Jump to content

tomz

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tomz

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.02.1987
  1. Öine lihaskasv

    pakk kohupiima enne und on mul igapäevane asi. aga pmst öise ärkamise valku kujutaks ma siis ette sedasi, et enne magamaminekut on kok valmis tehtud ja siis keset ööd paar minutit saab see ära joodud, parandage mind kui eksin? sedasi oleks ehk asjal isegi jumet. siiski ootaks mõned soovitused mõne konkreetse toote kohta siis siia või ps'i : )
  2. Artikli juurde (Jim Stoppani, Muscle & Fitness veebruar 2007) Kui lihasmass on su peamine eesmärk – mis muu see saakski olla, siis sa juba ilmselt tead, et sagedane piisava koguse proteiini tarbimine on eluline. Kindlasti oled kuulnud ka seda, et 7 – 9 tundi korraliku und on vajalik, sel ajal saavutab kasvuhormoon maksimaalse taseme. Samas on see ka aeg, mil su keha jääb proteiinita. Kas oleksid päeva jooksul söömata 7 – 9 tundi? Kindlasti mitte, kui sa just ei taha välja näha nagu maratonijooksja. Olles nii pikka aega ilma söömata, lülitub sisse nälgimisre¸iim, pannes keha va... lugesin seda artiklit ja öise ülesärkamisega ei suudaks ennast kindlasti piinata ja mass on kahtlemata põhieesmärgiks. siinkohal ootaks siis ära milliseid Kaseiini, Arginiini ja Glutamiini tooteid võiks kasutada? eks muidugi arvamusi on erinevaid, kuid võimalikult soodsad, kvaliteetsed ja tulemusi andvad tooted oleks ideaalsed! tekkis küsimus ka ZMA kohta millest ma lähemalt informatsiooni ei leidnudki, et kust seda saada : )
  3. Millega lähed Sina tööle?

    liivalaiast peterburi mnt Teekonna pikkus 5 km 553 m olen juba mitu päeva v.a. täna rattaga käinud (hal bilm). ja kui ainult ilmas tuleb siis ikka rattaga : ) saab kiiremini kui trammiga v autoga hommikustes ummikutes. ilusa ilmaga päeval käin lõunaajal piritale randa ja ttagasi ka rattaga ; )
  4. Tõsiselt masenduses...:(

    räägin siis omadest kogemustest natuke. alustasin paar aastat tagasi, olin 193 ja 68... sai rahulikult tehtud ja mis oli minu viga üle aasta, et ei põõranud tähelepanud toiumisele... eelmine suvi 5 kuud trenni ei teinud, olin füüsilise tööpeal, rääkimata korralikust toitumisest ja mass langes masendavalt umbes 67 peale... novemris sain aru, et asi on mäda, andis ka füüsiliselt tunda. sai asi korralikult uuesti kätte võetud, trenn, toitumine, lisandid ja praeguseks 80 kilo olemas. pika ja igava jutt point siis selles, et korralik toitumine ja regulaarne trenn on kõige võti! ja kindlasti mitte ei tasu ennast häbeneda. mina ka 67 kilose poisina käisin rannas ilma probleemideta...
×