Jump to content

miisukene

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

miisukene

  • Tase
    Algaja
  1. Rasvaprotsent naisel

    Käin ka väh. 3korda nädalas trennis ja pyyan syya 5korda päevas ja minu rasvaprotsent 14,3. Ise olen kyll 160cm, kaal 49kg,aga ei tunne kyll,et tervis kannataks! Olen ka peale jõutrenni valgujooke joonud! Või on minu pikkuse juures rasva% norm?
  2. naised jõusaalis

    ma arvan,et ma ei hakka ka 2a pärast 60kg rinnalt suruma ja rääkimata 220 kg jalgadega...
  3. naised jõusaalis

    Ise ka täpselt ei mäleta,mis mul need raskused täpselt on,kuid käed,õlad orienteeruvalt 15-25kg, hantlitega ette kõrvale 3kilostega, seni olen teinud 2seeriat 15kordust aga tunnen,et peaks vist kordusi vähendama ja seeria lisama.
  4. naine-valgupulber

    Kui teen 2-3 korda näd. jõutrenni(jõusaal,bodypump),kas võiksin kasutada ka peale trenni valgujooki või pole tarvidust?
  5. uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg!

    minu jaoks oli alguses maitse liiga tugev,aga pikapeale harjus ära kah,kuigi võiks parem olla!
  6. Mis klubides käite?

    arctic
  7. Kohupiim

    mina segan petiga ära ja vahel tykeldan õuna sisse.
  8. toitumine

    igaljuhul mina söön veel 19-20 ajal vahel jääb veel 21 ajale aga olen suutnud õigete asjade söömisega ja trenniga juba 4kg alla saada.
  9. Toitumine

    mina saia asemel sööks teraleiba ja mahla asemel jooks teed või petti.
  10. toitumine

    maasikamoos annab muidugi palju kcal,aga minumeelest võix ikka lõunaajal syya kartulit,makarone või riisi.kuidagi yxluine menyy tundub mulle!
  11. Naised ja bodypump-yletreening?

    Ise olen suhteliselt sportlik ja tunnen,et 2-3jõutrenni nädalas täiesti piisav.Aga pigem tahaks targematelt teada,kui palju võib bodypumpis käia,sest sõbranna on üldse suht vähe trenni teinud oma elu jooksul ja nüüd läks kohe 4korda näd. bodypumpi ja 1kord jõusaali? Kas see liialt lihaseid ei koorma?
  12. Trenn&toitumine...kaalust alla

    No hommikusöök on kuskil 10ajal,oode nii 12ajal,siis lõuna u. 15-16.Siis trenn,koju jõuan tavaliselt 19ajal ja siis sööngi õhtust!
  13. Trennikava järgmine: Esm. jõusaal Teisip. spinning Kolm. vaba Neljap. aeroobika reede podypump laup. vaba pühap. jõusaal või spinning Toitumine: hommik: puder,banaan,võileib,tee Lõunaoode: jogurt või puuvili Lõuna: praad või supp,keefir Õhtu kodujuust mingi kalaga ja teraleib,2õuna või omlett Küsimus ongi selles,kas mul on sellise rütmi juures võimalik 3-4 kg alla saada ja just huvitab,ega mu toidukogus liiga valgurikas pole,mis ju massi kasvatab?
×