Jump to content

Sirkku

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Sirkku


  1. Jeesus! Esimest korda lugesin läbi Delfi naisteka artikli ja ilmselt rohkem ei loe sealseid kirjutisi enam kunagi. On ju artiklis õige küll see, et kaalulangetamiseks ei piisa kiirdieetidest, vaid tuleb muuta kogu elustiili, ent tervet lugu läbiv toon on minu arust küll siiski see, et olemasolevat kaalu kui loomulikku ei olegi võimalik muuta??!! Parandage mind, kui ma valesti aru sain.

    Jah, said ikka vist õigesti aru. Artikli autor justkui räägib, et tuleb eluviise muuta, samas jälle annab mõista, et oled selline nagu oled. Mingit selget ja arusaadavad mõtet või nõuannet sealt küll välja ei loe. Suhteliselt udune ja mõttetu artikkel.


  2. Ravimid on välja mõeldud enamik selleks, et raha teha. Kui lähemalt uurida millest need tehtud ja kuidas tehtud, siis mina leian, et ma ei taha kergekäeliselt neid kasutada. Ja pealegi ravimid ravivad ainult sümtomeid (hetkeline kasu), mitte põhjusi (miks on inimesel pea valu v6i miks on nahal lööbed jne). Olen teistsugune!!! :ph34r:

    Olen samal arvamusel. ;)


  3. MIna tean :lol: "Looduspere", Eesti suurim!!! Töötan nimelt ise seal :lol: ja meil on asjatundlikud müüjad. Meil on kolm kauplust: Üks on Viru Keskuse bussiterminalis )Roheline reklaam väljas uste kohal. Teine pood (suurem) on Pirita TOP 4ndas korpuses. ja üks on veel Tartus. Koduleht on www.looduspere.ee

    Meil ei ole küll toiduaineid. Hetkel tegeleme sellega, et lähiajal oleks :)

    Kõigile Tere tulemast

    Väga hea, panen kohe endale kirja :lol: Ja toiduainetest oleks tõesti ka väga huvitatud. Tundub, et vähe on neid kohti, kus müüakse öko toiduaineid. Ja kui on, siis saab ühe asja ühest kohast ja teise teisest kohast. Aga võib-olla ma ei ole siiamaani lihtsalt osanud otsida.


  4. Et siis põhiline oleks esialgu rasvakihi saamine? Olen kuulnud, et kõhnadel inimestel ei tulegi lihased eriti esile ja et lihas kasvab rasva "najal".... ons see tõsi?

    Mis mõttes "rasva najal"?

    Ja tulevad ka kõhnadel inimestel lihased esile kui neid treenida ja õigesti toituda.


  5. Mina kasutan Lavera tooteid. Soovitan ka kõigile! Seal nii meestele kui naistele ja lastele- ainult öko poodides.

    Küsiks siin samas teemas: kas oskate soovitada Tallinnas mõnda suuremat/paremat öko poodi? Ei ole ise Tallinna inimene, aga järgmisel nädalavahetusel külastaks hea meelega mõnda.


  6. ... v6i siis yhed suuremad oma 8koloogilise jalaj2lje t6dejad.

    Ma ei tahtnud 8elda, et Helsinki 22relinnas v6i Espoos loomi poleks. Ei ole sellega lihtsalt kursis. R22gin oma Tartus oleva kodu aiast... aiast, mida ma h2sti tean. Seal enam ei ole. :lol:

    L2hedalasuvast metsast (Vasula) on neid ka raske leida.

    Jah, muidugi. Suured tõdejad on nad tõesti. Ainult, et miskit ette ei võeta selle tõdemusega.

    Tegelt ei näita linnades ringi liikuvate metsloomade arvukus sugugi seda, kas maakera on saastatud või mitte (viimast näitab ikka üldine statistika). Linnades näeme metsloomi sel juhul, kui neil on seal sobivat toitu, kohti kuhu varju pugeda ja poegida ning puuduvad pesakonnale ohtlikud muud tegelased nagu näiteks hulkuvad kassid ja koerad. Seega meie vestlus "jänkud linnas" :lol: ei arenda vist käimasolevat üldist vestust maakera saastatuse või teistel planeetidel elu võimalikkuse kohta ;)

    Aga teema on siin huvitav arvestades, et absoluutset tõde ei tea nagunii keegi. On vaid veidi usutavamad ja vähemusutavad väited. Kunagine rähni peapõrutuse küsimus oli vist veidi lihtsam :rolleyes:


  7. Kas te tahate 8elda, et meil kliima selline kylm ja ebameeldiv?... Minge siis veel p6hja poole. Lapimaal on j2nkud maja ymber tavaline n2he.

