Jump to content

marko233

Kasutajad
  • Sisu loend

    114
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

marko233

  • Tase
    Kasutaja
  1. The Aesthetic Project | YouTube

    Tere mehed! Väärt projekt käimas Teil, kiidan! Milline on video valmistamise köögipool - milline kaamera, mis tarkvara töötlemiseks kasutatud?
  2. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Lihtsa harrastajana ei ole mul piisavalt pädevust, et oskaksin arutleda teiste alaliitude või Revali võistluste teemadel. Kui aga natuke spekuleerida, siis esmalt EJTL tegutseb Revalis ning kogu seal korraldatav võistlus toimub EJTL silma all. Seega vastab ka liidu kriteeriumitele. Teiseks, sõjaväelasena peaksid teadma, et "päris maailmas" kehtib paraku ütlus - "Kellel jõud, sellel õigus." Kuna EJTL on positsioonil kus nad teatud kohtades võivad lubada topeltstandardeid, siis ilmselt mõnes kohas seda ka tehakse.
  3. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Arvo - mõistlik oleks lähtuda vanasõnast "targem annab järele" ning pealegi on Teie pool täna allpool EJTL-st. Kui koondute ise mingi juriidilise nimetaja taha, saate avalikkuse aksepteerituse - siis olete positsioonil kus ise nõudeid ja tingimusi kehtestada. Täna aga on see õigus ja võim EJTL ning seda nad ka rakendavad. See peaks vastama küsimusele "miks ma pean seda tegema." Tahad mängida nende liivakastis, järgi reegleid. Sportlaste kaitsmise osas saan mina aru sedasi, et mitte ei olda mures, et EJTL sportlased ei ole puhtad VAID võislemise aluseks on, et KÕIK sportlased oleksid puhtad. Seega tuleb kuidagi tagada kõikide osalejate vastamine ühtsetele kriteeriumitele. Dopingukontroll just seda ka teeb. Nüüd on pall teie käes. Tahate külavõistlusi korraldada sedasi, et kõik võivad osaleda - kutsuge antidoping. Tahate ise reegleid kehtestada - koonduge, moodustega juriidiline organisatsioon, saavutage tunnustatus ning korraldage võistlusi enda äranägemise järgi.
  4. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Mina ka ei pea sellist keelamise metoodikat õigeks, ilmselt on selline lähenemine oma aja ära elanud ning aeg oleks mõelda reeglitesse lisaklauslite lisamisele. Samas tooksin välja eelnevalt kõlanud aspekti, et piisab vaid EJTL-ga võistluse korraldamine kokku leppida ning korraldatavale võistlusele Antidoping kutsuda, siis ei kehtestata mingeid sanktsioone! Kui ka praegused külavõistluste leeri esindajad väidavad endid ning nende võistlustel osalejad puhtad olevat, ei tohiks dopingukontrolli korraldamises probleeme olla. Kui aga dopingu kontrolli korraldamisele vastu ollakse, siis on ka teistes liigades võislemise nõue ju igati õigustatud.
  5. Vend Vähk Peab liikuma!

    FAST PUMP - whenever the pumping is required.
  6. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Teeme! Võib teha siin sama ala peale, või siis miks mitte Bon lehel toimuvale 100 kg surumisele Ongi rohkem motti trenniks.
  7. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Natuke korralikumalt - http://www.youtube.com/watch?v=8gBCWGIGgTw
  8. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Proovisin - halb oli telefonile standi leida. Filmimisnurk jäigi imelikuks... http://www.youtube.com/watch?v=FTpUMnHPxfU...nel_video_title P.S - vanus 28
  9. A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!

    Ma ei saa aru, nagu näha on nõudlus "tegijate treeningu" videode järele. Ja pakkumist pole !? Võtke keegi asi kätte nüüd ja tehke ära, pole ju väga keeruline. Aless võta asi kätte ja too kastanid tulest välja !
  10. A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!

    Pole päris nii, nagu ma aru sain on tegu siiski MTÜ-ga. MTÜ on samamoodi juriidiline isik, kui OÜ või AS. Äriregistist vaadates leiab sellise asja: Sama või sarnase nimega on 1. bonsuna, kaubamärk , klass(id) 32,35; omanik Arnold Tokko. Masendav ikka. Ärieetika my ass...
  11. A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!

    Vaevalt Sa ettevõtjana sedasi arvaksid, kui keegi proovib patendeerida Sinu firma nime kui trademarki.
  12. Mängufilm: Arnold Schwarzenegger

    see mingi crap ju..
  13. Narkomaffia Mädajuure külas

    Pacmani surm - on ta siis mafia või mitte, annab tegelt päris palju infot võimalike mafiakandidaatide kohta. Veel nimesi ja oletusi mainima ei hakka. vara.
  14. Soodsad valgurikkad toiduained

    Ehk on tegemist Kaupmees AS-ga? Tartus siis Aardla Hulgikaup. Need mõeldud vaid firmadele ning shoppama pääsed vaid kliendikaardiga.
×