Jump to content

LeBon

Kasutajad
  • Sisu loend

    67
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

LeBon

  • Tase
    Värske olija
  1. Paks küsib nõu :)

    Noh, ma olen tarbinud seda mingitel perioodidel kõvasti, samas jälle pole tarbinud- pigem kaldun sinnapoole, et erilist vahet ei ole...Kaldun pigem sinnapoole, et trenn ja toitumine on maksvad....
  2. Neile, kes siin Kalmust õigustavad - kui sa kasutad dopingut ja võistlustel on su konkurentide hulgas kasvõi üks puhas sportlane, oled tema suhtes automaatselt käitunud ebaausalt. See on fakt ja loba, et piir oli ees või publik tahabki suuri kolle näha, on lihtlabane häma. Teine asi on silmakirjalikkus. Kui kasutad, siis ole vähemalt vait ja ära mängi mingit märtrit, kes jäi kunagi vahele vaid mingite salasepitsuste ja halbade inimeste ärategemissoovi tulemusel. Kui ma kunagi suht lambist ütlesin, et kellegi väitel M.K. kasutab dopingut, ei piirdunud härra mitte ainult samas teemas sajatatustega vaid tegi ka oma blogi samateemalise sissekande- et kuidas küll keegi võib olla nii alatu, et julgeb TEDA milleski sellises kahtlustada. Olles ise juba kahel korral vahele jäänud. Muidugi, see silmakirjalikkuse teema ei iseloomusta mitte ainult Kalmust vaid (Eesti) kulturismi laiemalt. Nelja silma all sosistatakse, et kõik panevad ja teisiti sel alal ei saa. Kui keegi väidab sedasama avalikult, saab ta nagu sepavasaraga - kes ütles, mille põhjal jne. Samas, kui süsteem oleks selge ja läbipaistev ning me kõik teaksime, millal ja kuidas kontroll toimib, kaoks ehk kulturismi puhul ka dopinguala maine. Olümpiaalade puhul, näiteks kergejõustikus, on asi konkreetne- kontrollitakse medaliste ja veel mõningaid tagumisi vendasid pluss mõned rutiinsed kontrollid läbi aasta. Sind võidakse igal ajal panna purki kusema. Süsteemse töö tulemusel on dopingutarbimist üha vähem, võrreldes 80-tega on pilt hoopis teine. ja ehkki mõnel alal on tulemused nõrgemad, ei saa öelda, et kergejõustiku populaarsus vähenenud oleks.
  3. Paar aastat tagasi söandasin vihjata, et kurjad keeled kuulutavad, et M.K. kasutab midagi. Oh seda Mareku reaktsiooni- mees tegi puust ja punaseks, et ta ei ole kunagi selliseid asju tarbinud...Ainuüksi vihje oli säherdune solvang, et... Oh ajad, oh kombed.
  4. No konkreetselt Arbeti puhul tundub 135 kilo kahtlaselt suur number sellepärast, et tegemist on ikkagi profikorvpalluriga, kes teeb kaks korda päevas pallitrenni. Peale tõsist ülakehatrenni aga samal päeval sust üldiselt kossumeest pole. Pealegi ilmus suvel mingi artikkel, kus oli juttu, et Eesti koondislastest surub kõige rohkem Kikerpill- vist 120 kui mälu ei peta. Aga noh, ei tea- võibolla lükkas suvise ettevalmistusperioodi lõpul selle raskuse üles. Või (jala)vigastuse ajal. Paraku ei loe artiklist ka välja, kust ajakirjanik need andmed on võtnud. Võib-olla lihtsalt keegi luges talle lambist ette, et ma olen kuulnud, et Kink või Arbet on nii-või naapalju üles lükanud.
  5. See on jah kahtlane, et Arbet surub 135...
  6. Earl Boykins surub 140 kilo?

    eelmises potituses jäi täpsustamata: asja point ongi ju selles, et mees on profikorvpallur. Seda, et 60 kilone mees on võimeline 140 kilo suruma, ma ei kahtlegi aga kas ka päevas kaks korda kossutrenni tegev korvpallur? Ja mille kuradi pärast seda vaja peaks olema?
  7. Earl Boykins surub 140 kilo?

    Nojah aga kossumehel, eriti tagamängijal pole vaja ju rinnalt surumises mingeid imetulemusi näidata. Niipalju kui olen korvpallurite jõutreeningut näinud, mingeid maksimumtulemusi ei üritata. Minu teada Eesti parimad korvpallurid suruvad rinnalt 100-120 kilo. Kui Boykins selliseid imetulemusi teeb, siis tekib küsimus, et millal ta veel korvpalli jõuab mängida. NBAs on juba põhiturniiril 82 mängu ja pool ajast ollakse lennukites, millal sa veel sedavõrd tõsist jõutrenni trenni teed? Asja mäng lõppes (ROCK KAOTAS LISAAJA VIIMASEL SEKUNDIL!!!) ja sell ei paistnud mingi jõujuurikana välja. Seega, esialgu kaldun arvama, et see Õhtulehe jutt on jama.
  8. Õhtuleht kirjutas täna Tartu Rocki vastu mängiva 165 cm pikkuse Earl Boykinsi kohta: Ülejäänud korvpallurite keskel kääbusena mõjuv Boykins on lühiduselt kõigi aegade teine NBAs mänginud korvpallur 160sentimeetrise Muggsy Bogues’i järel. 60kilose kehakaaluga on ta aga olnud ookeanitaguse suurliiga kergeim mängija. Väike kaal pole takistanud suruda rinnalt üles 140kilost kangi. On see võimalik või mitte? Enda kehakaalust rohkem kui kaks korda suurema raskuse rinnalt ülesurumine on raskejõustiklasegi jaoks kõva sõna aga milleks üldse peaks korvpallur sihukeste raskustega rassima? Saaksin veel aru, kui mõni korvialune jõud hulle raskusi tõstab aga mängujuht? Muidugi on ka võimalus, et Õhtulehe ajakirjanik on millestki valesti aru saanud.
  9. Teab keegi?

