Jump to content

VonLihas

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

VonLihas

  • Tase
    Algaja
  1. Kreatiin

    Tegemist on jah täiesti puhta kretiiniga mis on seisnud kinnises olekus kapis ja mille säilivusaeg lõppes tänavu aasta aprillis. Et siis kindel et võib võtta, mõtlen just et ega tamingit kahju ei tee või oleks targem siiski uue poest osta?
  2. Kreatiin

    Tere! Mul seisab kapi nurgas pool purki kreatiini säiluvusajaga 04.08 Kõlbaks seda veel võtta v soetan uue?
  3. Liigne rasv

    Tervist! Vanust alles 20, pikkust 190 ja kaalu 80. Mis muret teeb on see mis mu kõhu peal on, nagu aru saite siis tegemist õllekõhuga, oma vanuse ka kaalu kohta arvan et tegemist üle keskmise suurusega kõhuga Plaanis hakata jõusaali külastama, aga mis harjutusi ma seal eelis järjekorras sooritama peaksin et liigset rasva oma kõhu pealt põletada? Aeroobset või ainult igapäev roppu kõhulihaste treeningut.
  4. Ma kasutasin kus juures otsingut aga ei leidnud midagi eriti! Pole ju raske öelda tegelt;)
  5. Mul siis üks küsimus millel loodan vastust saada. Olen kuulnud et võestakse proteiini ja kreatiini koos. Mõtlesin et kas sellest mingit head tulemust ka tuleb? Või et kuidas ma neid koos üldse võtma peaks ja kas oleks üldse mõtet sellisel asjal?
  6. Proteiin Whey 1

    No ostsin ühesõnaga selle ära. Aga no siin paki peal kirjas kuidas võtma pean et veega 25g aga pole öeldud üldse kui palju vett ega midagi. Olen enne ka võtnud aga seal oli ikka mingi väiksem kopsik selline sees ning toda võtsin hoopiski piimaga, ja mai teagi kuidas seda 25-te g saada. On olemas sheiker ka muidu. Ühesõnaga oleks ilgelt tänulik kui saaksite mind aidata sellega. Tänud:)!
  7. õunamahl

    Hmm..õunamahl aga mis siis kui pole kodust õunamahla kas äkki kodune vaarika mahl ei aja asja ära? Või on siiski õuna oma parem?
  8. Kreatiin

    No sellel on täiesti normaalne põhjus miks ma rohkem kui 2 kuud ei võta, selleks siis et käib hakkab rahakotile. Lihtsalt kui ma seda võtan läheb kui vesi lihastese ja ma kusen selle kreatiini hiljem kõik välja, keegi vana tegija nüüd võiks mulle seletada kuidas tuleks toimida et selle mõju püsima ikka korralikult jääks ja veel 1 küsimus, et kui võtta peale ka glükoosi sis on mõju tõhusam?
  9. Kreatiin

    Ega ma seda lõpmatuseni tarvitada ei saa ju! 2 kuud max.
  10. Kreatiin

    Okei.. Kui kellegil viitsimist on sis kirjutage siia mida ma pean täpselt tegema et kretiini mõju ära ei läheks(eesti keeles ) Tänud ette!
  11. Kreatiin

    Tervist! Olen kuulnud, et peale kreatiini tarbimist kaob selle mõju ja kõik on nagu enne tarbimist:S Uurisin ja küsisin ja vastati mulle et selline asi on võimalik ja et seda ära hoida peab glutsamiini või mis iganes see on, pead seda tabima, nii siis minu otsingud lõpevad siin, tahan teada kas see asi on tõesti nii.
×