Jump to content

greenu

Kasutajad
  • Sisu loend

    761
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

greenu

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 17.06.1983

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    õismäe
  • Interests
    jõukas ja võrkpall ..... it ka ...
  1. homoseksuaalid

    Või indias... Lihtsat, et kui seda arenenud maades seda propageeritakse ja kõik on tolerantsed siis on varsti arenenud maades järelkasv puudu ja kolmandatest maadest tuleb rahvas peale ja siis räägivad kõik hiina või india keelt.
  2. homoseksuaalid

    Niikaua kui omasooiharad oma asja teevad pole hullu ju. Lihtsalt, et mõned aastad tagasi hakkasid tekkima mingid paraadid ja omasooiharust reklaamitakse ja surutakse heterotele peale. Seda pole ju vaja? Miks suruda oma maailmavaadet ülejäänud maailmale peale ja solvuda kui ülejäänud maailm asjast mitte midagi kuulda ei taha? Praeguses olukorras, kus mingi "hälve" keskmisest surub peale oma elustiili, on millegi pärast hetero paha, et ta ei võta omasooiharust omaks kui normaalset elustiili. Mida rohkem seda omasoolisust toetatakse ja propageeritakse, seda kindlam on see, et inimkond sureb varsti välja. Pole ju võimalik omasooiharatel järglasi saada. Mõnda aega on ju tore, saab kasvatada lastekodulapsi, kuid ega lastekodu ka tehas pole, kust neid lapsi lõpmatuseni, erilistele inimestele antakse.
  3. LE rikkujad

    Tallinnast väljasõidul enne burgeri putkat on valgusfooriga ristmik ja korduvalt on proovitud sealt ära keeravalt/bussi rajalt üritatud "ära kiirendada". sellisel juhul ma küll ei näe, et ma peaks võimalikult aeglaselt sõitma, et tal poleks probleemi ümber reastuda. Kuid ega ma ekstra ka ei kiirenda, sõidan nagu ikka.
  4. LE rikkujad

    Mul ristiisa räägib ka pidevalt, et kui sõitis oma 80nendate Land Cruiseriga siis oli tee kogu aeg vaba, nüüd on tal Auris ja üldse ei saa enam sõita. Kõik pressivad vahele.
  5. LE rikkujad

    Steroidi ja spordi näide ei sobi eriti siia, sest keegi pole rääkinud, et võtab Tallinn-Tartu vahet 150 või 200ga. Oma spidokal 90nega või vähemaga sõitmine on umbes nagu teed trenni 10% väiksema raskusega kuna enda arvates rohkem ei tohi kasutada kangil. Sõitmine välja kujunenud +Xiga on oma lubatud piiri lähedal sõitmine ja oleks maks raskuse piiril tehtava trenniga võrdsustatav. Nüüd tekibki küsimus, et miks mitte kasutada endale antud võimalusi ja meelega teha midagi "nõrgemini" kui tegelikud võimalused? Ise olen ilmselt sadu kordi seda maanteed sõitnud (kiirusega 97-99) ja üldiselt just tipptundidel ja kogu ajaloo jooksul olen näinud 2 tõelist kihutajat. Üks oli vanem Jaguar ja teine oli kollane Porche. Kõik teised möödujad on olnud ikka sellised, kes püsikaga tekivad peeglisse, kiirendavad mööda ja püsikaga lähevad edasi. See ei häiri mind, võibolla nende püsikal on 102-105 ja see on nende vaba valik. Nemad ei tekita ohtlikke olukordi, ohtlikud olukorrad tekivad ikkagi siis kui on vaja mitmest aeglasest sõidukist korraga mööduda. Palju kordi olen näinud 70-80nega sõitvat juhti roolis söömas, armatuurlaual olevast arvutist filmi vaatamas või mõne muu ohtliku asjaga tegelemas. mis puudutab sõpra ja õnnetust siis ... Juba 8 aastat olen sõpradega käinud suvetuuril. Käime 2 autoga ja nagu sõpradel ikka on meil väga lahe. Kõige meeldejäävam suvetuur oli kõige esimene, täpselt pärast keskkooli lõppu. Hakkasime sõitma Suure Munamäe juurest Rõuge poole või mingi R tähega koha poole mööda mingit kruusa teed. Mina olin tagumises autos ja mäletan väga hästi kuidas ühest kurvist väljudes oli ees vaid suur tolmupilv ja mitte midagi muud näha polnud. Pidurdasime ja ainuke mõte, mis minu peast läbi käis oli, et annaks jumal, et see pole sõbra auto. Kahjuks oli Sõbra auto, sigull käis kaks ja pool korda üle katuse ja läks maha kandmisele. Õnneks oli suurim vigastus 1 kriimustus ja tegu oli õnneliku õnnetusega. Ju ei olnud nende kord "minna". Iga kord kui kruusateel sõidan, tuleb see mulle vähemalt korra meelde. Kasutasin väljendit õnnelik õnnetus, kuid tegelikul pidi see lihtsalt nii minema. Kui ma pean kunagi tulevikus liikluses surema siis ei ole mitte mingit vahet, kas ma sõidan 90nega või 99nega. Kui nii peab minema siis peab minema. Üks selgeltnägija rääkis mulle jutu ühest oma kliendist. Ema tuli tütrega tema juurde ja kogu seansi jooksul sai tuvastatud, et tütar sureb uppumissurma. Kogu lapsepõlve hoidis ema oma tütre veest eemal või siis kontrollis rangelt olukorda. Kui tütar sai 14 siis otsustas ema, et lähevad Rootsi laevaga ja laevasõidu ajal kukkus tütar merre ja uppus. Ju see pidi nii minema.
  6. LE rikkujad

