Jump to content

chevrole

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

chevrole

  • Tase
    Vaatleja
  1. glükoos

    tere ma soovin teada saada sellsit asja et kui mul on olemas nii broteiin kui glükoos sis kuidas ma peaksin neid tarvitama!kas glükoosi enne trenni või peale trenni,või hoopis koos broteiiniga!
  2. võrkpalli trenn

    kas keegi oskab öelda kus ma saax minna kuhugi võrkpalli trenni tallinnas!ja samas ka väga ja samas öelge mulle kus on normaalne käia ka jõusaalis ja ka he õppuse saaks mingi nelja soti eest!
  3. toitumine

    tere ma sooviks teada saada mis ja kuidas täpselt iga päev toituda!tegelikult ma ei saa aru sellest lehest mis on antud!sest see nii suur tabel ja ma ei saa aru mida ja palju ma pean kasutama iga päev!ja kas ma pean neid kõiki iga päev sis kasutama!ja teisex ma soovix lihaste suurendamisex mingeid aineid saada!kuid ei oska nagu valida!midagi kvaliteetset!Ise olen 19 aastat vana,55 kilo ja kasv on 160!
  4. tere

    tere sooviksin teada saada kui ma olen alles algaja sis millist ainet ma võiksin kasutama hakata kui ma hakkan jõusaalis käima!põhimõte on see et olex jääv lihas mitte ei kaoks kuskile mingi aja pärast ja suveks ikka vormi!
×