alr89
Kasutajad-
Sisu loend
309 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik alr89 postitused
-
Lehte lugedes jäi silma et 2009 tahetakse vastuvõtu tingimusi muuta, eks googelda täpsemalt.
-
No matti kuidas värk on kas võeti ?
-
kohv viib just välja
-
inimest lõviga võrrelda on vist küll veidi kohatu et saab ka tõesti veidi nö tsiviliseeritumal viisil loomi tappa ja nende nö kasvutingimused ei ole ka just kõigeparemad ja nii nagu mina olen aru saanud siis lõvi surmab saaklooma ikka kohe? hüppab sebrale kõrri ja ootab kuni ära kustub? ja kutsikatega on tõesti vist teine asi et vigastatakse looma ja siis õpetatakse neid jne kas pole mitte nii?
-
huvitav suhtumine järelikult oled sina olemas et loomi süüa?
-
ma soovitaks a le coqi spordihoone jõusaali 10x kaart on 210 eeku vist noorele
-
ise ei oska uurida ja otsida?
-
eks ikka enne magama minekut lihtsalt ei soovitaks kuna on ergutava toimega
-
TEGIJATE TREENING - Marek Liiva: biitseps, selg
alr89 vastas kasutaja joker topic Uudiste ja artiklite järelkaja
No ei ole naljakas -
naljamees:D
-
Kunagi sinu blogis jäi silma et venemaa oleks selline koht kus sa elada sooviksid vms sry sain siis valesti aru või ajasin segast.
-
alessandro nii nagu mina aru saan on sul soov siin riigis omandada haridus ja siis asuda elama venemaale? sry offtopic
-
Tulekul Kirp2 Härg Konsapi treening ...
alr89 vastas kasutaja joker topic Uudiste ja artiklite järelkaja
kosunud oled vahepeal karmid särgid kah -
elu24 ikka ei käiks
-
võimekas inimene oled tee mulle ka analüüs
-
aktivist eriti hea see oli küll õige tola
-
Tahad ole rõvedate rakkus kätega keegi ei keela ju : ) Kes tahab enda käte eest hoolitseda kes mitte veidi totter et sind häirib kui keegi kindaid kasutab
-
No eks ole erinevad eesmärgid ise olen ka kusagil 3 aastat käinud ja kaal on ka seal kusagil 80 kandis soovitud vormi saavutiasin esimese aastaga ja ei ole soovi suuremaks kasvada mees peab ikka mehe moodi välja nägema noh kes mis kriteeriumite järgi seda hindab
-
mm ei tea mina olen terve elu kõik nätsud alla neelanud
-
ilus naine on ennast koledaks treeninud