Jump to content

madis

Kasutajad
  • Sisu loend

    157
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

madis

  • Tase
    Kasutaja
  1. Astun ikka aeg-ajalt siit foorumist läbi ja mis ma näen!!! Jälle vend vähi õnnitlused päevakorral. Siin tekkis erinevatel inimestel erimeelsuseid seoses selle õnnitlemise mõttega, et kui juubelit enam ei ole, siis mõte neid õnnitlusi saata? Armas rahvas! Õnnitleda võib ju ka alati niisama! Usun, et vend vähk on neid õnnitlusi ka väärt! Mäletan, et eelmine aasta samal ajal oli mees omadega päris läbi ja liikusid juba jutud vähja sportlasekarjääri lõpetamisest, aga viimastel võistlustel oli ta küll juba päris heas vormis ja kuuldavasti valmistub ka juba sügisel toimuvateks meistrivõistlusteks! Kõigil meil tuleb elus ette raskeid olukordasid milledest mõned murduvad..., aga mõned suudavad edasi liikuda. Mina omalt poolt soovin vähipoisile ainult õnne ja jõudu ning hea on, et Eesti kulturismis leidub veel fanaatikuid, kes seda spordiala edasi kannavad ja arendavad! Tänan tähelepanu eest!
  2. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    ...nädal hakkab läbi saama. Või tuleb alaliit koku alles pühapäeva õhtul seda küsimust arutama? Ootama jäädes, madis.
  3. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    et Marek Kalmus just praegu siin ähvardas kedagi avalikult? Ok, kuna asi on juba niigi suure kella külge aetud, siis võime ju natuke vürtsi lisada ja usinad ajakirjanikud siia provotseerima saata! Muide avaliku ähvarduse eest võidakse vastutusele võtta. Las asjaosalised ise teevad omad järeldused ja mina küsin ikka ja jälle, millal teatatakse ametlikult siin amazonis dopinguproovide tulemused?
  4. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    Ma olen juba aastaid iseendale neid võistlusprotogolle välja printinud ja peale nende dopingumeeste ilmsiks tulekut olen sama probleemi ees- kes siis tuli esimeseks, kui esimene sai disklafi? Loogiliselt oleks see poodiumi teine mees, aga siis oleks ju üks Eesti kulturist(igavene teine...) sisuliselt ju viimasel paaril aastal mitu korda ikkagi esikolmikusse arvatud? Paras pähkel.
  5. Ootame suure huviga selle aasta tulemusi. Millal Soome pool lubas vastused saata?
  6. STEROIDID

    räägivad, et tõenäoliselt üks selle aasta KV finalistidest on omale mingit jama sisse ajanud. Kui see asi tõesti peaks nii olema, siis saate omale elava näite ja on, mida küsida peale dopingu tulemuste avalikustamist!
  7. eesti ron

    COLEMAN!!! PÄRIS HEA!
  8. Doping... Aare Kreilisele

    oli eriti karm tööpakkumine.: )
  9. on Mikk-Alvar Olle? Huvitav hüüdnimi.
  10. Mis asi on steroid

    ja karm Miku! Prooviks ikka ilma keemiata!!!
  11. Kas tõesti jub aasta möödas vend vähi fänniklubi tegevuse algusest, ehk siis peategelase juubelist?Viimase aastaga on mees saanud hakkama paljude edusammudega. On ta ju tulnud lõppkokkuvõttes kahe viimase Eesti suurvõistluse esimeseks omas kaalus. Samuti on ta ka juba naisemees. Tegelikult mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Mind huvitab hoopis see, kas vend vähk tegutseb ka personaaltreenerina? Ma tean, et paari inimese treenimisega on ta ka otseselt tegelenud, aga mul puudub ülevaade, mis asjaoludel ta neid treenis. Vend vähk! Kui sa minu kirja näed,siis palun saada kindlasti vastus. Kas sa treenid ka naisterahvaid? Sinu enda küsimusele nendest toidulisanditest ei ole mina kahjuks pädev vastama, loodan et ei pahanda.
  12. Vend vähil on nüüd pilt juures.Vähk! Millega tegeled?Revalis ei ole sind ammu näha olnud.Kas oled klubi vahetanud?
  13. ... kõige kõvema mehe küsimus.Minu jaoks on kõige kõvemad mehed Ott, vend vähk ja Kalmus!
  14. vist kõigist viimastest võistlustest osa võtnud, aga tema tuli ju ka alati absoluutseks parimaks.Vend vähk võiks saada mingi suuremat sorti lohutusauhinna. Ootame dopingutulemusi.
×