Jump to content

TIX

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

TIX

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 12.06.1975

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Interests
    mootorrattad, sport
  1. Teflon

    Olen varem varemgi kuulnud, et toidu valmistamisel ei ole soovitav kasutada teflonpanni. Nüüd siis ka väike jutt selle kohta: http://www.pomona.ee/index.php?go=teflonpann Soovituslikult võiks toidu valmistamisel kasutada kas wok- või siis malmpanni. Praadimist võiks võimalusel vältida, kui siiski vahelduseks midagi praadida, siis pigem madalal temperatuuril kuumutada.
  2. Kogu tõde toiduõlidest

    Kogu tõde toiduõlidest, 2.osa: http://www.pomona.ee/index.php?go=kogutodeolidest2 Head lugemist.
  3. Tiibeti piimaseen on saadaval

    Mina oleks huvitatud. Oled homme Tallinnas?
  4. Kleebin silmaringi laiendamiseks Fredi kausta mõned asjalikud artiklid: http://www.pomona.ee/index.php?go=kogutodeolidest1 http://www.pomona.ee/index.php?go=kinoa
  5. Söögi ajal joomine.

    jrx- varasemate postituste järgi (va.aspartaam) tundud igati pädev tegelane olema, aga et tarbid sojat, see oleks küll selgitamist väärt. "Ära nüüd näkku löö". http://www.soyonlineservice.co.nz/
  6. http://www.soyonlineservice.co.nz/
  7. Kuna teema on Fredi kaustas, siis tema on soja teemat kommenteerinud järgmiselt: On väga palju teaduslikku tõendusmaterjali, et sojavalgu pidev tarbimine viib häireteni meeste ja laste endokriinnäärmete talitluses - testosterooni produktsioon saab häiritud. Ka naiste puhul on soja kasulikkus pandud viimasel ajal kahtluse alla. Põhjused, miks sojavalku ja sojaõli igale poole lisatakse, on puhtalt ärilised - majanduslikud: sojauba on tulus kasvatada, sest ta järele on tekitatud vajadus, haipides tohutult tema küsitavaid positiivseid omadusi (kolestroolivaba, rasvavaba) ja vaikides maha kahjulikud mõjud. Pealegi on enamus maailmas toodetud sojast geneetiliselt muundatud. Puberteediealised poisid ja mehed - kui te harva mõnda sojatoodet tarbite, siis ei juhtu veel midagi, kuid parem on temast siiski eemale hoida, rääkimata regulaarsest tarbimisest. Ja lapsevanemad peaksid hoolega vaatama, et imikute toitesegud ei sisaldaks sojavalku, sest selle manustamine takistab väikelapse normaalset hormonaalset arengut!
  8. Õnnitlused sünnipäevaks!

    Minu lugupidamine Fred!
  9. toorsalat

    Avokaado-kodujuustusalat Koostis: 1 värske tomatit või 4 tk päikesekuivatatud tomateid 1 avokaado 200 g 6%-st kodujuustu Maitsestamiseks: 0.5 tl purustatud mere- või mäekristallsoola Cayenne'i pipart Kurkum või karri Valmistamine: Haki värske (päikesekuivatatud) tomat(id) peenelt. Poolita avokaado, eemalda kivi ja peenesta viljaliha. Sega kõik ained ühtlaseks, maitsesta ja serveeri kohe.
  10. luumurd

    Mul on samuti korra juhtunud, et suutsin väikese varba luusse mõra tekitada. Tehti röntgen, mis seda kinnitas. Soovitus lihtne. Fikseeri väike varvas kõrvalvarba külge selliselt ära, et ta ei liiguks (leikoplaastriga näiteks). Küll ära paraneb. Minul aitas.
  11. Pähklitest

    RIMI müügikett on letile paisanud uue toote- kooritud pekaanipähklid pakendatuld 150g kottidesse. Pähklid on RIMI eritellimusel Leedus toodetud ja tooraine pärit USA-st. Välimuselt ja maitselt sarnased kreekapähklitega. Fred- oled varasemalt kirjutanud, et kreekapähkel rääsub kiiresti. Tuleks tarvitada ainult värskelt müügile saabunud partiid, mille tunneb ära pähklite heleda värvuse poolest. Rääsunud kreekapähklid pole mitte ainult ebasoovitavad, vaid lausa kahjulikud inimestele. Kuidas on lood pekaanipähklitega? Kas rääsuvad samuti kiiresti (kreekapähklitele omast kibedat maitset pole mina veel tunda saanud)?
  12. kalaõli, kalamaksaõli, omega -3

    Ega ma enda pärast ei muretsegi. Usaldan ses suhtes Fredi, aga diskussiooni võiks ju tekitada. Targemaks saavad kõik foorumi külastajad.
  13. kalaõli, kalamaksaõli, omega -3

    http://www.tarbija24.ee/111207/esileht/olu...eb-luud-hapraks Spetsialistid, palun kommentaare. Kas tegemist on järjekordse inimeste eksitamise juhtumiga? Olen huvitatud ka Anelka kommentaarist.
  14. Hommikune kulturistiomlett

    Praadimiseks sobivad ka veel või (soovitavalt 82% piimarasvaga). Samuti hane ja pardirasv on head. Ise kasutan pardirasva, mille saan, kui pardipraadi ahjus madalal temperatuuril küpsetan. Seda siis 125C juures.
×