Jump to content

saxxy

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

saxxy

  • Tase
    Vaatleja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Hajameelsus

    Vöibolla on hajameelsus sinu isiklik omapära. Olin ka selline hajameelne kuntsniku tyyp aga peale lapse syndi pole lihtsalt vöimalik hajameelne olla, kohustusi on liiga palju. Kui on vaja näiteks lennuki peale jöuda teen nimekirja asjadest mis vaja veel teha ja pakkida. Nyyd on vist minust saamas kontrollfriik kuna mul on nimekirjad mistahes asjade jaoks. Proovi ka liste teha, ehk aitab!
  2. minu menyy

    sisestasin neti otsingusse dieedi arvuti ja sealt arvutasin välja et mu päevane proteiini/valgu vajadus on 98g. Vötan siis teie soovitusi kuulda ja hakkan munavalgeid hommikuks keetma!
  3. minu menyy

    Olen siis 172 cm pikk ja kaalun 65kg. Mis oleks see päevane soovitatav valgu kogus? Ise arvasin et see peaks jääma 20g kanti aga vöibolla eksin. Kui hommikupudru teen 200g rasvata piimaga saan sellest juba 13g valku( piim 6,5+kaerahelbed 7) Suured tänud köigile vastajatele!
  4. minu menyy

    Vist on teil arusaamatuks jäänud, et tegu on minu näol naisega. Ise olen tegelenud ka Kaalujälgijatega ja ei arva et antud toidukogus oleks imeväike. olen kaotanud juba varem 12kg(millest tagasi aastaga tulnud vaid 2)aga pole miksinud trenni toitumisega, ka tahaks saada kiiremaid tulemusi kui Kaalujälgijates.
  5. minu menyy

    Sooviks oleks 6-7kg kaotada. Mis te arvate sellisest plaanist, kas peaks midagi teisti tegema? Ja kui kiirseti peaks sellise reziimi puhul tulemuseni jöudma? Teen 3 x nädalas spinningut+fitball+ deepstretching+vahest jöusaal v. wellfit+ deepstretching. Hommikuks(8.00): kaerapuder 200ml rasvata piima ja vee segust + 1tl moosi Löuna(12.00): monivilja makaronid voi keedukartul+ 150g kana, liha v. kala+ palju salatit+ rukkileiva viil Oode(15.00): 150g rasvata jogurtit v. puuvili Öhtusöök(17-18): Tomati-suvekörvitsa pyreesupp(lemmik), Juurviljawok krevettidega, rasvata kodujuust tomati, kurgi ja tuunikalaga Vahepala: Öun voi apelsin Kui enamasti algavad mu trennid peale nelja, kas siis syya öhtusöök enne trenni vöi peale trenni. Kas peaks ootama peale trenni enne kui syya vöi on pool tundi peale treeningut ok syya?
×