Jump to content

fier

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

fier

  • Tase
    Vaatleja
  1. kõht

    Kuidas saab tavalise keretõste pingi peal tehnika paigast ära olla? Proovisin seal treenida ka kangi hoides, aga ikkagi tundsin tugevat jalgade väsimust enne seda, kui kõhule midagi tunda sain. Ka ei ole jalad nii nõrgad, et see põhjuseks olla saaks..
  2. kõht

    Oleks selline küsimus, et olen siiamaani teinud kõhulihaseid selili matil jalad nurga all põlvest kõverdatult üleval, labajalad õhus. Selline meetod annab lihaseid juba peale 15 kordust tunda. Aga kui olen proovinud erinevaid masinaid(keretõstepink,rippudes keha tõstmine) tunnen ma alati survet jalgades mitte kõhulihastes, nii et lõpetan selle alati mõttetuks pidades ära..Kas masinatega siis ei olegi survet tunda aga treening ikka mõjub?
  3. kõhulihaste ebatasasus...

    No ma olen üsna kindel et treenimise viga sest teen kehatõsteid jalad õhus..Aga kummale poole siis kallutama peaks ?
  4. On selline jama et olen mõnda aega treeninud(kodus ) ja märkasin et sixpacki vasak pool on rohkem arenenud kui parem pool. Et kuidas kurat ma seda tegin ja kuidas siis asja tagasi tasakaalu viia?
  5. korduste arv

    no nendest viimastest postidest sain rohkem abi kui 10 mujal loetud teemast kokku. Aitäh Aga veel üks küsimus. Mida tähendab lihastreeningu tulemusena separatsioon?
  6. korduste arv

    Tere! Et olen kuulnud täiesti kahte lehte arvamusi treeningu kohta, kus peaeesmärk(ainueesmärk) oleks ilusate lihaste saavutamine ja tahaks eksperdi arvamust. Rinna ja kätelihastetreening (kätekõverdused) peaks mõne arvates sisaldama 8-12 kordust ja mõne arvates jällegi 20-25 kordust. Sama on kõhulihastega-ühed ütlevad et 10-12 ja teised et 20-30. Kuidas siis see asi tegelikult on?
  7. reljeefsus

    Et loen siit (andreaze posti välja jättes) välja et parim viis siis enda jõu kohaselt 6-12 kordust. Kas see k'ib nii k'tek]verduste kui ka k]hulihaste kohta_ Ja kas keegi oskab öelda, kuidas saada massi, kui seedimine on täielik läbilaskesüsteem(söön nagu orikas ja olen üsna kõhn)?
  8. reljeefsus

    see korduste teema oli kül ainult kõhulihaste kohta aga siinsamas foorumis ja artiklina... ja ma ei maininud kordagi seda et alla võtta tahaks samuti ei taha saada lihasmäeks vaid lihaste piirjooni lihtsalt välja tuua. Kas peale seda selgitust kellelgi midagi targemat kui eelmised postid öelda on?
  9. reljeefsus

    Et olen näinud kümneid küsimusi ja vastuseid lihaste väljatoomisel rasva alt.. Tahaksin küsida nõuandeid reljeefsuse saavutamiseks kui mul on pikkus 171 ja kaalu 62 Olen kuulnud, et kui tahetakse jõu asemel rohkem välimust saavutada siis tuleks teha vähem korduseid rohkema raskusega. Mida selle kohta siin arvatakse? Põhitoonust tahaks saada kõhulihastele ja rinnalihastele
×