Jump to content

sam

Kasutajad
  • Sisu loend

    60
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sam

  • Tase
    Värske olija
  1. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    eelpoolkõnelejatega. See maailmameistrijutt on ikka väga imelik ja dopingukontrolli tulemusi ei ole ka siiani ametlikult välja öeldud. Mida otsustab Eesti Kulturismi Liit ja kas teistel spordiliitudel ei ole selle koha pealt sõnaõigust? Praeguses olukorras jääb vägisi mulje, et vähemalt Eesti kulturismis muudetakse neid seadusi täpselt nii paindlikuks nagu seda ühele-kahele sportlasele vaja on... Miks Eesti Kulturismi Liidu esindajad siiani vaikivad? Võimalik, et üritatakse tekitada olukord, kus hundid söönud, lambad terved... Sorry, asi on juba liiga kaugele arenenud ja Liit peab oma sõna ütlema kasvõi juba teiste võistlejate pärast, kes ei ole küll maailmameistrid ja esiseitsmikus...
  2. peeretamine, kas tavaline nähtus?

    Jätkake samas vaimus ja siis on lootust 3. aprillil hoopis peeretamise võistlust kuulata, mitte kulturismi vaadata!
  3. Doping... Aare Kreilisele

    Panin otsingusse "miki" ja tulemused olid jalustrabavad!!!
  4. Reval-Spordis korralikku treenerit!!!
  5. eesti ron

    tegutseb jälle!!!!(Alvari-Miki)!
  6. Ongi VV esimeseks pandud.Tubli poiss!
  7. vähk tuleb kindlasti Võrru ja kuidas on lood tema võistlusvormiga seekord?Sügisel jäi heast vormist natuke ikka puudu.
  8. Kuule sina maamees Villi! Sa oled ise elus kibestunud ja nüüd ajad siin teistele ka mingisugust pada.Sa vaata kui ilus paar ja ole kuss.Õnne noorele paarile!
  9. Õnnitlused. No varsti hakkab siis pisikesi kulturiste tulema...
  10. Ja ongi juba üle 500 kommentaari vennakesel vähikesel koos. Kuidagi tühjus on nüüd hinges. Lähen hakkan sangpommi rebima.
  11. on enne trenni ja peale trenni alkohol.Treenerit neil ka nagunii ei ole ja kui ongi mõni tont,siis ta enam ei mäleta,miks ta seal peab üldse olema...
×