Basix
Kasutajad-
Content count
11 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Basix
-
Rank
Algaja
-
Ja valku tuleks võtta kui palju? 2x oma kehakaal?!? Ja kui suure koguse veega tuleks see segamini segada?
-
Seega teha kuu ajaline kuur ilma valguta greatiin + süsivesikud(glükoos). Päevas 5g Kreatiini + 20g glükoosi umbes? Selles suhtes jääb nüüd glükoosi poolelt asi segaseks üks ütleb 20g glükoosi 1g kreatiini kohta teine ütleb jälle miskit muud. Äkki keegi ütleks mingi kindla arvu ( oleksin väga tänulik ). Suur aitähh praegustele vastajatele .
-
Olen üritanud sellest foorumis kreatiini kohta võimalikult palju infot välja pigistada. Kuid üldiselt on teemades kirjas erinevad arvamused mõned arvavad, et peaks võtma 20 gr Kreatiini + 40gr süsivesikuid esimesel nädalal ja järgneval kolmel nädalal 10gr Kreatiini + 20gr süsivesikuid, teised jälle arvavad 10gr Kreatiini + 20gr süsivesikuid jne. Esimene minu küsimus olekski, kuidas siis tegelikult peaksin võtma ? Teiseks lugesin, et oleks mõtekas valguga koos võtta. Kui palju valku ja kas segada kõik üheks joogiks või eraldi? Millist valku soovitate ? Mis aegadel seda tasuks võtta ja kui keegi viitsib pikemalt kirjutada siis võib kõike muud tarka ka kirjutada. Ette tänades!
-
Hetkel eesmärk kulturist rohkem. Äkki keegi oskaks soovitada, kuidas toituda, kui tihti jooksmas käia ja kui pikalt. Kui tihti jõusaali teha ja kas mingeid tooteid oleks ka hea kasutada?
-
No tõesti mul pole aega olnud jooksmas käia. + veel kuidagi teistmoodi ei oska toituda kuna ei tea, kuidas seda teha. Seega võiksite siis soovitada. Kuidas toituda, kui tihti jõusaali + poksi teha ja kui tihti jooksmas käia?
-
Lihast sooviks kasvatada ikka P-A-U-L... millepeale see Õu Mai Gaad tuli?
-
Alustama peaks siiski algajate kavast ! ja milline on algajatekava?
-
okei tänan aga millest peaksin alustama kui tahan saada rinna kõhu ja seljalihaseid
-
Vanust 15. Millist jõusaali soovitate kasutada?