Jump to content

AndresT

Kasutajad
  • Sisu loend

    78
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by AndresT


  1. Põhjus, miks noored joovad peitub meie noores varakapitalistlikus ühiskonnas - lihtne odav võimalus stressi maandamiseks. Oleme ausad ega täiskasvanud siinjuures suurt eeskuju üles ei näita. Lisaks on alkohol ja narkootikumid kergesti kättesaadavad ;)

    Tänapäeval on igasugused huviringid ja sportimisvõimalused seotud eelkõige rahakoti paksusega või teab keegi jõusaali, kus saab tasuta või mõistliku hinna eest käia(koolijõusaalid ei tule arvesse). Kui tahad mõne pallimängualaga tegeleda on ka korraikud sportimisjalatsid vajalikud, need aga jällegi maksavad(kõigil noortel kahjuks ei ole võrdseid võimalusi).

    Nagu eelnevalt mainisin alkohol on ka üks stressimaandamise vahend, vähemalt on mulle ühes loengus seda väga tunnustatud psühhiaater väitnud(tema nime ma siin foorumis igaksjuhuks avadama ei hakka). Stressimaandamise top on tema sõnul järgmine: 1. seks - kõige parem; 2. sportimine - väga kasulik ja tervislik; 3 alkohol - efektiivne aga ohtlik, sest kuritarvitamisega tekib sõltuvus ja kaasnevad muud sotsiaalsed probleemid(kuritegevus, võlad - täielik allakäik).

    Olete rinnakas blondiin? Sellisel juhul, kui näete tänaval masenduses noorukit, olge head, pakkuge talle üks sületäis head seksi ;)

    Joomine on üks lõbusamaid ja samas ka kõige odavamaid ajaveetmisvorme. Sellised asjad nagu paintball, kart, sport jms, võtavad raha ja väsitavad. Alko on samas kergesti kättesaadav, lõbus tuju on garanteeritud ja pärast on mille üle rääkida.

    Täiesti kinnine ring. Julgete vastu vaielda?


  2. Üldiselt on lugu suht jama, aga mida siis noored seltskondlikult peaks tegema kui mitte juua? Ma tean oma tutvusringkonnas 2 inimest kellega saaks ilma alkota lõbusalt aega veeta, aga see on ka kõik. Ülejäänud noortel on valida sotsiaalse elu puudumise ja joomise vahel.


  3. Korvpall ja kõik muu sarnane on ka mingil määral nauditav tugitoolist inimesele kes sellega ei tegele. Kulturismivõistlustel, aga näidatakse seda, mida aastate pikkuse treenimise tulemusena on saavutatud. Kulturismi vaatamisel puudub hasart ja tulemus on pmst teada, kui mehed astuvad korraks lavale. Igalpool pallimängudes kujuneb tulemus välja kõige lõpus ja juhtuda võib vahepeal kõike.


  4. Minu silmis on asi ülepingutatud. Mul siin küll üks proovipakike kasutamata (aitäh fitness.ee), aga see peotäis tablette mis seal oli võttis naeru küll muigele. Ise võtan Optimen vitamiine ja uriin muutub kohe "värvilisemaks". Seega mis juhtuks siis, kui võtta animal paki? Tuleksid eest vesivärvid välja :D?

    Et siis võrdlusmoment oleks, käin trennis 4 korda nädalas.


  5. Nagu mainitud siis mongolid tegid oma suksule kaela augu ja imesid punast nektarit otse allikast. Toitainete rikas ta on, sest eks veri olegi see millega igast kraami kehas laiali tassitakse. Küll, aga pastöriseerimata verega võib kaasneda hunnik ebameeldivat, erinevatest ussimunadest kuni marutaudini välja.

×