Jump to content

Basix

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Basix

  • Tase
    Algaja
  1. Ja valku tuleks võtta kui palju? 2x oma kehakaal?!? Ja kui suure koguse veega tuleks see segamini segada?
  2. Seega teha kuu ajaline kuur ilma valguta greatiin + süsivesikud(glükoos). Päevas 5g Kreatiini + 20g glükoosi umbes? Selles suhtes jääb nüüd glükoosi poolelt asi segaseks üks ütleb 20g glükoosi 1g kreatiini kohta teine ütleb jälle miskit muud. Äkki keegi ütleks mingi kindla arvu ( oleksin väga tänulik ). Suur aitähh praegustele vastajatele .
  3. Olen üritanud sellest foorumis kreatiini kohta võimalikult palju infot välja pigistada. Kuid üldiselt on teemades kirjas erinevad arvamused mõned arvavad, et peaks võtma 20 gr Kreatiini + 40gr süsivesikuid esimesel nädalal ja järgneval kolmel nädalal 10gr Kreatiini + 20gr süsivesikuid, teised jälle arvavad 10gr Kreatiini + 20gr süsivesikuid jne. Esimene minu küsimus olekski, kuidas siis tegelikult peaksin võtma ? Teiseks lugesin, et oleks mõtekas valguga koos võtta. Kui palju valku ja kas segada kõik üheks joogiks või eraldi? Millist valku soovitate ? Mis aegadel seda tasuks võtta ja kui keegi viitsib pikemalt kirjutada siis võib kõike muud tarka ka kirjutada. Ette tänades!
  4. Oleks mul mõtet midagi kasutada?

    Hetkel eesmärk kulturist rohkem. Äkki keegi oskaks soovitada, kuidas toituda, kui tihti jooksmas käia ja kui pikalt. Kui tihti jõusaali teha ja kas mingeid tooteid oleks ka hea kasutada?
  5. Oleks mul mõtet midagi kasutada?

    No tõesti mul pole aega olnud jooksmas käia. + veel kuidagi teistmoodi ei oska toituda kuna ei tea, kuidas seda teha. Seega võiksite siis soovitada. Kuidas toituda, kui tihti jõusaali + poksi teha ja kui tihti jooksmas käia?
  6. Oleks mul mõtet midagi kasutada?

    Lihast sooviks kasvatada ikka P-A-U-L... millepeale see Õu Mai Gaad tuli?
  7. Millist jõusaali valida...?

    Alustama peaks siiski algajate kavast ! ja milline on algajatekava?
  8. Millist jõusaali valida...?

    okei tänan aga millest peaksin alustama kui tahan saada rinna kõhu ja seljalihaseid
  9. Vanust 15. Millist jõusaali soovitate kasutada?
×