Jump to content

michelle

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

michelle

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.12.1981

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Tallinn
  1. 7-8 aastased poisid naiste riietusruumis

    Ega ei ole jah, võõraid tänavalt ju ei kutsu et "kas te ei viitsiks mu lapsega meeste riietusruumi kalevi ujulas minna kuna ma ise ei saa?" Ja need kes tulla saaks pole ujulas käijad inimesed kahjuks.
  2. 7-8 aastased poisid naiste riietusruumis

    Mul poeg küll alles 6-aastane aga enam ammu ei käi temaga ujulas kuna seal naised tulevad lausa kätega kallae. Samas ei saa ma aru, mis ohtu 8-aastasteski nähakse, nii noortel veel enamasti puberteeti pole ja kui peaksidki naisi vahtima hakkama seal siis seksuaalset alatooni sellel pole, seega vahet poleks kas vahib 2-aastane või 8-aastane. Minu arvates oleks mittesobiv vastassooliste riietusruumis käimine kusagil 10ndast eluaastast kus suure tõenäosusega juba puberteet algamas. Muide, andke nõu. Tahaksin nii väga lapsega kalevi ujulasse minna aga vot ei saa kuna pole kedagi kes temaga sinna meeste riietusruumi läheks, üksi ta ka hakkama ei saaks kuna seal need koridorid ja uksed nagu labürint, eksin isegi ära, lisaks uksed on üsna raskelt lahti käivad ja riietusruumist välja pääsemine teiselpool basseini kui naistel, et ei tahaks et laps peaks x aja ootama kusagil mitme meetri sügavuse basseini ääres üksi kuni mina ükskord labürindist välja pääsen. Siiani on suhteliselt keeruline olnud talle seletada miks me enam ujulas ei käi.
  3. Kus trennis käid ja kus elad???

    Elan Tallinnas Nõmmel ja treenimiskohaks on enamasti Reval või siis Sõbra tn jõusaal. Viimased 7 aastat.
  4. Pulbrid valgud ja muu sellinne

    kui mul oleks ülekaaluga probleeme, ühendaksin aktiivse trenni kaalu alandavate ainetega, kuna tean omast käest et suur söögiisu on suhteliselt raskelt kontrollitav.
  5. pikad naised

    mina igatahes olen enda kasvuga rahul
  6. Toitumine + trenn ?

    jõusaalis sa kaalu küll vähendada ei saa, ainult rasva põletada kui õigesti toimid ja toitud. aga jah, loe artikleid siin.
  7. eesmärk

    mul eesmärk vormi saada ja selles püsida, nu eks vaatab mis tulevik toob. hetkel nagu uuringi kuda lihast kasvatada ja muudmoodi arenea pealegi trenn ananb hea enesetunde
  8. ks võib kreatiini

    tahaks kah selle teema kohta rohkem teada saada.
  9. piimhape?

    piimhapet tekib rohkem kui pingutad rohkem, kui teed väiksema koormusega pole ka pärast nii valus. teine asi on rebestusega. aga lihas ei kasva kindlasti mitte armistumise ja rebenemise tõttu, selleks ikka muud tegurid mis seda soodustavad kui valu kardad tee kergema kava järgi ja lisaks see valu on suuremalt jaolt alguse asi, see kõige hullem valu. regulaarselt treenides seda enam nii hullult ei teki
  10. pildi lisamine

    aga mina sain sellega hakkama kuigi kahjuks pole olnud kedagi kes teeks pilti jõusaalis (
  11. KÄESURUMINE???

    eks ikka vastupidavust on ka vaja, mitte ainult kuiva jõudu.
  12. Soovitage mõni jõusaal.

    revaliga olen ka ise rahul, täitsa puhas ja korralik ja ütleks et päris odav kah.
  13. abi vaja

    mina märkasin sellist kehapoolte erinevust alles just jõusaalis käies, aga midagi, lihtsalt hakkasin nõrgemat poolt väheke rohkem treenima. aga jah, nii ongi see kõigil inimestel, mõnel vähem. mõnel rohkem.
  14. Kõhnaks kuuga

    ilma alguses valutavate lihasteta suht raske tulemustega trenni teha ja selles vanuses veel eriti on igasugused dieeedid üsna ohtlikud. ja ikka järjepidevus tähtis on, peamine et millalgi alustad ja siis rahulikult ja järjekindlalt teed. küll siis ka tulemusi varsti näha on.
  15. mul tuttav tegi 40 päeva vepäevad tervislikel põhjustel, kaalu langes 26 kilo ja toidukava muutes ka selle saavutatu säilitas. sama mul, olen teinud 7 päevaseid veenädalaid, kaalu läks 5-6 kilo ja suutsin ka säilitada selle. aga olen asjast ka täpselt uurinud et kuidas siis uuesti sööma hakata peale seda, muidu võib tõesti tervise rikkuda. aga veepäevad siiski äärmuslik variant tegelikkuses on, ja samas nii ohtlik et ilma teadmiste ja teadjamate nõuanneteta ei soovitaks. sageli ravitakse veepäevadega igasugu haigusi siiski. tavalisel kaalulangetamisel soovitaks tervisliku toitumise dieeti ja igasugust füüsilist trenni.
×