    Tegelikult on juba Helsinki äärelinnas Espoos jänkud maja ümber üsna tavaline ning 25 minuti jalutuskäigu kaugusel Espoo keskusest elab kitsepere. Hetkel jooksevad mul akna taga kaks oravat männi otsas.

    Mis ma aga öelda tahan on see, et ega see veel näita kui loodussäästlikult soomlased elavad. Kaugel sellest. Soomlased on ühed suurema ökoloogilise jalajäljega inimesed maailmas.


  8. Tubli oled Angel. Jätka samas vaimus.

    Ma arvan, et see väike tükike shokolaadi ei ole miskit hullu. Palju hullem on kui mingid äärmuslikud isud peal käivad. Ise maiustan ka mõnikord päeva esimesel poolel ning kaalulangust ei ole see küll takistanud, sest üldine toitumine on paigas.


  9. täiza P... kus on Tallinnas hinnad :)

    Ma käin Soomes suures spordikeskuses treenimas kus on mega suur ja heade treenimisvõimalustega jõusaal lisaks sellele saab selle sama pileti hinna sees tegeleda muu spordialaga-jooksmine staadionil, mägironimine seinal, poksida-kottitaguda, pallimängud ja lauatennis, hoki jm...

    ja kuuhinnaks on enam kui kolm korda odavam kui see sinuklubi-18 euri kuu ja kolm kuud korraga ostes saab veel kõvasti odavamalt. korramaks on 2 euri ja töötud, õpilased, penskarid saavad poole hinnaga ehk siis 9 euri kuu- eestis pole vist kuskil nii odav, kuigi eestis on palgad oma 10 korda madalamad.

    Huvi pärast küsin, kus klubis sa käid Soomes? Endal siin Espoos veidi kallim kui sinu kirjutatud hind, aga jah, siiski oluliselt odavam kui Tallinnas.


  10. Mul oli ka kunagi sama probleem, et kergel jooksul läks pulss üle 170. Lisaks on mul ka südamepuudulikkus. Paari aastaga sain jooksmisel pulsi 140 peale. Seda siis mõistlikult aeroobset tehes, peamiselt sörk-kõnd vaheldumisi ja pidevalt pulsimõõturit jälgides. Praeguseks on sörkides pulss kusagil 130 kandis.


  11. Jumala sokkis olen, kaalusin 94 kg Olen 1 nädal seda kalmuse kava täitnud ja täna vahtis kaalult 90 vastu :blink: Söönud pole ma mingi 4 h hetkel (kohe hakkan sööma) aga jõin 0,5 l vett ära just.

    Olenemata olukorrast (kõht täis/tühi rasked/kerged riided) Pole ma VÄGA pikka aega näinud kaalult nr 90 vastu vahtimast. :huh:

    Hea lugeda, et nii kiiresti positiivsed tulemused. Keep on going! Samas ära alla anna, kui varsti veidi vaevalisemalt asi minema hakkab. Järjekindlus viib sihile.


  12. Võta endale veidi rohkem aega süvenemiseks ja loe rahulikult vanemaid teemasid ja artikleid. Ega ühe õhtuga ei peagi kohe sotti saama. Mina olen siit küll nii palju informatsiooni toitumise ja treeningute kohta saanud, et ei näe vajadust selliseid kümneid kordi esitatud küsimusi uuesti küsida.


  13. No järelikult tuleb ise vaeva näha. Siin leheküljel tööriistade all on kaloriarvuti, mille abil saad ilusasti oma menüü valgud, süsivesikud ja rasvad paika panna. Lihtsalt veidi aega läheb selle peale. Ja kui miskit valmis saad, siis on võimalik ka foorumis konkreetsemalt küsida.

    Siit foorumist leiad ka mitmeid menüüsid, mille üle on diskuteeritud. Kohanda neid enda vajadustega.

×