alr89
Kasutajad-
Sisu loend
309 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik alr89 postitused
-
mitte midagi ei saanud aru! Ise mõtlesid selle välja? jah aga minul toimib see selleks ta võib toimida, aga aru ei saanud harjutusest No jah kui ta aru ei saa siis tasub nii kaua neid vaadata kui saab aga noh mina läheks jõusaali treeneri juurde siis juba kui aru ei saa.
-
Hantliga saab kindlasti endale põhja alla. Mina näiteks alustasin hantlitega ja kui ei ole võimalust jõusaali minna siis tee kindlasti kodus hantliga ja alguses saab ka õlale kindlati mingi põhja alla. See on minu arvamus.
-
Äkki Marek Kalmus vastab sellele
-
selline asi et kas proteiinist tuleb palju pekki juurde :?
-
Ei mõju halvasti.Ostan endale homme ka
-
Ei ole ju tal midgai need nii mustad, soovita parem midagi ei tasu ju kohe mölisema hakata.Ära väida et sa ei mölisenud
-
Päris hea !
-
arvesta välja üks lusikas on 20g siis nagu keha omastab 30g korraga ja 6 on ikka liigapalju nagu kõhtu lahti ei võtnud?
-
No aga ikkagi on ju ...
-
Tahaks vaatama tulla seda.
-
Ei meeldi musklis naised
-
Usu mind on kõige parem ja sobib ka.
-
mõtetus imo
-
Selline probleem , et nagu kas keegi viitsiks lingi või midagi anda harjutusega mis oleks just parim alumistele kõhulihastele
-
ja ja ma ei leiidnud kohe üles
-
Ma tean et seal kõik vajaöik olemas on ma lihtsalt tahtsin teada mida teised veel soovitavad.
-
Pekist sa nii lahti ei saa tee parem midagi aeroobset.
-
hmm siin on ju palju palju selliseid teemasi. Otsi ja vaata ringi siis saad targemaks.
-
jah nii see on ,hoost on veidi ära hakkanud vajuma juba eks vanus ole ka ju. Bojanski on minulemmik.
-
Hmm vaata teisi k1 mehi, neil kõigil tuleb tehnika suure päraselt välja point on lihtsalt selles, et tal on kogemusi vähe ja üldse jama minuarust .