Jump to content

BodyBuilding

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

BodyBuilding

  • Tase
    Algaja
  1. Kava,toitumine-kas kõik paigas?

    Mitte coca vaid coca light Ootaks põhjendust ikka kah,et mis valesti? Rohkem süsivesikuid?
  2. RASVA PROTSENT

    Mis hetkel kõhulihased nähtavale tulevad?(Mitu % keskeltläbi)
  3. Probleem on selles,et 6 viimase kuu jooksul pole toimunud arengut ei väliselt lihaste mõõtmetes ega ka jõunäitajates. Treening staasi ~1,5a,Pikkus 192cm,88kg,rasvaprotsent elektr. kaalu järgi ~12%(palju?)kõhupeal polster olemas,kuid ülejäänd keha tundub kuiva poolsem olema,minu silmade läbi. Treening kava: E:Team Quest circuit training ,vastupidavus trenn,koormust saavad õlad Teisipäev Rind: Lamades surumine 5x8-10 (alguses 20) Kaldpingil hantliga surumine 4x8-10 Lamades lennutamine 3x8-10 Tiitseps:Kitsa haardega surumine 4x8-10 Ratta tõstmine 4x8-10 või kangiga Kõht: 3x10 tõsted +1harj veel. Kolmapäev Jooksmine 10-15 ringi (20-30 min) Jalad:Masin 3x10 Kükk 5x8 Masin 3x8 Päkkadele tõus 4x10 Neljapäev Selg:Jõutõmme 4x8-8 Kangi tõmmamine 4x8-18 Good morning 4x8-8 Biitseps:Kang 4x8-8 Hantel 4x8-10 Reede’Rind:Lamades surumine 4x8-10 (-10%) Kaldpingil surumine 4x8-10 +hantliga venitus ülepea 3xmax Õlgade kehitamine 4x8-10 Kehitamine tagant 4x10 Kõht 2 harj. Näidis toitumisest: Hommik: 2-3 muna valget või valgu kokteil + kellogsid piimaga Enne trenni : Valgukokteil Pärast trenni: Valgukokteil 1h hiljem Kartulid+kalapulgad +kodjuust+kapsaporgandi salat 2-3h hiljem Kodujuustu või kohupiima (valku 30g) 1-2 h enne magamaminekut 4% kohupiima 300grammi Päeval joon vett,coca light ja mahla Ehk söön liiga vähe sellise koormuse juures'?kuigi kaal nagu oluliselt ei lange,kõigub 1-2kg, Proovisin vahepeal ka ühe prae korra päeva lisada,tekkis natuke lisakaalu ~2 kg kuid tundus,et ainult kõhupealne polster suurenes,rasvaprotsenti väga suurendada ei tahaks. Ehk kellegil viitsimist asi läbi vaadata ja midagi soovitada,kas siis kava või toitumise poolelt.Ei soovi ma metsikuid lihaseid,kuid siiski teatud perioodide tagant väikest arengutki. Ootan teie poolset kriitikat
  4. Alaselg

    Lukku
  5. Kava

    Kohe,mis silma torkab on,et esimesel päeval treenid rinda ning kohe järgmisel päeval triitsa,vaevalt,et lihas ära jõuab taastuda. Rinna ja õla võiks ühele päevale sokutada ning triitsa nädala lõppu jätta. Selja ning biitsa päevade vahe võiks ka olla 48 tundi.
  6. Biitseps

    Kas kitsa haardega jõuab samade raskustega teha nagu laia haardega?
  7. 5x5 kava jaotatud 3

    Milline oleks optimaalne korduste vaheline puhkus?45 sekundit?
  8. abi palun

    Kui on nii palju viitsimist/tahtmist ,et ennast käsile võtta,võiks ju natukene oma kallist aega raisata ka vajaliku kirjanduse lugemisele.Toitumisele kindlasti ka põhirõhk.
  9. seedimise kiirendamine

    Ise kasutan kalamaksaõli tablette 5-8 tk päevas.Tundub,et asi aitab. Kuskilt olen kuulnud ka ,et roheline tee aitab.
  10. ületreeningu tunnused...

    Olen ka ise täheldanud sama asja.Viimasel ajal 1-2 korda ärkan öösel üless,vaatan kella ning uinun uuesti.Ületreeningut nagu ei ole ning magada saab ka kuskil ~8 tundi.Peaks ehk unematit vahelduseks proovima?
  11. kutid kes treenivad 4 ja enam kordi nädalas

    Minu kava 4-jaks päevaks E:Rind,Õlg,Kõht T:Jalad,Biits,Kõht N:Triits,Jalad,Kõht R:Selg,Trapets,Kõht +2 päeva ~30min aeroobset Tundub,et kõik lihased saavad piisavalt puhkust
  12. kas see kava sobib.?

    Ühesõnaga jalgade treenimine omab sama suurt tähtsust,kui ülakeha treenimine.
  13. Naharebendid

    Ma ei saa aru,kuidas saab häbi olla särki maha võttes. Häbi oleks siis kui lotendav kõht ripuks seal.
  14. ületreeningu tunnused...

    Ei puutu otseselt kokku teemaga,kuid küsin siiski. Kas võib tekkida ületreening tehes nädalas 3xjõusaali ning mitte jõusaali päevadel 4-5x30min. ujumist/jooksmist. Kas on võimalik ennast aeroobsega ületreeningusse viia?
  15. Millist "cardio" treeningut teed?

    Talveperioodil ujumine 4x30min Suveperioodil jooksmine 2-3x30 min
×