Jump to content

JosifAadu

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

JosifAadu

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Pakun Brasiilia võitu.
  2. Proteiin

    Kust antud tooteid osta saab ja miline on hind?
  3. Proteiin

    Oluline oleks proteiini juures hea imendumine ja hinna kvaliteedi suhe. Amazoni poest vaadates tõmbas silma väga kirjuks ja oleks vaja asjatundjate abi. Ette tänades!
  4. Kas austatud foorumlastel on ka nõrkus õlle vastu? Juhul kui on, palju nädalas tarbite ja millised on eelistused? Ette tänades JosifAadu
  5. UFS - Blow out mass

    Vaatasin amazoni poest kombosid ja tekkis mõte tellida. Üsna soodsa hinnaga tundus UFS Blow out mass kombo. Ise ei tea antud firma toodangust midagi - kas foorumi kasutajatel on kogemus, mida arvate?
  6. naised jõusaalis

    Nojah naisterahva kohta päris karm ikka - seda enam, et muidu tundus tüdruk pikkuse ja kaalu kohapealt ikka sale olevat (selline tibilik, rasvaprotsent veel 13 ja puha). Ega enne ei usu, kui oma silmaga näen 40-45kg biitseps (ja seda veel neli seeriat). Omal jõusaalis nii mõnda aega käidud (rinnalt läheb 100 kanti iga kell üles). Ise teen biitsa mingi 30-35 (raskema raskusega ei tee enam puhtalt-hakkan seljaga kaasa aitama). Samas natuke imelik lugeda, et biitsepsi ja triitsepsi näitajad on nii kõvad aga rinnalt läheb max 60. Samuti on õlg natuke pehme sellise triitsa jaoks (huvitav oleks muidugi teada biitsepsi ümbermõõtu ehki see ei ole jõu seisukohalt peamine). 2 nädalat tagasi olin jõusaalis ja üks mu tuttav lükkas 220 rinnalt, tüüp teeb biitsepsit 45-60.
  7. Energiajook

    Mind huvitas selline probleem (vabandan ette, kui seda on juba varem käsitletud), kas energiajook avaldab mingit mõju kehakaalu langetamise seisukohalt. Täpsemalt kasutan hetkel jõusaali kõrvalt kreatiini ja proteiini+süsivesikud. Mõnikord tööjuures ikka juhtub, et võtad mõne RedBulli või Starteri, kohvi ei tarbi üldse. Kunagi olin suur kohvijoodik ja eks mõningane kofeiini vajadus on ikka jäänud, tõenäoliselt sellepärast on ka nõrkus energiajoogi vastu Kas energiajook viib kehast kreatiini välja või mõjub muud moodi kaalu alandavalt? Hetkel omal väike massi kogumise periood käsil. Ette tänades
×