Jump to content

AA

Kasutajad
  • Sisu loend

    189
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

AA

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 20.06.1976
  1. Vabandust, nagu ikka kukkusin enne küsima, kui lugema. Vaatasin reeglid läbi, pisut targem nüüd. Et liiga suurte lihaste eest võetakse punkte maha jääb küsimus, millest liiga suur algab
  2. Paljud sobiks ka eesti kulturismilavale võistlema. Et nt klassikalise kulturismiga, mis siis suurim vahe? Just sellest lähtuvalt, et kas heas vormis kulturist võidaks ka selle võistluse või miks ei peaks võitma, mida ikkagi hinnatakse?
  3. Kas kuskil on täpsemalt kirjas ka, mida ATHLETIC PHYSIQUE endast kujutab ja mille järgi võitja välja selgitatakse?
  4. Ilusaid lauseid ja sõnu võib ikka ritta panna. Aga ütle, mis tahad, sülitasid täiega näkku endale, kulturismile ja oma fännidele. Pead ilmselt edaspidi oma show tegema ja fännid sinna kutsuma. Siis ei ole mõtet puhtuse juttu ajada. Ma tahaks siiski sinisilm olla ja uskuda, et kulturism saab olla puhaste võitlus, mitte kavalamate ja petiste ala. Väga, väga halb eeskuju ja jutt noortele, kes kulturismiga tegelevad. Öelda, et metakas ei ole tervisele ohtlik on ikka täielik lamba jutt. Ei tea kas steroidid on oma töö teinud või usud ise ka seda jama. Pisut vastutustunnet kuluks ära. Jõudu võitluses uhkuse ja valega!
  5. Rasvaprotsent

    A palju meie kulturistidel võistlustel võiks see protsent olla siiski?
  6. Rasvaprotsent

    Vahetevahel olen mõõtnud mingi viguriga, millesse sisestad oma pikkuse, kaalu, vanuse ja soo ning hoiad sirgete kätega ees seda ja saad ravaprotsendi. Mul see nii 11-12 olnud tavalaliselt. Nüüd oli treeningus kuu ajane paus ja sai pärast seda mõõdetud. Ise tundun endale kokku kuivanud (lihaste poolest st mõõdud vähenenud) ja pehme aga rasvaprotsent oli 8,6%. Tekkis küsimus, kui palju on teistel rasvaprotsent ja kui madal väike see tegijatel võistlusperioodil on?
  7. 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone

    Tervis ikka kõige tähtsam! See mis organismile tugevalt mõjub ei saa vist ka negatiivsete mõjudeta olla. Mõte lihtsalt selline tuli pähe.
  8. Marko Savolainen enne ja nüüd

    adaptsioon. julgustaks kõiki suuri ja väikseseid eelkõige tervisele mõtlema. see on tähtsam kui mistahes ümbermõõt sest ühel hetkel kui ta läinud on siis võib juhtuda et igavseks. ärge sööge steroide, ka kartulite ja kotlettide peal saab piisavalt hea vormi. isegi ilma kotlettideta, sest olgem ausad liigsed valgud ja üldse pidev üleõgimine tasub end varem või hiljem kuvalt kätte. proovige ikka paastu teha, et organism saaks vähe puhata ja taastuda kõigest mürigst mis me sisse hingame ja sööme igapäevaselt.
  9. Tee koormustest kindlasti ära!
  10. kõik on PAKI PEAL KIRJAS lühendab eluiga, vähendab potentsi jm lisad
  11. VAADAKE PILTE!

    Kule Heli, parem kui keegi on edev kui küünikust keskmine eestlane, kellel profiili järgi ei ole ei vanust ega sugu
  12. seksikad

    Noh aga Tanel Tatteri seksisümboli läbi anti seksikusele hoopis uus tähendus
  13. Kõlab uskumatult pisut. Kui vanasti humalas õlut joomas käisin siis joodi 10x0,5 kas suht paari tunni jooksul ja ei olnud kunagi häda muud kui pissihäda.
  14. Suured Musklid

    Uskumatu millise möla inimesed ajavad ja usuvad. Mõni aasta tagasi lugesin mingist sopalehest, et Stallonel on nii suur rinnalihase mass, et rõhub südamele ja tal lõigatakse seetõttu kaks roiet ära Üleüldse päris raske lugeda ja uskuda, mida ajakirjandus kirjutab. Rahvas peaks hakkama väljaandeid jama ajamise eest kohtusse kaebama
  15. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Minu jaoks see pigem teisejärguline küsimus, kas keegi on kuskil veel. See teadmine ei anna midagi ja ei muuda mu tänast elu. Sama küsimus, kas Lochnessi koletis on olemas vms. On või ei ole, vahet ei ole. Pigem võiks ja peaks iga inimene küsime, mis on tema roll ja mõte siin maapeal. Kas tõesti vaid aastat kümme kakskümmend oma liha kasvatada ja siis vaikselt hääbuda. Samuti võiks olla elu mõtte küsimus Looja kohta ja suhte kohta Temaga. Enda jaoks leidsin kunagi sisemise arutluse käigus (elumõtte üle) sarnase mõttekäigu: kui Jumalat ei ole olemas, ei ole millelgi mõtet (st kui inimesed tulevad ei kuskilt ja lähevad ei kuskile, siis ei ole elul ju mõtet. vahet ei ole kuidas sa selle lühikese aja siin veedad), järelikult ongi Jumal elu mõte. Suhe Temaga siis annab elule väärtuse, eesmärgi ning teeb selle täisväärtuslikuks. Võime elu aeg otsida teisi planeete ja baktereid, kuid see ei anna meile midagi juurde. Ja samas võime siiralt otsides väga lihtsalt leida suhte oma Loojaga ning elada oma elu eesmärgiga, mis ületab aja ja ruumi piirid!
×