-
Content count
1,110 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout PT London
-
Rank
Tegija
- Birthday 01/20/1983
Kontakteerumise viisid
-
Website URL
http://www.eiselt.ee
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
Interests
Extreem sport, fitness ja toidud.
-
pm istudes hantlitega 6lale surumine, rakendades lamades surumise printsiipe selja suhtes.
-
Kahju kyll et treeniad ikka teevad kangiga kuklatagant surumist, on olemas täiesti turvaline alternatiiv sellele harjutusele!
-
Teda kindlasti mitte, kui yldse kedagi
-
Ma ei saa abs aru miks neid "naturaale" vaja näiteks tuua... FAIL ytlesingi kuna jutt 1000kcalst, aga samas kas -1000...4000st?
-
Selle m6tte v6iks FAIL kategooriasse langetada
-
fitness first inglismaal, seal olen näinud m6nda
-
Kuidas te kyll viitsite
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
PT London replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
kas anton on muutunud ka viimase 2a? -
Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat - trenn ja söömine
PT London replied to SpordiTydruk's topic in Küsi Spetsialistidelt
jätka samas vaimus, tubli oled -
Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat - trenn ja söömine
PT London replied to SpordiTydruk's topic in Küsi Spetsialistidelt
ffs võtad sa oma suured roosad prillid millalgi eest ära ka, kõik su suured onud polegi nii suured, kui rasva% alla 10ne lasta, va mõni vanem. -
ma ei tahtnud tylitseda...nyyd on parem, ta on õigel teel.
-
No mida, naine treenib aeroobselt ja mina anaeroobselt juba mitu aastat, seda ikka võtsid arvesse...ütlen veelkord et ma polnud sellist trenni juba aastaid teinud ja jooksmist pole kunagi harrastanud! Tol ajal treenisin u 6-8h nädalas(45min oli trenni pikkus), see andis aeroobset vastupidavust ka mida sa väitsid et kangitrenn ei tee!
-
Ma tean et see pole võimalik...aga ma treensin vaid raskustega ja kui mu naine(kes jooksmisega tegeles tol ajal kordades aktiivsemalt kui mina)kutsus mind endaga 6-7km ringile jooksma, võitjaks tulin mina ma polnud ennem seda aeroobset teinud paar aastat vähemalt! Ei jooksnud mul kops kokku ja ei väsinud lihas ära ja seda kõike anaeroobselt treenides...vot sulle tsitaat lol
-
Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."
PT London replied to Janar Rückenberg's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
tabata trenni lõppu 2-4x nädalas. -
Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting
PT London replied to palmiall's topic in Küsi Spetsialistidelt
Need kellel valgud laes on 3g´ja enam, siis on neil ebanormaalselt hea mootor v6i midagi sees mis synteesi parandab, sa aga katseta edasi janäed et saab ka kergemini