Jump to content

uss

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

uss

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.10.1981

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn
  1. kalorid

    Sellel leheküljel http://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?burner=1 on üks hea tabel mis arvutab tulenevalt sinu kaalust jms välja keskmise kalorikulu igasuguste tegevuste juures. Akki on abi
  2. trenn ja rasvapõletajad

    ma olen vaimselt terve inimene ja anorektilisi kalduvusi ega muid kummalisi vigasid mul ei ole. Olen oma keha suhtes küll kriitiline, kuid tean kust piir läheb.
  3. Olen teinud korralikult trenni oma kolm aastat. suvisel perioodil umbes 5-6 trenni nädalas ( E, K, R bodycombat; T, N, P bodypump) ja talvisel perioodil umbes 8 trenni (2 aeroobikat lisaks eelnevatele trennidele), kuid nüüd on mureks et rasvaprotsent kehas ei taha enam väheneda (mõõtnud ei ole, kuid üle on teda ikak korralikult). Lihast enam kasvatada ei taha kuid väiksemaks ka ei sooviks et see läheks. BodyPumpis teen naisterahva kohta enda arvates päris korralike raskustega (soojendus 5+5 kg, kükid 17,5+17,5, rind 7,5+7,5, selg 8,75+8,75, triitceps 5+5, biitceps 3,75+3,75, väljaasted 7,5+7,5, õlg kangil 3,75+3,75 kettad 2,5+2,5). Toitun korralikult. hommikuti puder ja kohv lõunaks korralik soe toit, suvel salat kodujuustuga jms, õhtul salat või juur- puuviljad. Patustamist tuleb ka korra nädalas ikka ette. Kas mul oleks mõttekas lisaks toidule ja trennile tarbida ka mõnda rasvapõletajat ja kas sellest oleks kasu?
  4. Väljaasted

    Mul on sama asi et vasak jalg sureb ära väljaastete ajal. Küsisin just treenerilt, et milles asi ja ta arvas, et ma kannan raskuse liiga esijalale.
  5. Naistele

    1) Missuguste raskustega treenid? Soojendus: 5+5 kg Kükid: 13,75+13,75 kg Rind: 6,25+6,25 kg Selg: 8,75+8,75 kg Triiceps: 5+5 kg Biitceps: 3,75+3,75 kg Väljaasted: 7,5+7,5 kg Õlg: hantlid 2,5+2,5, kang 3,75+3,75 kg Kõhulihas: 5 kg 2) kui tihti raskusi lisad? Vastavalt enesetundele, oleneb sellest ka kui tihti trennis käid ja kui koormatud su lihas on, mina pikka aega ei pannud raskusi juurde kuid nüüd kasvatasin ühe kuuga kükkideraskust niteks 7,5 kg võrra (mõlemad kangi otsad kokku siis) 3) kaua BP oled käinud? Peaegu 2 ja pool aastat. 4) Tulemused? Väga supper trenn- parim, millega lihased ilusaks reljeefseks saada ja annab väga hea koormuse. Kui rohkem kui 3 korda nädalas teha, siis annab juba tunda, et lihas ei suuda enam ja on väsinud, seega minu arust maks 3 x nädalas on optimaalne ja oma kogemuse järgi öeldes mitte kunagi 2 päeva järjest.
  6. BodyPump VS Jõusaal

    Mina olen käinud BodyPumpis mingi kaks ja pool aastat ja minu arust on see parim viis lihaste reljeefseks muutmiseks. Muidugi on BP-i juures ka mõned miinused, kuna näiteks ei treenita just naiste jaoks nn kriitilisi lihaseid (reie sise ja välisküljed)- neid tuleks siis täiendavalt ise treenida. Ja venitustele on tõesti veidi vähe aega jäetud, kuid alati on võimalik peale trenni endale 20 minutit täiendavaks venituseks võtta.
  7. Hakka Les Millsi instruktoriks!

    Mina just uurisin üks päev kuidas BP instruktoriks saada ja siis mulle öeldi, et see koolitus maksab hullu raha. Ja nüüd on vist veic hilja ka juba midagi otsima hakata sest viimane koolitus on järgmine nädalavahetus. Ega ei tea millal järgmised on tulekul?
×