja kui mu naine(kes jooksmisega tegeles tol ajal kordades aktiivsemalt kui mina)kutsus mind endaga 6-7km ringile jooksma, võitjaks tulin mina :D ma polnud ennem seda aeroobset teinud paar aastat vähemalt! Ei jooksnud mul kops kokku ja ei väsinud lihas ära ja seda kõike anaeroobselt treenides...vot sulle tsitaat lol


  8. Mida siin argumenteerida?

    Sööd rohkem valke, teed kõvasti trenni ja tulemused paranevad. Ei näe küll, et midagi veel lisaks tõestada oleks vaja. Endal täpsetl sama olukord. Valgud lakke, süskarid alla ning kõvasti trenni ning kõik läheb ülesmäge. :blink:

    Need kellel valgud laes on 3g´ja enam, siis on neil ebanormaalselt hea mootor v6i midagi sees mis synteesi parandab, sa aga katseta edasi janäed et saab ka kergemini :huh:


  9. Kui ikka väga silma riivab, siis olen öelnud, aga siin ei julge :) Kohe saab sitarahet :D

    see marko pani puusse ja sai karistada, korrutaja sai ka, rohkem pole vist seda juhtunud...tuleb välja et tolad on kõigest algajad.

    Kui ikka väga silma riivab, siis olen öelnud, aga siin ei julge ;) Kohe saab sitarahet :P

    tegelt sa ka tola, kui su toitumist nägin :]


  10. Tundub et siin on "väga sõbralik" õhkond...ma arvan me kõik oleme näinud saalis neid "tolasid" ja tunneme nad ära! Ei ole mõtet kohe kellegile krasse hüpata ning seda maha teha, kui keegi on oma arvamust valdanud ja kirjeldab oma naljakaid juhtumis. Päris naljakas on lugeda, kuidas ühise väljundi leidnud jõusaali spotlased siin üksteise kallal vinguvad - a la "mina olengi jõusaal"

    pole ka mõtet eelmist posti korrata...nii võib foorumitolaks saada, neid liiast juba niigi :]


  11. Okay aitab. Minu viga ,et arvamust avaldasin. Teine kord jätan meelde, et hoian oma arvamused endale ja see polnud mingi kritiseerimine, vaid naljakas on vaadata kuidas ta rahmib jne. :) Oleme sõbrad edasi, aitab küll, eksole:)

    mida sa siis treenid kui rindbiits mees seal on?


  12. Minuga samas jõmmis käib pidevalt üks vend.. kord- kaks nädalas, rohkem kindlalt mitte.. pole näinud, igatahes laupäeviti käib kindlalt ja siis mingi ainult rinna ja biitsa trenni teeb, laseb oma fatburnerit jälle.. ja ainult biitsa ja rinda, mingi pikk dress seljas, kapuuts peas karm ilme näol. Selline jõusaalilõvi.

    äkki see tyyp on sinu peegelpilt ;D


  13. Poseerimine, poseerimine, poseerimine....loodan Janarit teadvat, et poseerimine on koht, kus tal on kõige kergema vaevaga võimalik palju võita. Lihasmass on korralik, aga kuidagi õnnestub end piltidel tunduvalt väiksemana näidata. Poseeringu osas oleks kuu-kaks tugevat treeningut-analüüsi omal kohal. Sisuliselt on praegune poseerimine nii kehv, et tunduvalt väiksema massiga mees võib kohustuslikes poosides korralikku konkurentsi pakkuda.

    tere,kes te olete?

×