Jump to content

mooz

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mooz

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 09.10.1986

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn
  1. Ebameeldiv plõks reie tagaosa treenimisel

    Kusjuures mul sarnane asi. Aga kui teha säärelihaseid püsti seistes. Istudes säärelihase pingil ei ole midagi. Püsti tehes, siis esimese korduse ajal käib kanna tagaosast läbi tunne, nagu keegi lööks ala kummipaelaga vastu kanna tagumist osa. Isegi ilma raskuseta on sama effekt. Kunagi mul olnud ühel jalal kõõluse rebestus või midagi sarnast. Alguses arvasin, et asi selles. Aga viimati käis mõlemast jalast see plõks läbi.
  2. SEB sügisjooks ja kuu ajaga vormi

    nuh,kuidas läks? ise sain 1.09 ajaks.
  3. SEB sügisjooks ja kuu ajaga vormi

    Endal sama idee,läbida SEB 10km. Kevadel sai regatud ja lootes,et tekib motivatsioon rohkem trenni teha. Igas kuus kuni augustini, jooksin vb korra ja seegi jäi 5km piiridesse. Nüüd augustis võtsin ette ja proovisin. Nädal tagasi tuli 8 ära ja täna tegin 10,80. Ma olen väga kaugel sportlasest ning suudan. Suht kindel ,et suudad ka Sina,lihtsalt tempo peab mõistlik olema ja mitte üle pingutama. 8,11km aeg tuli mul 55 minutit. Tänane 10 jäi mõõtmata,kuna gps jamas. Sul 54kg kaasas vedada,mul 105
  4. Saku õlu, parim enne möödas

    Kuna sõber töötab sakus ja üleaja läinud õlled saab omale,siis koguaeg neid hilinenud kuupäeva asju maitstud ja ei olegi midagi juhtunud. Ok,aprilli kuupäevaga gin oli küll imeliku maitsega Juuli kuus.
  5. Kõht kinni :(

    Oleks küsimus samal teemal. Minu puhul vähemalt kohvi aitab seedimisele kaasa,aga samas vererõhule annab tunda vahest. Kas kofeiinivaba kohvi kah aitaks seedimisele kaasa?
  6. Tüdruk sooviks juurde võtta.

    Vanust 19 tal,ega enam eriti ei kasva Aga tänud vastuste eest.
  7. Tüdruk mul siis sooviks juurde võtta. Ta u. 1.59 pikk,aga ainult 42-43 kg. Sööb ükskõik mida,aga vot kaalu juurde ei tule. Järsku oskab keegi soovitada,et kas see üldse reaalne Või aitaks ainult lihase arvelt juurde saada kaalu ja konte peita.
  8. Lihase kasvamine

    Natuke offtopic,aga seoses lihase kasvamisega vähemalt. Lihase kasvades: Kas lihas kasvab nii,et peal olev rasv jääb alles,või lihas kasvab rasva arvelt? Loogika ütleb,et rasva arvelt,aga igasjuhuks uurin. Sry,et teemat risustasin
  9. HIIT, intervalltreening

    Sõitnud viimased 2 nädalat iga õhta veloga u. 20 km + talviti ikka kord nädalas,tuli 10 ära. Kaua peaks sellise põhja peale HIIT seda intensiivset tegema. Või alustada ikkagi u. 30 sekundit töö, teist sama palju puhkust? Olen näinud ka mingit hääd link,kus oli ernevate tasemetega ära jaotatud,palju tööd,palju puhkust,aga enam ei leia seda. EDIT: Ise küsin,ise vastan Start by performing five Maximal Intervals the first two sessions you do the training. The next two sessions, do six Maximal Intervals. Continue adding intervals in this step-up fashion until you are doing intervals for a maximum of 15 minutes straight.
  10. rasva maha võtmine

    Otsing+rasvapõletus=vastus sinu küsimusele.
  11. HIIT, intervalltreening

    Kas süüa enne aeroobset trenni või peale? Kui enne söömata jätta ,siis rasvapõletus suurem,aga pärast trenni süües teeb ju nagunii sama välja? või mitte?
  12. Foorumlastest

    19 Paari kuu pärast keskharidus.Edasi tuleb keskeri õpilane.
  13. Millist muusikat kuulate?

    Trumm ja bass
  14. Jõusaaal ja kanep!

    Ma võrdsustaks kanepi alkoholiga. Kumbki ei tule kasuks,aga nii lõõgastuseks vahest harva. Teinud kanepit ikka kõvasti rohkem,kui ükskord ja ainuke asi mis muutunud, on lühimälu. Aga seegi taastub mingi aja pärast. Füüsiliselt jõuan ikka sama palju ,kui muidu.
  15. Alaselg kodus.

    Kuda oleks võimalik alaselga teha koduste vahenditega? Kõhuli maas olla,jalad kuskil taga kinni ja siis tõstes rinda??
×