Jump to content

inc1

Kasutajad
  • Sisu loend

    59
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

inc1

  • Tase
    Värske olija
  1. Ei propageeri keemiat, kuid puht füüsiliselt (geenide tõttu) pole ühel inimesel võimalik saavutada sama lihas-massi mida suudab teine inimene. Vahet pole kui palju vaeva trennis nähakse (ei püüa õigustada steroidide kasutamist- see on enese mürgitamine ja teiste petmine).
  2. Proteiini pannkoogid

    Kus on öeldud et üks kook on 100g?
  3. Kreatiini ainult trennipäevadel

    Olen 2 aastat trenni teinud ja otsustasin kreatiini kasutama hakata. Mida peaksin kreatiini ostmisel vaatama ja millist julgeksite soovitada?
  4. Teoreetiliselt toitumisest

    Need, kes on ülekaalulised ja paksud, ei jaksa eest ära joosta ja süüakse lihtsalt ära- sellepärast neid näha polegi. Väga hästi sõnastatud mõte.
  5. Proteiin + 5g kreatiini

    mingit maitse/mõju vahet pole?
  6. mure kaaluga

    Kui sa korralikult ei söö, siis pole trennis ka tulemust olla. Omad kogemused.
  7. Söömine

    Oskab keegi midagigi öelda selle kohta?
  8. Söömine

    Tere, huvitab see, et massiperioodi ajal, kui mul pole trenni päeva, kas siis peab päeva kaloraaz kindlasti ületatud olema? Ei taha seda rasva väga palju ka koguda, kuna selle maha nühkimisel hiljem on lihase kadu ja vaev liialt suured. tänud ette vastajatele.
  9. Alaseljavalu

    Alaseljale teen küll trenni. Küll vähem kui kõhule, kuid ikkagi. Selge siis, püüan hommikuti ja õhtuti selga venitada. Samuti ka enne ja peale trenni.
  10. Alaseljavalu

    Tere, esineb probleeme alaselja valuga. Vanust 17 aastat, M ja treeninguga olen tegelenud 1,5 aastat. Valu pole terav, vaid selline hajutatud terve alaselja peale. Tegemist pole mingi talumatu valuga, vaid pigem häirivaga. Esmakordselt hakkas see jama pihta kuskil 2 kuud tagasi. Valu esineb üldjuhul hommikuti (kui magada kauem kui 8 tundi) ja auoga sõites (üle ühe tunni). Milles probleem? liigselt olen treeninud kõhtu ja liiga väge tähelepanu pööranud alaseljale?
  11. Pilte Arnoldist

    Pikk ta üldse on?
  12. suvel?

    Tahad öelda, et kui 3 aastat teed rasket trenni ja otsustad 3 kuud puhata, siis peale seda oled põhimõtteliselt nullis?!
  13. Colemani hetkevorm

    Jooksmisest tal küll midagi välja ei tule...lõhub ainult põlved ära.
  14. suur probleem

    Oeh jah. Tuleb välja, et ise olen ka ektomorf, kahjuks. Jõusaalis käima hakkasin siis olin 53kg, 170cm ja 16a, nüüd 63kg, 174cm ja 17a. Kui 12x3 süsteemi peale läksin tagasi (8x4pealt), siis KOHESELT areng seiskus. Viimased 2 kuud pole poolt kilogrammigi juurde tulnud. Õnneks nüüd tean mida teha - tuleb ennast kurguni täis toppida ja väheste kordustega teha, rasvumist pole karta! Teema algatajale nii palju, et ise olin suhteliselt samas seisus kui jõusaalis käima hakkasin ning ma soovitaksin ka sul käima hakata. Esimese poole aastaga tuleks sul kuskil 3-5kg kaalu juurde, kui korralikult kava järgi treenida. Peale seda tuleks ka hakata rõhku panema söömisele, kui tahad edasist arengut jätkata.
×