Jump to content

sauruseke

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sauruseke

  • Tase
    Algaja
  1. Põlveprobleemid

    Minul hakkas põlvedega suurem jama pihta eelmise aasta hilissügisel ja vastupidiselt paarile eelkirjutajale just sellest,et pingutasin jalapingiga harjutusi tehes üle:( Jõudu oli/on praegugi jalgades rohkem,kui raskusi peale panen ja nyyd teen harvemini ning väiksema raskusega ja pole muret enam eriti olnud.Külma ilmaga vahel on tõesti tunda andnud,aga enam nii ei raksu. Käisin ka ortopeedi juures ja sain glükomasiini kuuri peale mitmeks kuuks eks sellest peaks samuti kasu olema.
  2. Jõusaali kõrvalt

    Suvel tegelen rattasõiduga ja talvel suusatamisega olen tegelenud. kunagi sai lauatennist mängitud,aga kahjuks ei leia aega enam selleks ja partnerit ka pole praegu.
  3. Kus trennis käid ja kus elad???

    Elan Tallinnas, Mustamäel ja trenni teen veel Audentese jõusaalis,aga peab vist mujale minema,sest aina rohkem ülerahvastatud seal Pärnus käies sai Tervisepradiisi jõusaali külastatud -väga meeldis ja vahel olen käinud Flexeris,Zelluloosis,vanasti aastaid Tulbi spordiklubis. Kuidas TTÜ spordihalli jõusaalis lood, mahub veel sinna õhtul 18 paiku ?
  4. Väike kõrvalelüke suusatamisse

    Meeldib endale suusatada ja juba väiksest peale vahelduva eduga iga talv suusatan See talv kahjuks pole veel jõudnud:(,aga ehk juba ülehomme saab see viga parandatud. Meie suusatajate seas mitmed tegijad ja rõõm näha,et ka nooremate seast uusi tegijaid peale kasvab:)
  5. Kus treenida ?

    Flexer ja zellukas jah vist kõige sobivamad sulle asukohalt. Pole ise vist aasta zellukas käinud,aga erinevalt teistest klubidest sai seal normaalselt trenni teha , pole pidanud küll niisama passima ja ootama vaba trenazööri. Naiste duširuum ka okei,meeste oma kohta puuduvad andmed , aga jah seal tipptunnil võib vaba kapiga raskusi tekkida,aga seda vist paljudes kohtades juhtub.
  6. Jõusaali Tallinnas Kristiine läheduses?

    Sedand küll,et masinad minu/meie eest trenni ei tee,aga lihtsalt kui nad on pärit aastast 80,siis ei julge hästi teha kartuses,et laiali laguneb ehk mõni jupp võib ära kukkuda. Tean,et seda on seal ka juhtunud:( Ise käisin seal viimati ca 5 aastat tagasi ja siis oli küll veel vana varustus ja viimati mööda minnes /see suvi/ tundus,et ikka samad pingid on. See-eest oli ja vast on ka praegu seal lauatennist hea mängida:) Lilleküla gümnaasiumi kohta seda,et sai seal keskkooli ajal isegi jõudu tehtud ja vist pisik jäigi sealt külge:) Alustuseks sobivad ka kooli jõusaalid.
  7. Jõusaali Tallinnas Kristiine läheduses?

    kristiine spordihall jah Kristiines vist ainus suurem saal. Kas seal ikka veel "kiviajast" varustus?
  8. Lahustuv Vs Tavaline kohvi

    Presskannukohv ongi minu mõistes see kohv,mida presskannuga tehakse ehk siis selle vidinaga,mis su isa ostis. Võtad supilusikaga kohvi vastavalt maitsele ja kallad sellele kohvipurule keeva vett peale ja ei pea mingite kastrulitega jamama:) Masinakohvile annab silmad ette ja lahustuvast kohvist ei maksa üldse rääkida. Peris ubadest jahvatatud ja tehtud kohv muidugi veel parem,kindlasti on.
  9. Lahustuv Vs Tavaline kohvi

    Mina eelistan presskannukohvi ja kohvisortidest Gevalia,Merrild ja Jacobs. Tööl vahel teen lahustuvat Nescafe 3in1 kohvi,sest masinakohvi ei hakka ju yhele tegema ja kolleegid vist kohvist loobunud. Kohvikukohv paraku nii jube,et seda ainult äärmisel vajadusel võtan. Suhkrust loobusin kuskil kuu tagasi ,aga piima või kooret siiski lisan muidu liiga kange tundub.
  10. Mis klubides käite?

    Mina käin Audentese jõusaalis,aga see tööpäeva õhtuti paraku ülerahvastatud:( ,aga eile oli küll hea trenni teha
  11. Roheline tee

    Rohelise teega sama lugu,mis Fat Burneri vms spordijoogiga,et algul ei pruugi maitseda,aga kui oled teist korda proovinud juua,siis juba tundub joodav olevat.Minul ja veel paaril tuttaval oli vähemalt sedasi. Aura tegi või teeb rohelise tee jooki ja see täitsa hea teisel korral maitses:)
  12. ommikul

    Hommikul puder kõikse parem söök ja kui sellest väheks jääb võta võileib(a) juurde
  13. uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg!

    Tahaksin seda Arcticut proovida,aga pole veel kuskilt leidnud, RIMIdest peamiselt vaadanud...
  14. K: millist sõudetrena?ööri osta?

    Minagi Concept 2 eelistaks,aga seda jah koju just ei mahuta. Endalgi tekkis küsimus,et kas kataloogist tasub ergomeetreid tellida? Hiljuti vist Antillas pakutigi või oli see Halensis erinevaid masinaid ja normaalse hinnaga,aga kvaliteet vaevalt sama,kui poes müüdavatel.
  15. uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg!

    Minagi pole veel seda proovinud,aga Fat Burneriga oli nii,et esimene kord üldse ei maitsenud,teine kord tundus juba hea
×