Jump to content

m2rten

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

m2rten

  • Tase
    Algaja
  1. Poksimine

    Kuhugi mujale teemasse ei osanud küsimust postitada, et küsin siis siin. Mida targemad soovitavad poksikoti valimisel - kindel on, et peaks olema võimalikult pikk(madalad jalalöögid) ja raske, aga, et nt Falco vs Ervin-Sport(mõlemad Budopunkt, lihtsalt huvi pärast, kellel kogemusi), PVC vs nahk vs kunstnahk, vatiin vs riidejäägid jne. Ette tänades.
  2. EKV 2006 - tulekul !

    Tere kasutajad. Tekkis küsimus, mitte küll seoses eelmiste postitustega, kuid EKV-ga siiski - kas noortes, kaalus -67.5 oleks teiseks võinud saada/jääda ükskõik kes, kes vastab kriteeriumitele, ennast registreerib ja lavale veab? tõenäoliselt see nii on, aga lihtsalt naljakas
  3. Tere Ott

    kes see siin herkkot kulturismi poole proovib suunata?
  4. valu seljas

    hmm...kusjuures mul sama asi, ainult, et vasaku poolega. mul pidevat valu ei ole, aga kummardades ja peale väikest jooksu tuleb tagasi . kui arsti jutule saad lähiajal, siis kirjuta siiagi, mis räägiti.
  5. Massilisajad

    eelkõige loomulikult suured tänud vastajatele. tundub, et kasutamine tuleks siiski jätta, kui üldse, kaugesse tulevikku
  6. Massilisajad

    65 võisid sa ju kaaluda, iseasi mis pikkuse juures. kasutades võimalust, siis enda teemas võib ju küsida palju on normaalne rasvaprotsent?
  7. Massilisajad

    tere. tahtsin küsida, et kas massilisajate võtmisel on ka mingi soovituslik vanuseline alampiir? ise olen 15, 180 pikk ja ainult 65 kilo raske, on sest abi? tänud juba ette vastajatele
  8. Foorumlastest

    1. 15 2. käsil 9. lõpetamine 3. veel mitte
  9. Mis klubides käite?

    reval spordis käin nüüdseks teist kuud. varem olen jõusaalidest käinud ka falcki jõusaalis, kuid mis ei kanna oma väiksuse tõttu reval iga võrdlust eriti välja, kuigi oli seetõttu ka "hubasem". revalis häirib ainult puhtuseprobleem, kui millegi kallal viriseda.
  10. kaal

    tere. oskab keegi öelda, palju oleks optimaalne kaal 180cm-se pikkuse juures? hetkel kaalun 65, mis on kindlalt liiga vähe. palju on normaalne kehamassiindeks?
  11. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    15 a. 65 kilo. Suhteliselt kitsa (u õlgadelaiuse) haardega puhtalt 8 (2kuud tagasi). Hiljuti peale bodypumpiga liitumist polegi proovinud..varsti siis loodetavasti uuendan infot.
  12. uus bp

    minu arvates oli 56 etem, kuna ei olnud sellist rapsimist nt. biitsepsi loo ajal. 57-as kindlasti ka mõned sellised mitte väga minu maitsele vastavad lood: don't cha nt. venituslugu on üks parimaid uuest kavast. õlad ja triitseps saavad 57-s kõvasti vatti ja kõht viimase 3*7 ajal.
  13. kõhutreening

    kas ei olnud midagi seoses taastumisega? et kõhulihased ühed kiiremini taastuvad vms.
  14. ületreeningu võimalus...jälle

    tänud vastajatele. aga mis lisandeid soovitate sellise treeningmahu juures?
  15. ületreeningu võimalus...jälle

    söön täitsa piisavalt omaarust..ei nälgi absoluutselt. söön umbes 4 korda päevas. mida arvata massilisajatest, käies bodypumpis oleks neist ka kasu? või teeks rohkem jõusaali ja punnitaks rohkem sööki sisse:)
×