    Kanadas on ka liikluskaamerate süsteem. Kuid seal vaadatakse mingi hiljutise aja keskmist kiirust. Ala lubatud on 90 kui kõik sõidavad 105ga siis on hetkel lubatud kiirus 105. Üksikud, kes sõidavad 115 võetakse rajalt maha kiiruse ületamise eest. Samas need, kes sõidavad keskmise kiirusega, võivad sõita probleemideta. Seda kardetavasti Eestis veel rakendada ei saa, kuid pärast neljarealiseks tegemist oleks see minu arvates täiesti normaalne süsteem.
  7. LE rikkujad

    Kui harva seda teed sõita siis ei loe see 12 minutit midagi, olgu või pool tundi. Saab loodust nautida ja statistikat teha. Kuid osa inimesi peavad töö tõttu või muudel põhjusel sõitma seda teed mitmeid kordi nädalas ja nende jaoks on see 12 minutit kindlasti väga väärtuslik. Seega iga asjal on 2 külge. Läbi kiiruskaamerate annab politsei kaudselt mõista, et 96 pole eriline probleem. Nende 96 on minu autol 102 sest 103 tegi juba testperioodil pilti. Siiamaani sõitsin seda maanteed 98-ga kuid nüüd jääb mulje, et politsei soodustaks kiiremat sõitu? See 10 lisakilomeetrit tunnis maksab 30 eeku rohkem kehtib vaid vaikese mootoriga autode puhul. Minu meelest peaksid sõitma juhid lubatud maks kiiruse lähedal, siis ei oleks vaja teha ohtlikke möödasõite nendest, kes sõidavad näiteks 80nega. Kõik need "vastassuunda kaldumised" on ju tegelikult tahtlikud möödasõidud aeglasemast autost. Kahjuks aga ei nimetata uudistes asju õigete nimedega ja tean inimesi, kes tõesti arvavad, et autod tehnilise rikke tõttu kalduvad pidevalt vastassuunda. Kui kõik sõidaksid ühtlaselt maks kiiruse lähedal siis oleks liiklus palju rahulikum ja sujuvam. Seega põhjendamatult aeglaselt sõitvad juhid on pigem ohtlikumad kui need, kes "normaalselt" sõidavad.
  8. 95 aastat vanusevahe

    vanake ju tahab järglasi saada... seega vast paneb ikka käe ka kõlge... iseasi on see kas ja mis funkab
  9. Pullid pildid netist

    vaadake, mis võib juhtuda kui vales foorumis oma treenituse asmega tähelepanu otsida. http://www.newgrounds.com/bbs/topic/1054474/1 sellest teemast sai alguse meme dickneck
  10. Ülekaaluliselt võeti vastsündinu ära

    Natuke radikaalne lähenemine, kuid töötab:)
  11. Pullid pildid netist

    väga hea:)
  12. Ärge tapke koeri

    Ma nii julgelt ei julenud öelda:) kuid koreasse sattudes prooviksin isegi selle delikatessi ära:)
  13. Ärge tapke koeri

    Kui inimene langeb looma ohvriks siis järelikult on ta lollim/nõrgem ja peabki surema, et rass kui selline "paremaks" muutuks <- peaks olema mingil määral evolutsiooni teooria. Mis puudutab koera või suvalise looma söömist siis on see inimese kasvatuses kinni. Indias on pühaks loomaks lehm ja seal lehma ei sööda. Siin süüakse lehma isukalt. Kusagil maailmas süüakse koeri, meil aga mitte. Täpselt sama teema, mis on ühe jaoks püha on teise jaoks tavaline praad.
  14. Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas?

    Suht muhe on lugeda... Kuid osta poest ajakiri Muscle and Fitness Hers. Usun, et leiad sealt kindlasti mõne kaalulangetamise toitumiskava. Kui ei siis võiksid tellida toitumiskava siit samast lehelt.
×