-Hitman-
Kasutajad-
Sisu loend
27 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Kogukonna Reputatsioon
0 Neutraalne-Hitman-
-
Tase
Algaja
-
hmm mis see endast üldse kujutab ja kust seda saada võiks?
-
Aga kas on olemas ka eraldi spetsiaalseid aineid või toidulisandeid söögiisu suurendamiseks?
-
Tere, tahtsin küsida, et kas nendel toodetel on mingi eriline vahe ka? creatine hardcore ja Creatine 6000-ES ning kellel on antud toodetega kogemusi siis võiks natuke rääkida kuidas oli.
-
Sooviks ka teada, et kuidas siis mõjub?
-
Aga äkki keegi oskaks rääkida selle valgu kohta, et kuidas toimib siis kah? Ise eriti ei usu et just mingi ime asi on nagu kuulnud olen.
-
Kas keegi oskab täpsemalt rääkida organisatsiooni Dream kohta? Vaatasin Dream1 videot kus võistles ka Mirco Crocop http://www.youtube.com/watch?v=DmJLvODX8ws
-
Aga kuidas selle EAS 100% The Whey Proteini toime ikkagi on võrreldes Whey Goldiga?
-
Seda mida sa kirjutasid tean ma juba ise ka. Ja kui 2,3 kilogrammise purgi ära tarbida siis peaks juba midagi ikka tunda andma
-
Aga kas siis peale selle 2,3 kilose paki kasutamist oli ikka tulemusi ka juba tunda ja näha?
-
Tere, on kellegil antud tootega kogemusi? Link.
-
Kas tõesti keegi ei oska aidata?
-
Tere, äkki keegi oskaks öelda kus poest saaks osta 100% Whey Gold Standard proteiini? Näiteks kas sportlandis on müügil antud toodet?
-
Olen Portugali ja Brasiilia pool, kuid arvan ikkagi, et võidab Brasiilia.
-
Ise teen seda piimaga ja väga hea on , kuigi jah piima aeglustab imendumist, aga parem ikka kui mitte midagi
-
Alguses pane ikka oma tavatoitumine paika, see on põhiline. Aga peale trenni kuluks üks proteiini sheik ära küll.