Jump to content

deddy

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

deddy

  • Tase
    Vaatleja
  1. Palju Kcal keegi sööb ?!?

    Tere Arnold ja teised ! Enda söömised on ammu täpselt välja arvutatud ja trenniplaanid koguni aastaks koostatud! Tunnen siin hoopis kaasinimeste vastu huvi! Et, palju nemad ka söövad ja treenivad?
  2. Küsimus laiale ringile: "Kuiv lihasmass, mida see täpselt tähendab?" Kui mõõta seda näiteks keha rasvaprotsendiga, siis mitu protsenti see olema peaks?!
  3. Universali HOT SAUCE

    Kas keegi teab midagi Universali tootest HOT SAUCE, ehk on kogunisti kasutanud?! Et kuidas ta nagu mõjub ja kui kiirelt tulemusi annab ka?
  4. Lugesin siin artikleid süsivesikutest. Tekkis huvi palju inimesed siis päevas Kcal tarbivad ja millist trenni teevad? Kui viitsid pikemalt kirjutada, kirjuta ka millest need Kcal koosnevad. Ehk mida Sa siis õigupoolest sööd! Ette tänades, Deddy!
  5. Mida arvata nendest seadmetest mis lihaseid treenivad elektronimpulssidega?!?!? Kas neist kõhulihastele kasu oleks tavtreeningule lisaks? Et saaks nagu ruttem vormi või kuidas?!
  6. Olen viimase nädalaga kaalust kaotanud 4 kg, süües 1400 Kcal päevas (174cm/70kg/28a./N) ja tehes kergelt trenni. Kuid mul on pidevalt jahe, et mitte öelda külm. Ööseks tuleb vähemalt 2 tekki peale võtta. Küsin: millest see tingitud on? Kas saan seda kuidagi teistmoodi leevendada peale villaste sokkide ja riiete lisamise?!
  7. Kaalust 10kg alla pooleteise kuuga

    Kuulsin täna, et firma Eiselt rasvapõletja "Pyruvate" pidi eriti hea ja tõhus olema. seda tarvitades pidid püksid/seelik suureks jääma! Hakkan ka ise seda homsest tarvitama. See on müügil siin e-poesl. Vaata lisa: www.eiselt.ee
  8. Kõhnaks kuuga

    Lugupeetud RAIKS. Kas hommikusöögi eelse jooksu võiks ka kepikõnniga asendada? See pidavat ligikaudu samapalju kulutama. Ja kui enne jooksu/kõndi teha 30 min. võimlemisharjutusi kas siis võiks miinimumist alla lasta ja näiteks ainult 30 min. jooksu/kõndi teha?!?
×