Jump to content

Biitseps

Kasutajad
  • Sisu loend

    295
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Biitseps


  1. Vaike offtopic sorry Ott . Motlesin et jagan siin ei hakanud uutt teemata tegema. Elan siin austraalias perthi linnas kaisin eile voistlusi vaatamas . Tase pli ysna norm eriti noortel . Naisi oli palju ja vormid vaga vaga head :)) branch warren , larissa reis ja erin stern olid kylalis esinejad sain ka branchiga pildi peale. Nb! Ott tanud kava eeest olen ysna busy olnud viimasel ajal aga votan asja kasile nyyd tosiselt eriti peale neid v6istlusi eile ;)

    post-6357-0-69089900-1395022437_thumb.jp

    post-6357-0-16503200-1395022516_thumb.jp

    post-6357-0-22967700-1395022586_thumb.jp


  2. Oi neid algaja aegu, ikka pulber, pulber ja pulber, ise pole siiamaani veel ühtegi pulbrit ostnud, kõik oleneb ikka toitumisest.

    Söö valgurikast toitu, kana, kala, väherasvane liha, muna, kodujuust, kohupiim jne jne.

    Kavadest soovitaks algajate kava kolmel päeval nädalas, kuid selle üle võiks keegi kogenenum mõelda.

    Et harida ennast loe artikleid ja uuri foorumit siin fitnessi lehel.

    Ka tooks välja et korralikuks lihaskasvuks oleks vaja tarbida päevas umbes:

    1g rasva/kg kohta

    2-3g valke/kg kohta

    süssaritega katsetad ja uurid juba ise, isiklikult tarbin bulkimise ajal isegi 5-6g süssareid/kg kohta.

    Eks me kõik ole kunagi algajad olnud ja ega see kerge aeg ole ;)

    Pildi jargi vaadates oled sa praegugi veel algaja ja mis selles pulbris siis halba on ? ma pigem kyll soovitaks algajatel mingit taastajat v6i lisa valku juurde v6tta ei taha uskuda et toidust piisavalt valku saadakse .

    • Downvote 1

  3. Iga regioon on kellegi jaoks kauge. Maailmameistrivõistlused meestele on igal juhul väga globaalne ja on viimase 13 aasta jooksul mis mina olen osalenud, valdavat toimunud ida pool alates araabiamaadest ja lõpetades Hiina, Taiwani ja Lõuna - Koreaga. Lõuna - Ameerikas toimuvad nad selle aja jooksul esmakordselt ja järgmisel aastal kuuldavasti Austraalias... ;) Hullem varinat on see kui naiste MM toimus 5 aastat järjest Santa Susannas Hspaanias. Budapest on korraldanud ka vähemalt 5 korda juuniorite ja vetranide MM -i. On MM millele konkurssi ei ole ja mis pigem antakse korraldada esimesele kes soovib ja siis on maailmakongress koos kulturismi MM -ga ehk Mr. Univers ja selle peale on soovijaid tavaliselt ikka rohkem kui üks olnud.

    Kui austraaliasse tuled siis kus iganes osariigis see ka ei toimuks ,siis mina olen kohal :)


  4. jah see vahe ongi minul ja sinul minu jaoks on h2bi minna lavale kui sul midagi naidata ei ole . Ma olin ka 16 hakkasin j6usaalis kaima m6tlesin kyll oleks vagev v6istelda aga juba siis ytlesin ma omale et kui ma ei saa v6istelda vahemalt kuni 85 v6i -90 kg seas siis ma ei roni sinna lavale kunagi. Eesti elu on nagu ta on ja selleparast elan mina juba 3 aastat austraalias. Trenni teen kuidas kunagi ,sain lapse siin ja kain t66l ei v6ta seda asja enam nii t6siselt. Aga ma ei raakinud endast ma ytlesin et tase on ysna n6rk mida ta ka on ja v6istlejate arv annab ikka soovida. Mina sind motiveerima ei pea ,leia ise oma motivatsioon .


  5. No milliseid X variante siin juhtuda saab, kui ma ühtegi keelatud ainet ei ole kasutanud ja ühtegi "tundmatut toidulisandit Venemaalt" ei ole tellinud? Kas siin on tõesti kedagi, kes usub seda "tellisin toidulisandi" juttu?

    Ja KUI ma oleks läinud lavale, teades, et olen midagi kasutanud, ning oleks vahele jäänud, siis mõistaksin tõesti ennast hukka, et nii loll olin. Nii palju ausust võiks ikka inimesel olla, et ta oma vigu tunnistab. Arusaadav muidugi, et Argol on palju kaotada, aga kuidas ta nüüd näkku vaatab neile, kes teavad, kuidas asi oli?

    Näiteks selline varjant ,et lähed lamades surumise võistlustel suruma mingisugugse keelatud särgiga või siis plaanid minna ning jääd vahele ja öeldakse et selle särgiga ei tohi suruda. See oleks siis ka ju petmine või ütled ,et sorry ma arvasin et sellega tohib suruda :) Kõike võib juhtuda


  6. Einoh mul ei ole sõnu :huh:

    Väga kaootiline üritus minu meelest, korraldus kesine.

    Esinemismuusikat ei suudetud ikka kuidagi esinejaga kokku viia. Ja siis õhtujuht ütles veel, et pole midagi, et tantsi selle muusika järgi mis tuleb.

    Mis mõtte nagu???

    Ja no see, et üritus oli Vene keeles. Üritus toimus ju Eestis, ok oli rahvusvaheline, siis oleks võinud olla Inglise keeles,nii et enamik oleks aru saanud :)

    Aga noh 75-e eek'i eest sai show'd küll.

    Vähemalt olid väga ilusad ja väga korraliku vormiga naised :P

    Kuidas rahvaga lood oli ? Oli saal täis ?


  7. vaatasin ka selle suure teema peale siin eelmise saate ära. Väga veider saade minu meelest , enamus aega näitas, kuidas nad juttu ajasid, voodis lesisid jne.. Mina küll selles saates midagi huvitavat ei leidnud ega rohkem vaadata ei kavatse :huh:

    Minu arust ka ajaraiskamine :)

×