Jump to content

klaver

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

klaver

  • Tase
    Algaja
  1. kiired ja aeglased

    Tere. Ja nimelt valgud. Ehk oskab keegi öelda, mis võiks olla see aeg, mille jooksul imenduvad kiired ja aeglased valgud? Miks küsin? Et vältida nö valkude kuhjumist, kus organism üleliigse üle parda viskab. Söön näiteks aeglaselt imenduvat valku 30-40g ja mõne tunni pärast kiiresti imenduvat 30-40g, siis võib arvatavasti juhtuda, et mõlema söögikorra valkude omastamine kukkub ühele ajale.
  2. Korduste arvuks märgitud 1 - 5, kuid lendamine plokil sain esimese seeria korduste arvuks hoopiski 10?
  3. selg

    No võiks tõesti natuke mõelda, enne kui vastata. Sain küsija postitusest aru, et ta täitsa teab, mis ja kus on selja lihased ning täitsa teab, et on harjutused, mis mõjutavad just laiust. Ja ta küsiski ju, et millised need just on.
  4. Kes võidab tänase Eurovisooni !?

    Püüdes arvata hääletajate valikut - Venemaa. Ise annan hääle Soomele.
  5. Ka siis õlast.

    Tänan, OldMan.
  6. Ka siis õlast.

    Tere Oldman. Kui tohib, siis küsiks oma õla kohta, et mis selliste sümptomitega on. Parem õlg teeb suurt valu siis, kui näiteks kaldpingil teha biitsepsi nii, et tõstab mõlemat hantlit korraga. Samas kui vaheldumisi teha, siis on ok ja annab õige natu tunda. Samuti teeb valu, kui õlga sirgelt istudes alla suruda. Tänud, kui leiad mahti vastata.
  7. Minu treeningava Vol: 2

    Siin samas amazonis, esilehel foorumi tulba all esimene artikkel. Täitsa sinuga nõus, et peale korraliku biitsepsi enam korralikku rinda ei jõua teha ja vastupidi. Kui sa seda artiklit loed, siis seal sellest juttu.
  8. Minu treeningava Vol: 2

    Kaspar, soovitan lugeda kindlasti Janari artiklit "Treening võistlusvahelisel perioodil: osa 1". Sellest aritklist oli mulle palju abi, et milliseid lihasgruppe koos teha ja millistel päevadel. Nagu sinu eelmises foorumis mainisin, mul sama eesmärk, mis sinul ja treenin samuti samadel päevadel, mis sina. Kuid minu viimane kava oli enda apsaka tõttu kurnav ja muutis pika peale treenimise vastumeelseks.
  9. Ei uskunud ...

    ..., et miskit artiklites kirjutatu nii ehedalt enda peal toimib, kuni lugesin täna Janari artiklit "Treening võistlusvahelisel perioodil". Pole siiani miskit kirjutatust tajunud nii hästi enda peal, kuid selle artikli jutt peab täiesti paika. Küsisin 4.veebr. foorumist nõu kava kohta, kus ülakeha jagatud kahele päevale. Kaiv pakkus, et esimene päev: rind, õlg, triitseps ja teine päev: selg, biitseps. Enne seda kasutasin teist jaotus, mida tegin üle päeviti. Võtsin Kaivi kava tegemisse, et teen kaks päeva järjest ja siis puhkepäev. Kuid esimest kord seda kava tehes oli kogemata meeles, et esimene päev teen rind, õlg, biitseps ja teine päev selg, triitseps. Esimene päev sai ülakeha õlavöö tohutu mahvi. Ja järgmine päev ei jõudnud korralikult kava teha. Arvasin, et ok, uus kava tahab harjumist. Kuid kui ka 3-dal nädalal sama lugu, siis otsustasin, et hakkan jälle üle päeviti tegema. Kuid ka see ei parandanud asja, sest peale korraliku rind, õlg, biitseps + puhkepäeva ei jõudnud ikkagi korralikult selga, triitsepsi teha. Ja peale seda artiklit täna vaatasin uuesti, et mida see Kaiv mulle pakkus ja sain aru, et mul oli valesti meeles ja teise päeva treening seetõttu raske.
  10. Minu treeningava

    Oled sa aru saanud, on sul lihasmassi suurenemise ja hea enestundega täna "lihtne" (ei pea jälgima toitumist, unevajadust jne).
  11. Minu treeningava

    Mida sa mõtled selle all - eesmärk on treenida ülakeha. Üldfüüsis, jõud, lihasekasv? Mul umbes sama eesmärk, et suurem rõhk ülakehale, väiksem alakehale. On enamlevinud soovitused, et milliseid lihasgruppe koos teha, et millise aja tagant sama lihast uuesti teha jne. Samas ütleb enamus asjatundjaid, et õige treening sinu jaoks on see, mille tunned endale kõige sobivama olema ja selleks tuleb erinevaid variante proovida ning vaadata, kuidas mõjub. Viimast võtan absoluutse tõena, sest just seda arusaama järgides jõudsin treenimisvariandini, mis pakub sellis mõnu, et iga treeningpäeva hommikul juba mõtlen, et kuna õhtul trenni saan minna.
  12. TORMIHOIATUS!

    Hommik. Selle kohta vist miskit ei öeldud?
  13. Olen aru saanud, et toitumisel peab arvestama, kas oled kiire või aeglase ainevahetusega. Ehk oskab keegi öelda, mille järgi enda juures ära tunda, et kas olen kiire või aeglase vahetusega.
  14. õunamahl

    Tere! Olen enda jaoks avastanud, et kohe peale trenni maitseb õige hästi õunamahl. Joon jutti 1 liitri, mis sisaldab 100 - 120 g süsivesikuid. Oskate ehk nõu jagada, kas see kuidagi halvasti või mõjuda?
×