Jump to content

X Hiiumaa X

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

X Hiiumaa X

  • Tase
    Algaja
  1. Monohüdraat või tavaline kreatiin? KUmb neist parem on...? Ja millist kreatiini amzonist valida tuleks-parim hinna ja kvaliteedi suhe?
  2. GET-BIG-QUICK retsept: 3100 MASSIIVSET KILOKALORIT 150g Proteiini 596g Süsivesikuid 14g Rasva See on 1 annus toodet ehk iga päev sisse see? Mismoodi küll seda võetakse...kui midagi muud eriti ei söö siis ka jama ju... Ja kui hakkad normaalselt sööma siis oled varsti rasvahunnik. MIs toite nagu sööma peaks? Iseenesest tundub hea asi olevat aga kahtlane siiski.
  3. Tere V.Vähk...

    Lootustandev siis vähemalt [: Tähh
  4. Tere V.Vähk...

    Tere Olen 17 aastane.Kasv pidurdund.180 pikk.62 kg raske. Ma olen väga peenikese kondiga !! Te võibolla ei kujutagi ette kui peenikesega. On mul kunagi võimalik kaaluda nt 80 kg...Jõusaalitreening. Kas peenikese kondiga meestel üldse peale kõhu mingi lihas kasvab...normaalse kiirusega ma mõtlen? Ma tean et see natuke naljakas aga tõesti tahaks teada et kas on üldse mõtet...
  5. Tere-küsimus piima toodete kohta

    Aitäh
  6. Kas on tõsi,et enamus vitamiinidest/mineraalidest saab piimatoodetest kätte?
  7. Tere V.Vähk...

    Ta üldse siis loomset ei söö w2?
  8. Tere V.Vähk...

    Kõik me teame et lihaste kasvatamisel on loomne valk asendamatu. Kui palju sellest taimsest valgust üldse lihase kasvatamise koha pealt kasu on? Taimetoitlastel on mõtet jõusaalis käija üldse?
  9. Keefir 2,5 %-õige vale?

    Tänud =[:
  10. Küsimus poes müüdavate odavate kaupade kohta

    Tänud kõigile Kuigi algajatesse võix natuke mõistlikumalt suhtuda küll,aga see sellex Ma ei arvanudki et seal munas mingi kana si** peax olema...irw. HUvitav arusaam iseenesest.
  11. Poes on müügil igasugu säästu värke (nt säästu munad) Samuti on silma jäänd ühed sarapuu pähklid (hea ja odav on nimi vist) ET need tooted on ikke sada protsenti kvaliteetsed? Ja mis pähklitesse puutub siis neil pole isegi pakendi peal kirjas valke,süsiveikuid....võiksin kasutada fitnessi kalori kalkulaatorit ?
  12. Keefir 2,5 %-õige vale?

    joon seda liiter päevas...kuskilt lugesin aga et väherasvase piima/keefiri toote puhul valk ei imendu...et see vastab tõele?
  13. Tere V.Vähk...

    Kuigi ega see makron vist 1 õige sõõk ei ole....aga paraku selle rahaga on nagu taga on ja ainult liha näost sisse ajada ei saa. Täisväärtuslik süsivesik piax v2hemalt olema (ma ei ole kindel). Aga küsimuse juurde tagasi...muutub valgu sisaldus sial makaronides?
  14. Tere V.Vähk...

    Enamus asju olen leidnud siit foorumist,et mitte igasuguste "ajuvabade küsimustega " pinda käija. Aga mõnda asja tahx siiski küsida. 1. Toidu töötlemisel (keetmine,praadimine...and so on...) muudab toidu pakendil välja toodud infi valkude,rasvade,süsi.v kohta? 2.Palju peab vett tarbima?-eesmärk lihasmassi kasvatamine.? 3.Taimsete ning loomsete valkude tarbimine 1:1 = ok? 4.Mul ei ole võimalik käija rohkem jõusaalis kui 2 korda n2dalas...et peax kodus ka midagi tegema ? Kui mu vanus,kaal,pikkus siin midagi muudab siis olen 16...around 70 kg ,pikkust 180 ringis. Ilusat Õhtut!
×