alr89
-
Sisu loend
309 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Postitused posted by alr89
-
-
Tänud! Nii detailset vastust ei osanud oodata kuid huvitav oli lugeda.Aga mis edasi saab kui arstlikus komisjonis käidud? Sest mul on ajateenistus kuni 2011. aastani edasi lükatud ülikooli tõttu ning kui ma praegu arstlikusse lähen, siis ei pruugi selle tulemused vastata sellele millised nad on 3 aasta pärast (kuigi vaevalt et nad nüüd nii väga ka muutuvad).
Lehte lugedes jäi silma et 2009 tahetakse vastuvõtu tingimusi muuta, eks googelda täpsemalt.
-
No matti kuidas värk on kas võeti ?
-
hahaha tuttav trepp jah
-
Mina tean et kreatiini korral soovitati kohvi joomist piirata, kuna mõlemad seovad kehas vett. Ja siis kohvi ning kakao väga palju ei tohikski erineda, sest ka kakao sisaldab kofeiini ja teobromiini. Aga vot ei tea, kuulaks ka targemate sõnavõtud ärakohv viib just välja
-
inimest lõviga võrrelda on vist küll veidi kohatu et saab ka tõesti veidi nö tsiviliseeritumal viisil loomi tappa ja nende nö kasvutingimused ei ole ka just kõigeparemad
ja nii nagu mina olen aru saanud siis lõvi surmab saaklooma ikka kohe? hüppab sebrale kõrri ja ootab kuni ära kustub? ja kutsikatega on tõesti vist teine asi et vigastatakse looma ja siis õpetatakse neid jne kas pole mitte nii?
-
Loomi selleks kasvatataksegi, et pärast süüa saaks. Mõttetu teema aretatud...huvitav suhtumine
järelikult oled sina olemas et loomi süüa?
-
ma soovitaks a le coqi spordihoone jõusaali 10x kaart on 210 eeku vist noorele
-
ise ei oska uurida ja otsida?
-
hahaha
eriti hea:D
-
Ei oska nad autoga sõita ja ei oska nad ka rattaga sõita, ujumisest rääkimataNeegrite keskmine inteligents pidi ka keskmisele valgele alla jääma.
intelligents
-
Kas tauriini peale trenni sheigi sisse koos muude asjadega võib segada?eks ikka
enne magama minekut lihtsalt ei soovitaks kuna on ergutava toimega
-
-
naljamees:D
-
Ei, sa saad valesti aru. Huvitav, millest sa selle järelduse tegid? Mina tahaks olla võimalikult poliitiliselt neutraalne ja elada rahulikult oma elu. Siin Eestis. Kui valitsus soovib endale ja meile liigseid probleeme tekitada, siis ärgu lootku, et ma teda toetan.Kunagi sinu blogis jäi silma et venemaa oleks selline koht kus sa elada sooviksid vms
sry sain siis valesti aru või ajasin segast.
-
alessandro nii nagu mina aru saan on sul soov siin riigis omandada haridus ja siis asuda elama venemaale?
sry offtopic
-
kosunud oled vahepeal
karmid särgid kah
-
elu24 ikka ei käiks
-
siin kohal mainiks, et ka Kalmus suitsetab. Tema tervis tundub küll väga heavõimekas inimene oled
tee mulle ka analüüs
-
aktivist
eriti hea see oli küll õige tola
-
Ma ei räägi tõstevööst, vaid tõsterihmadest. Ja naljakas ei ole minu jaoks mitte see, et inimene 50 kiloga jõutõmmet teeb (algajad oleme me kõik olnud ja naljakat ei ole selles midagi), vaid see, et ta ei jõua või ei viitsi kangi käes hoida. Kui juba sellise raskuse juures rihmadega teha, mis siis edasi saab... 100kg juures kasutab vist juba kraana abi.Kinnaste kohta. Hea küll, ma veel ehk saaks aru, et 50kg hantel võib nahka vigastada ja kasutatakse kindaid. Aga kui inimene 5-10kg juures tähtsa näoga kindad kätte paneb, siis on see juba minu jaoks imelik. Mida see väike hantlike mehe käele teeb? Nii siidikäpp ka olla ei saa, et rauda ÜLDSE puudutada ei julge.
Tahad ole rõvedate rakkus kätega keegi ei keela ju : )
Kes tahab enda käte eest hoolitseda kes mitte
veidi totter et sind häirib kui keegi kindaid kasutab
-
Kas ma sain õigesti aru, et su eesmärk on langetada kaalu 5-8 kg? Siis sa kaaluks ju 184cm juures mingi 75kg. Tekib küsimus, et mida sa 3 aastat jõusaalis teinud oled, et nii vähe lihast on.. Või noh..milleks end nii palju näljutada, et lihaseid alles ei jää? Siis oled sa ju tavaline alakaaluline poiss. Noh..ok, inimesi on erinevaid, ma ei tea, kuidas sa välja näed jne. Aga ma väga kahtlen, et sellise kaalu juures sul saab mingit lihast olla. Minu arust võiks rohkem süüa ja massi kasvatada. Kui juba mingigi lihas tekkima hakkab, siis alles võiks dieedi peale mõelda. Sellise näljutamisega võid sa veel 10 aastat jõusaalis käia 4 korda nädalas ja ikka jääd tavaliseks alakaaluliseks poisiks.Ära solvu, see on lihtsalt minu arvamus.. Ma pole kunagi mõistnud, miks niigi kõhnad inimesed veel alla saada üritavad. Mina arvan, et mees peaks ikka mehe moodi välja nägema.
No eks ole erinevad eesmärgid ise olen ka kusagil 3 aastat käinud ja kaal on ka seal kusagil 80 kandis
soovitud vormi saavutiasin esimese aastaga ja ei ole soovi suuremaks kasvada
mees peab ikka mehe moodi välja nägema noh kes mis kriteeriumite järgi seda hindab
-
mm ei tea mina olen terve elu kõik nätsud alla neelanud
-
ilus naine on ennast koledaks treeninud
-
See esimene video on youtubes ka sellise nime all nagu muay thai vs wing chunhahaha
Obama ja majanduslangus.
in Vaba foorum
Postitas · Report reply
absurd!