Jump to content

tengri

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tengri

  • Tase
    Algaja
  1. Palju steroide

    Jube...Võttis sõnatuks...
  2. Mis klubides käite?

    ARCTICSPORT ON HEA KOHT!
  3. haigena trenn?

    Ära nüüd seda viga küll tee,et haigena trenni lähed. Midagi ei juhtu,kui oled nädal eemal trennist!Pärast teed endale veel karuteene ja haigestud veel rohkem Olin ise hiljuti haige ja minu arust oli väga mõnus taastuda!
  4. gaasid:D

    Kindel vahend on söetabletid! See aitab nii nii kõhulahtisuse,kõhkinnisuse korral. Olen käind erinevatel matkadel,kus midagi muud võtta ei ole ja see on kõige kindlam vahend.Kusjuures väga odav värk.Keskmiselt 8 krooni üks leht.Oleneb apteegist.Paljud ei tea,kuid see on ka väga hea ravim pohmaka puhul! Kui peale pidu on ikka väga paha olla,siis võtke 8tabletti sisse ja peale poolt tundi on hoopis teine tunne! Seda soovitas mulle üks apteeker.Absoluutselt kahjutu asi,sest täiesti looduslik värk!
  5. Muidugi otsustab igaüks ise,kas teeb suitsu või ei! Oma kogemusest võin õelda,et peale trenni alustamist jätsin suitsutegemise koheselt maha! Kui ikka midagi väga soovid,siis ka saavutad tulemuse Ise tegin suitsu 8 aastat ja jätsin päevapealt maha. Trenn ja tervis on tähtsamad!!!
  6. selg

    Thanks vastuste eest!
  7. selg

    valu tunnen eriti,kui näiteks bodypumbis lamades kangi tõsta. äkki ma peaksin mingeid spets venitusharjutusi tegema seljale? või ei tohi seljale üldse koormust anda?
  8. selg

    POINT ON SELLES,ET AVASTASIN PEALE BODYCOMATI TRENNI,ET PAREMPOOLNE SELJALIHAS ON IMELIKULT VALUS. VALU EI OLE KOGU AEG, VAID TEKIB,KUI SELILI LAMADA VÕI PAREMAT POOLT VASAKULE KEERATA.KAS KELLELGI ON KOGEMUST, VÕI OSKAB ÕELDA,KAS MA ÜLDSE TOHIN MINGIT TRENNI TEHA?
  9. Foorumi külastajate kokkutulek!

    HEA MÕTE!!! KOHT VÕIKS OLLA MINGI SPORTLIK KOHT.VAEVALT KÕIK VIITSIKS TULLA KOHALE AINULT ISTUMA VÕI JOOMA.ENNEM IKKA VÄIKE TRENN KAH!!! KAS IDEE VÄLJAÜTLEJAL ON ENDAL MÕNI HEA IDEE KOHA KOHTA?
×