Jump to content

ercman

Kasutajad
  • Sisu loend

    41
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ercman

  • Tase
    Algaja
  1. Bizepsi ja küünarvarre suurus

    ikka külmalt kui juba mainimisele tuli
  2. Bizepsi ja küünarvarre suurus

    muc sa ei tea kes punamütsike on va?. Isegi mina tean. Ise olen 17 a vana 83 kg b 37 kv 31 vast
  3. Hüpits

    käisin ise ka ükskord posija juures, tõmbas jah hüpitsaga üle küüru. Ok trükivead a naljakas ikka.
  4. POKS

    tänud.
  5. Jõutõmme

    vanus: 17 kaal: 83, tõmme: 130 ga rekord 10x, üle 160 pole julend pääle laduda. Ei tee spetsiaalset jõu trenni (ametilt poksija). Jõudu jaksu kõigile.
  6. POKS

    kas keegi teab midagi spetsiaalselt poksijatele, või üldse kahevõitlusaladele mõeldud toudulisandist. See pidavat vist mingi segu olema u stiilis valk+süsivesik+muu vajalik+vitamiinud ja taastumist kiirendavad ained. Ette tänades.
  7. arnoldist

    lausa lust lugeda kui mehed teavad, millest räägivad ja ei hakata kohe üksteist rullnoka kombel sõimama, kui ollekse eriarvamusel ühesõnaga respect, selliseid arutelusid võiks siin foorumis rohkem olla. jõudu jaksu kõigile kangimurdjatele.
  8. mina soovitan kükist üleshüppeid, nende suuur pluss on see, et pole vaja lisaatribuutikat, ja veel lisaks nn. konnahüpped e. siis nagu kükistüleshüpped ainult et liigud ka edasi, ja nii suurte hüpetega kui võimalik. ästi asjalik on teha hüppeid ja kangi kombineeritult edu siis, ja head pealtpanemist.
  9. Juku juust

    ei seal ei ole soola. kohe nje gramm. seetõttu tuleb soola juurde lisada. tavaliselt panen kuhjaga juustutüki pääle. siis neelan selle alla. megahää. pärast käin 5 päeva kraanikausivahet a pohh. mis sa hädaga ikka teed.
  10. biic50

    no 50 cm biitseps on ju ikka ülikõva. paar senti vähem kui kalmusel. miks sa see aasta eesti mv välja ei tulnud. oleksid kindlasti võitnud.
  11. Naharebendid

    ercman relaxib
  12. Naharebendid

    kle hatebreed, no offence dude aga kas sa vahel mõne asjaga rahul ka oled. Sul paistab alati midagi eriti kurja varuks olevat. Mul on ka jalgadel venitusarmid ja ühinen täiesti selle nahatüübi teooriaga. Side lõpp:
  13. Kickboxing ja jõusaal

    vaadake Tysonit ja tehke omad järeldused. Märksõnaks on kiire lihasmass.
  14. Kickboxing ja jõusaal

    Mul töötab kõige paremini tsüklite süsteem, kõigepealt venitan rauda ja teen kergelt poksi, siis enne võistlust 2 nädalat üle 50 kilo kangile ei pane ja teen kuni 20 kordust seerias ja siis nädal sparringut ja koputama. NB! väikses kaalus poksijal pole jõusaali osatähtsus suur kuid raskematel üle 75 ja edasi mängib suurt rolli. näiteks üks eesti raskekaallane (see kellel Tambet Leetsi ribid katki lõi) tegi enne võistlust ainult jooks ja jõusaal. Pikemalt selgitada ei viitsi.
  15. Ega ma üle ei pinguta

    nüüd ei julge keegi enam midagi öelda va, aga minu arust on su kava natuke imelik, a kui ainult kogustest rääkida, siis mina teeks ühe harjutuse biitsale vähem, sest olgem ausad sa ei jõua ju nii palju seeriaid Korralikult sooritada puhates nende vahel vähem kui minut. ja ma arvan et su puhkepausid on liiga pikad, seetõttu treeningu intensiivsus natuke väike.
×