Jump to content

jyriado

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jyriado

  • Tase
    Vaatleja
  1. bp61 varsti

    Olen 61 muusikas küll pettunud. Kes selle muusika valis või kus seda valitakse? Minu arust on kava uimasemaks tänu muusikale muutunud.
  2. Bodypump ja kaalulisamine

    Loen siin mitmel pool juba tükk aega Bodypumbi kohta, aga ikka veel täpselt ei saa aru, kas ta siis massi ka lisab või mitte. Lihasvastupidavus? Okkey, mõistan, aga kui stabiilselt raskusi lisada, kas siis lihasmassi ka juurde saab? Jõusaalist viskas totaalselt kopa ette, ei viitsi enam kuidagi. Bodypumb aga tõmbab nüüd kohe täiega. Aga idee pole mitte kaalust alla võtta, vaid ikka areneda - nii vastupidavuse kui ka massi osas.
  3. Õhtune söök

    Tänan vastuste eest! Võin nüüd peaaegu rahuliku südamega edasi õgida:D
  4. Õhtune söök

    Eiei, ega ma 3 tundi ei treeni, sinna sisse lähevad ka minekud-tulekud. Trenn ise on umbes poolteist tundi, vahest ka natuke rohkem.
  5. Õhtune söök

    Point selles, et trenni teen ma eranditult peaaegu õhtuti, saalis 7-10 tavaliselt, kodus vahest ka kuni kesköösel, enne magamaminekut. Aga peale trenni oleks vaja ikkagi süüa ja tavaliselt söön ka kõvasti peale trenni. Miskit aga ei klapi, ma tean, õhtused söömad ei ole head. Kas, kuidas peaks seda asja kontrollima, muutma, päris söömata ei saa ikka kaa olla? Mis kogustes ja mida tuleks vältida, süüa?
  6. Ja mina loen seda uudiskirja. Igal pool on Marek Kalmusest räägitud ja mul hea meel ta üle, et ta lõpuks saavutas mida ta tahtis. Aga mis mind hoopis üllatas on see, et uudiskirjas ei ole MITTE Kalmuse pilt, vaid hoopis Kiivikase pilt:D Ilge nali küll.... on veel enne nähtud seda, et Miss Universumi artikli juurde pannakse teise printsessi pilt, mitte miss universumi pilt? Kas nüüd kulturistide vahel ka omad konkureerimised nüüd on? ET fitnessis tegeleb Kiivikas, siis ei saa Kalmuse pilti panna? tahaks ikka jõumeest ise näha..
  7. Alustaks...

    ja eesmärk ei ole eriti massilisajatega ilgeks põkiks saada, vaid ikka korralikku tihedat lihast kasvatada ja seda ilusti vaikselt kasvatada.... ma näen küll neid valgusööjaid trennis, kes on ilgelt suured, aga selline poolpekkliha mida ilus vaadata ei ole...
  8. Alustaks...

    Toitumise õige kordineerimine läheb muidugi raskeks, sest armastan ikkagi vahetevahel rikkalikke kaloreid süüa (õlle, hallitusjuust...) Ise olen 22.a Aga prussak, äkki sa räägid, mismoodi selle reljeefiga peaks tegelema eraldi perioodil? Aga ikkagi on proteiini vastu väike vastuseis, sest olgugi, et teen kestvus ja jõutrenni, siis söön kõvasti ja mingi vibalik ei ole... kardan veel liigseid kaloreid koguda. Või kuidas sellega on?
  9. Alustaks...

    Tere kõigile Otsisin siin intensiivselt kohta, kust leida piisavalt infot toidulisandite kohta, aga ammendavaid vastuseid ei leidnud. Alustasin umbes 10 kuud tagasi jõutreeningutega. Alguses üsna katkendlikult, mõni kord 2-3 korda nädalas, mõni kord vähem. Suvel jäi poolteist kuud küll pausi seoses operatsiooniga. Aga algusest saadik on nädalast nädalasse koormused kasvanud. Viimased 2-3 kuud on juba läinud vähemalt 4 korda nädalas jõutrenni, eranditena ka iga päev. Koormused on mitmekordistunud. Olen siin lugenud palju Proteiini ja Kreatiini kohta. Kas kreatiini jaoks on liialt vara, nagu siin ühest postist lugesin, kus üks kulturist soovitas sellega veel oodata. Eesmärgiks on eelkõige lihasmassi suurendamine ja reljeefsus. Ei sooviks eriti tugevaid massilisajaid õgida, kuna päevatoit on tugev, kuid tihti paraku ebakorrapärane ja vahest ka valguvaene. Kas, kuidas, miks, mis ja mida? Ootaks reaalseid soovitusi
×