Jump to content

waage

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

waage

  • Tase
    Algaja
  1. tellimine

    kas keegi on tellinud stuffi bodybuildingust? Kas toll on ilusti läbi lasknud või tekitanud probleemi?
  2. toidulisandid

    Tere, sooviks teada mis sina arvad sellistest toodetest nagu Cell Tech Muscle Tech proteinist ja Cell Tech Creatinist? Ennen kasutasin Fasti tooteid aga neid ju enam pole, ning nüüd otsin asendajat.
  3. Muscle tech

    Kas kellelgi on kogemusi sellise tootega ja kui on kuidas mõjus? Kust kohast seda saaks kas peab usast tellima?
  4. triitseps

    millised harjutused mõjuvad enamalt jaolt välimisele triitsepsile?
  5. ?

    ma jäin haigeks siis kui tegin kreatiini laadimiskuuri. Kuna olin haige siis ei leidnud mõtet enam kreatiini edasi tarbida, kas nüüd peaksin uuesti otsast peale?
  6. paus

    probleem selles et viimasel ajal pole nagu tahtmist trenni teha, ei viitsi. Olen teinud umbes 1,5 aastat järjest , suurim paus vist 4-5 päeva. Kas oleks mõtekas mingi nädalake vahele jätta või mis moodi teie endale uuesti isu peale ajate? Kas siis peaks ka toidulisandid ära jätma, selleks ajaks?
  7. rinna superseeriad

    mis te arvate sellisest superseeriast rinnale 1.Rinnalt surumine(trossidega ristivedu) 2.Kaldpinnal hantlitega surumine(kätekõverused) 3.Kaldpinnal lendamine(seinal keha üles surumine ehk Dips Nägin sellist kava flexonlines, tahaks teie arvamusi
  8. rasva sisaldus

    lugesin flexonlinest et kui soovid saada tugevaid kõhulihaseid siis peab muidugi kõvasti trenni tegema kuid ka hoidma rasva protsendi kehas madalana. Kuidas see õnnestuks? Vähendan piimatoodete tarbimist kuid kas on veel võimalusi?
  9. söök peale trenni

    Küsimus selline , et milline oleks soovitav aeg peale trenni süüa ja mida täpsemalt? (nt kana, riis jne?)
  10. kava

    tere, kas kellelgi on mõni hea kava õlale ja biitsepsile. Ja kas on õigem teha rind biitseps ja triitseps ühel ja õlg ning teisel päeval?
  11. > Rinnalt surumine <

    kui võimalik siis saadaksid mullegi waage@hot.ee tänan
  12. kursused

    kas ja millal keegi korraldab kursusi suht algajaile kes soovivad õppida kulturismi ja kõike mis sellega on seotud? Ja palju siis kursus maksab ja kus kursus toimub?
  13. toitumine

    mul on selline mure, et mul on kaksteistsõrmik haige ja praegu ravin. Toitumist olen endal muutnud kuid tahaks ka toidulisasid kasutada. Siit ka küsimus et kas Proteiin No1 ja Creatine Monohydrate on kuidagi kahjulikud kaksteistsõrmikule või üldse seedimisele? Ette tänades..
  14. küsimus muc-ile

    tänan et vastasid minu küsimusele. Kuid ma ei tea mis asi see ecdisten on ja kust kohast seda saab. Äkki seletad natuke?
  15. kyssa

    Selline küsimus et- praegu kasutan Whey Lemon Super ja Kreatiin monohüdraat (Tai KAne) Ma olen juba aastakese neid toidulisasi kasutanud ja üpriski rahule jäänud. Kuid tahaks mingit teist asja proovida mis annab jõudu ja massi, mida soovitate? Olen tegelenud jõuspordiga üle 2 aasta. Tänan
×