    Kas keegi teab, kus kohas see Vello Loit elab? Oksad vennal õige laiali; välimuse järgi võib oletada, et käib ka kuskil trennis. Teab keegi, kus? Vastava info eest oleksin ülimalt tänulik. Ei taha rääkima hakatagi, milleks teda üles vaja leida aga küllap saab igaüks isegi aru.
  10. "Mõned aastad tagasi hakati kulturismis tõhustama dopingukontrolle, ülla egiidi all puhastada ala dopingudeemonist ja saada olümpia alaks." Meeldiv, et hr. Kalmus sedavõrd veendunud puhta spordi jüngriks on hakanud. Ilma irooniata. Aga arvestades, et mees on kahel korral ise vahele jääänud ja öelnud, et ka eesti tuntuim kulturist pole patust puhast, mõeldes, et alaliidu president pole dopingupakkumist eitanud...No raske uskuda, et kõik nad üleöö ingliteks muutunud ja eestlased ainsad kes ausad mehed on.
  11. Eesti enamuse arusaam kultursmist!

    Esiteks ei tasu sellist möla lugedes närvi minna. Netikommentaarides ongi enamus juttu absoluutne möla kuhu aeg-ajalt eksib ka mõni asjatundlik postitus. Pean silmas Delfit, ajalehtehtede online-külgi jne, erialastes saitides on läbu ja möla vähem. Kunagi olin isegi arvamusel, et kulturistide lihased on õhku täis jne. Tagantjärgi arvan, et peamisi põhjuseid on lihtne: kui panna kõrvuti Kiivikas ja Murumets, siis esimese keha paneks võhikul, nagu minagi olin, tõsiselt kulmu kergitama, rammumees aga näiks lihtsalt tugeva ja turske mehena. Ja kui siis teada saaks, et tegelikult too esimene jääks pealtnäha tavalisele suurele mehele jõu poolest alla, oleks sealt ainult üks samm arvamuseni, et eks nad ongi siis õhku täis lihastega. Teiseks unustatakse tihti ära, et puhas jõud ei näida veel töömehe sitkust. Ma ise olin peale paari aastast kangisikutamist ka arvamusel, et olen väga kange mees aga kui läksin siis koos isaga maale remonti tegema, oli pettumus suur. Lõhkusin kümme minutit vana krohvi maha ja juba lõõtsutasin ning käed olid justkui tina täis, vanamees toksis aga rahulikult edasi ja polmud higigi lahti saanud. Kujutan ette, et kui ta harrastuste hulka kuuluks netis targutamine, kirjutanuks temagi, et kurat, musklid poistel küll suured aga jõudu neil pole ja tööd tehes pole kasu neist sittagi.
  12. Airport Jam 2008!!!

    Korraldajad ise süüdi, et üritus ära jääb. Keegi ei käskinud neil oma festivali just leinapäeval korraldada ja teha lepingud-asjad ära enne vallalt loa saamist.
  13. Kuhu homme

    Küsimus selline, et jõusaal, kus tavaliselt käin, on sel viikendil suletud, aga homme on kindel plaan trenni teha, et vahe liiga suureks ei lähe- seega, kuhu homme minna? Elan Tallinnas, oleks hea kui saal oleks kesklinnas või sealt hästi ligipääsetav ja ülesleitav. Samuti võiks ta olla avatud alates 9-st. Küsin seepärast, et pealiskaudselt netis surfates jäi mulje, et paljudes kohtades ühe-korra-mehi ei aktsepteerita, peab olema kuukaart vms. Kas on kohta kus mingi 70-80 eest saaks trenni ära tehtud?
  14. Sportlaste äkksurmad

    Ma ise arvan, et ühte ja ainsat põhjust polegi. Osaliselt on põhjuseks kindlasti valuvaigistid ( nagu seal filmis, mida paljud nüüd absoluutseks tõeks peavad), osaliselt liiga tihe võistlusgraafik (pole normaalne neli mängu kahe nädala kohta), ja jumal teab mis veel.
  15. Sportlaste äkksurmad

    Mis toimub: viimastel päevadel on kaks tippjalgpallurit kokku kukkunud ja ära surnud, surmaga mittelõppenud juhtumeist tuleb uudiseid üle päeva? Asi pole muidugi ainult jalkas, ka üks Eesti kossumees USAs ju mõne aasta eest suri platsil, sama juhtus noore Rootsi mängumehega Tiit Soku turniiril. Aga ikkagi, ei mäleta, et veel kümmekond aastat tagasi oleks taolisi uudiseid pidevalt tulnud?!
×